(vlastní) Ramtinky snaha něco dokázat :)

Založil Ramtinka, 02.07.2009, 12:54:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ramtinka

Někteří z vás si už všimli mé přítomnosti, zde na fóru. Zatím jsem jen komentovala malinkato příspěvků, které se tu objevily. Vlastně jsem takový úplný začátečník. :) K Legu mě přivedl můj přítel, který mě zavedl do světa těch malých kostiček Lego a ukázal mi jejich taje. Nepřeberné množství barev, tvarů, možností, funkcí - svět plný fantazie, který ovládl duše mnoha z nás.

A pak v jednu chvíli ve mě se taky probudila touha něco dokázat, něco postavit a dát tak najevo, že to taky zvládnu :)No zvládnu ;D Spíš mě to skoro stálo rozum a nervy.

Posuďte sami.
Díváte se na mojí první restauraci.
Stavěla jsem opravdu z velmi omezeného množství kostiček, prakticky jen ze setu 4954, ze kterého jsem také částečně čerpala inspiraci.

V kuchyni vládne značný chaos a všichni kuchaři se činí jak nejvíce umí.
Číšníci kmitají a roznášejí zákazníkům objednávky, zatímco neposlušný pes honí malé koťátko, které se ze strachu schovalo do popelnice.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=388503

mary

Moc pěkné,musím pochválit propracované detaily,nejsem stavitel,ale tohle se mi prostě líbí  :)
Přeji hodně fantazie a pevné nervy do dalších staveb.

Micho

Ja som na domčeky zaťažený. Takáto práca je mi jednoducho sympatická.  8) 8) 8)

Icewalker

Domečky já taky rád. Pěkný výtvor :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

maeror

Škoda jen trochu horší kvality fotek, jinak je to na začátek a omezené zdroje pěkná stavba s promyšlenými detaily. Jen tak dál!  :)
A žádný rozum a nervy neztrácej, vždyť je to o radosti, ne? ;)

5o

Citace od: Icewalker kdy 03.07.2009, 15:09:55
Domečky já taky rád. Pěkný výtvor :)
Aj ja by som to tak napísal.
Preto lebo Lego...

Ramtinka

Citace od: maeror kdy 03.07.2009, 15:14:57
Škoda jen trochu horší kvality fotek, jinak je to na začátek a omezené zdroje pěkná stavba s promyšlenými detaily. Jen tak dál!  :)
A žádný rozum a nervy neztrácej, vždyť je to o radosti, ne? ;)

Za tu špatnou kvalitu fotek se omlouvám, foťák není natolik kvalitní aby zvládl vyfotit tak jak se od něj žádá :)

Jinak já právě nejsem asi moc na ty stavby spíš na ty detaily :) proto se hodně zaměřuji na ně.

A ty nervy to já jsem takovej nerváček, největší problém byl se střechou. Ta byla asi 10x předělávána.

Splinter

No keď sme pri tých detailoch, nejako sa mi zdá, že ku komínu chýbajú nejaké kachle (alebo pec/krb/digestor), ale to je len detail :)

Ramtinka

Citace od: Splinter kdy 04.07.2009, 19:05:35
No keď sme pri tých detailoch, nejako sa mi zdá, že ku komínu chýbajú nejaké kachle (alebo pec/krb/digestor), ale to je len detail :)

To máš pravdu. Chybí tam, ale teď nejsou dílky. A ani už mi tam nezbylo moc místo kam je dát. Ale děkuji za připomínku :)

Hana129

Citace od: Ramtinka kdy 02.07.2009, 12:54:29

Spíš mě to skoro stálo rozum a nervy.

;D
nervy  to někdy  jsou, ale ten rozum se spíš otužuje a cvičí než ničí. Určitě pokračuj, máš to moc pěkné. Navíc jsem ráda, že se tady objevila další žena  ;)

Ramtinka

znovu se v mé hlavě zrodil nápad a touha něco dokázat. Jednoho letního odpoledne, kdy jsem seděla v práci a nikde ani človíčka, mě napadlo: "Co takhle zkusit zase něco postavit?"

A tak tedy si dovoluji úzké i široké veřejnosti, kritikům i laikům představit můj nový polotovar, prozatím nazvaný "Opuštěný dům"

Je pozdní večer, vítr se prohání prázdnotou zejícím  domem, Nikde nikdo, jen toulavá kočka se líně prochází po plotě. už dlouho tu nikdo nebyl. Z krásně zařízeného interiéru zbyla jen rozpadlá podlaha a vyvrácené dveře. Schránka, která dříve představoval útočiště pro hory letáčků a novin pomalu zarůstá trávou.

Ale zanedlouho se tohle všechno změní. Tento opuštěný domeček totiž koupila Lego rodinka a chystá se z něj udělat.......

No však uvidíte :)

Icewalker

Opravdu pěkná stavba. Já bych třeba střechu nechal klasicky přečuhovat stěny domu, ale jinak to máš pěkné. Třeba zahrada je pěkně koncipovaná. Už se těším, až přibude slibovaná rodinka, a trochu to tam oživí.
Jelikož se, předpokládám, jedná o "playset", zajímalo by mě, zda plánuješ postavit podlahu pro patro. Skvěle by se tam hodila třeba ložnice. A na zahradu možná lavička ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Ramtinka

Děkuji za chválu :)

Podlaha v patře určitě bude, musím jen počkat až se mi dostaví mí minifigovští dělníci :) Ale abych jen neděkovala musím tě pokárat  :D zkazil jsi mi překvapení, ta ložnice už je naplánovaná a lavička v zahradě taky  :) jen musím být trpělivá a počkat až mi přijdou nějaké dílky :) a pak rozjedu za pomocí mých dělníčků stavbu.