Rozmery krabíc LEGO

Založil Anatyt, 08.07.2009, 09:31:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Hoši, nechcel som pre jeden set zakladať novú tému, tak som založil univerzálny thread. ;)
Ale vedel by mi niekto povedať, aké rozmery a prípadne aj váhu ma set 10178 Motorized Walking AT-AT v krabici ?

Dik.

S.t.a.l.k.e.r.

Je to uvedené na tejto stránke, snáď je údaj Weight správny...

Anatyt

Citace od: Stalker kdy 08.07.2009, 09:55:31
Je to uvedené na tejto stránke, snáď je údaj Weight správny...

No veď to, že nie je. Porovnal som to so setmi čo mám doma a ani zďaleka tá váha nesedí. No ale nevadí..
Dik.

5o

To je zaujímavé, ja som sa doteraz riadil týmto údajom a keď som spočítal váhy setov a pridal niečo za škatuľu, tak to celkom vychádzalo.
Preto lebo Lego...

Anatyt

Citace od: 5o kdy 08.07.2009, 11:56:09
To je zaujímavé, ja som sa doteraz riadil týmto údajom a keď som spočítal váhy setov a pridal niečo za škatuľu, tak to celkom vychádzalo.

Ja som porovnal 6211 a rozdiel bol cez 500g. Tak neviem...

Shmade

A nemůže to být tím, že na BL je ta hmotnost třeba jen suma hmotnosti dílků, bez krabice, bez návodů...

Anatyt

Citace od: Shmade kdy 08.07.2009, 12:09:50
A nemůže to být tím, že na BL je ta hmotnost třeba jen suma hmotnosti dílků, bez krabice, bez návodů...

Tiež som rozmýšlal, či to nemôže byť tým...

Tharqa

Citace od: Shmade kdy 08.07.2009, 12:09:50

Já vážil Gunship ještě před rozbalením a vyšlo mi něco přes 1900 gramů takže to budou celé sety. Oni tam mají 2000.

5o

Tomu sa povie zaokrúhlenie plus mínus.
Preto lebo Lego...

Anatyt

Tak neviem - BL uvádza rozmery: 57 x 38 x 7 cm, váha: 1730g. MasterWindu mi poslal po zmeraní rozmery: 43 x 32,5 x 14 cm, váha: 958g
To sa mi zdá dosť rozdiel, neviem ako vám.

5o

Teraz ma napadlo, že krabice vyrába nejaká firma v ČR a tá ich pravdepodobne potom dodáva do Kladna. Ale krabice sa vyrábajú aj inde, tak tam potom vznikajú tieto odchýlky. Je to síce nepochopiteľné, ale už som čosi podobné videl aj s igelitkami z Lega, a tak sú z jedného približného rozmeru aj 4 verzie. Pridané na výšku, ubrané na šírku, no akoby ich jedna mater mala.
A ďalšia verzia rôznych rozmerov krabíc by mohla byť dodatočná výroba jedého setu.
Preto lebo Lego...