Legoland-Německo

Založil Gibur, 09.06.2009, 19:35:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Gibur

Na mapách hledám kde je Feriendorf, a našel jsem jich 8,ale v žádném není legoland :P,chtěl poprosit o upřesnění polohy.na legoland.com není žádná mapa.
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Hardegon

Citace od: Dog-Čum kdy 09.06.2009, 19:35:12
Na mapách hledám kde je Feriendorf, a našel jsem jich 8,ale v žádném není legoland :P,chtěl poprosit o upřesnění polohy.na legoland.com není žádná mapa.

To asi proto, že je v Günzburgu. Feriendorf, pokud se nemýlím, je "prázdninová vesnice"...  :P

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Gibur

Sám jsi smradlaví Elf!

Miketuk

Jedeš taky do Legolandu? Já jedu tuhle sobotu ;)

Hardegon

Citace od: Miketuk kdy 10.06.2009, 15:59:39

Tak přeju krásné zážitky. A poprosím o info, jak velký výběr je v továrně na dílky. Jedu na konci měsíce, tak at vím, koliko eur.  ;D >:D

rukay

Citace od: Hardegon kdy 10.06.2009, 16:14:41
tak at vím, koliko eur.

To je přeci jasný- všechny co máš! ;D Já už v Legolandu byl a je tam levněji než v kdejakejch krámech. :D :D
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Miketuk

Tak přeju krásné zážitky. A poprosím o info, jak velký výběr je v továrně na dílky. Jedu na konci měsíce, tak at vím, koliko eur.  ;D >:D

Díky. Kanál taky poprosil o foto co mají ve fabrice. Fotky kdyžtak hodím na nějakej server.

Gibur

No byl sem v Dánsku,ale po vízu tam jedu.
Sám jsi smradlaví Elf!

muzzo

Citace od: rukay kdy 10.06.2009, 17:05:47
tak at vím, koliko eur.

To je přeci jasný- všechny co máš! ;D Já už v Legolandu byl a je tam levněji než v kdejakejch krámech. :D :D

Ceny jako na http://www.lego.com Všechny kontinentální zábavné Lego parky to tak mají.

Ravenhorn

Já v červenci zavítám do Německého Legolandu při cestě po Bavorsku, Celém Švýcarsku jižní Francii, části Itálie a Rakouska. Taková 14 denní jízda autem hlavne Alpy.
Castle, Pirates a Star Wars.

Gibur

Citace od: Ravenhorn kdy 11.06.2009, 01:19:14
Já v červenci zavítám do Německého Legolandu při cestě po Bavorsku, Celém Švýcarsku jižní Francii, části Itálie a Rakouska. Taková 14 denní jízda autem hlavne Alpy.

Opravdu klikaté tam jsou cestičky,to pak ujedeš přibližnějen100km. za den.
Sám jsi smradlaví Elf!

JimB

Citace od: muzzo kdy 10.06.2009, 23:15:33
Ceny jako na http://www.lego.com Všechny kontinentální zábavné Lego parky to tak mají.
V Legolandovém shopu mohou mít i slevy nezávisle na S&H. Já třeba koupil Town Plan za 120€. Navíc na okraji parku je stan s výprodeji. Tam jsou slevy různé, měli i několik setů s více jak 50% slevou. Ve stanu je také hrabání z krabice do pytlíku, minulé léto byla cena jednoho 10€. Pytlík má objem cca. 1L.
Moje BS galerie k prohlédnutí zde

Hardegon

Citace od: JimB kdy 11.06.2009, 17:01:34
Citace od: muzzo kdy 10.06.2009, 23:15:33
V Legolandovém shopu mohou mít i slevy nezávisle na S&H. Já třeba koupil Town Plan za 120€. Navíc na okraji parku je stan s výprodeji. Tam jsou slevy různé, měli i několik setů s více jak 50% slevou. Ve stanu je také hrabání z krabice do pytlíku, minulé léto byla cena jednoho 10€. Pytlík má objem cca. 1L.

No! To je zpráva! Hned člověk ví, na co koukat (krom těch milionů kostiček postavených do krásných výtvorů  ;D)

Faantoom

To je mazec...
Ja jezdim s kamionem skladat do Kotz, je to vesnice hned vedle Legolendu a jeste jsem nemel cas se tam stavit..
To je ostuda ,ze?  ???

Hardegon

Právě jsem se vrátil z Německa. Dokud mám vše v živé paměti, podám nejžhavější info.  >:D ;D

Slevy se snad ani neobjevily. Ale na druhou stranu, je v prodeji velká část novinek ze září 2009. Nepř.: SW, Castle, pár City. Jako hradař vypíchnu 4 Battle Packy (Kostlivci, Crowni, Trpaslíci a skřeti (jedni se svezli do Plzně :P) ). Počítat se musí s přirážkou na vše.   :-\

Samozřejmostí jsou desítky a desítky ptákovin typu magnety, gumy, přívěšky, atd. atd. atd... (hlavně SW)

Co se týče Factory, pro maléhov stavitele ráj, pro cílené stavění "náročnějších staveb zklamání. 90% nabídky "exotické" díly (bricky barev růžová, oranžová, DK red a další těžko sehnatelné), okna, dveře, Plate, Tile. Například Light Bluish Gray Brick jen 1x1.  :(  Cena 100g=8€  :'(

Nabídka figů cenově velmi hezká ( 1 komplet fig=1€ ; 6 komplet figů = 5€), ale výběr jako u dílů. Vcelku nic kloudného (krom asi záchranáře, policisty a dělníka) z toho nesložíte.

Atrakce velmi povedené a rozmanité. Od klidných jízd s možností fotit, až po žaludek obracející jízdu (v tomto ohledu příjemně překvapila atrakce Bionicle a Racers  :-X )

Popisovat promakanost, velikost a detailnost modelů měst, letišť, přístavů a vlaků nemá smysl. Krásně vypadají nenápadní leč vtipní a všudypřítomní dělníci (natěrači, instalatéři, zahradníci a kdo ví co ještě) i obyčejní lidičkové, kteří opravdu pobaví.

Až se mi povede přetřídit a projít ty stovky fotek (  >:D ), určitě se pochlubím a podělím.

+ pár fotek na ochutnávku

Ravenhorn

Já tam jedu kolem 20.7.  :-))
Castle, Pirates a Star Wars.

Miketuk

Já už snad tenhle víkend :) Děkuji za info, štve mě, že nemají jiné LBG...

peter

Citace od: Miketuk kdy 29.06.2009, 09:10:39
Já už snad tenhle víkend :) Děkuji za info, štve mě, že nemají jiné LBG...

Třeba až tam budeš ty, tak budou. Nabídka dílů ve Factory se mění často, např. když jsem tam byl loni s Assem, tak např. zrovna v LBG měli kostky všechny.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

JimB

Citace od: Hardegon kdy 28.06.2009, 23:56:30
...Slevy se snad ani neobjevily...

A co výprodejový stan Schnäppchenmarkt? Byl jsi v něm?

Hardegon

Citace od: JimB kdy 29.06.2009, 13:03:17
Citace od: Hardegon kdy 28.06.2009, 23:56:30
...Slevy se snad ani neobjevily...

A co výprodejový stan Schnäppchenmarkt? Byl jsi v něm?

Po stanu jsem koukal. Bohužel jsem ho neviděl, a to si myslím, že jsem to prolezl křížem krážem.

JimB

Stan by měl být zašoupnutý vzadu mezi 3D kinem a restaurací Dino Grill. Kromě toho by měl být na parkplanu zaznačený jako obchod. Jestli sis s sebou přivezl parkplan, tak se doma podívej.

peter

No je fakt, že poprvé jsme ho s Assem také hned nenašli. Dalším důvodem pro jeho minutí může být fakt, že je otevřen jen po omezenou dobu, jinak je zavřený a dá se proto lehce minout. Proto je i možné, že jsi u něj byl, ale byl zavřený.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Ondrej

Citace od: peter kdy 29.06.2009, 16:02:12
No je fakt, že poprvé jsme ho s Assem také hned nenašli. Dalším důvodem pro jeho minutí může být fakt, že je otevřen jen po omezenou dobu, jinak je zavřený a dá se proto lehce minout. Proto je i možné, že jsi u něj byl, ale byl zavřený.

Nějak jsem nenašel otvírací dobu výprodejového stanu či lépe lego burzy (nebo tak něco jestli se koná), mohl by ji sem prosím někdo dát? Myslím, že by to bylo užitečné pro ostatní co se tam chystají...

ntr23

Byl jsem v Legolandu již třikrát a stan tam byl pokaždé. Dá se tam dobře nakoupit. Třeba rozbalená podložka pod Duplo za polovinu. V Lego Fabric je tolik kostek, že rozumné kapesné do Legolandu je asi 5000 EUR.
A ve Fabric mají i masový hrob

ntr23

Zde přidávám pár tipů, hlavně teda pro rodiče, kteří chtějí s dětma vyjet do Legolandu

http://ntr23.posterous.com/legoland-tipy

winring

Pojedu tento víkend do Legolandu v Německu a trochu na poslední chvíli řešíme s manželkou ubytování. Máte nějaká doporučení?
Už zkouším typ od ntr23 co tu psal, ale pro jistotu zjišťuji i další.

Děkuji.

Zoufalec

http://www.8-maedchenhaus.de/index.php

Byli sme tam tři dny a vřele doporučuji!!! Moc milá bytná, domácí prostředí. Kousek do centra města, kde doporučuju navštívit farmářské trhy - trochu jiný level od těch taškařic tady.

peter

Já několikrát přespával v blízkém městečku Langenau a zde v hotelu Jägerhaus.

MiHo

Já byl v hotelu Bettina. Moc pěkný garni (bez restaurace) hotel. Příjemný recepční a dobrá snídaně. Cena cca 40 € osoba/noc. Bohužel tento víkend už je tam obsazeno.