(vlastní) Německý generálský automobil

Založil dadavejdr, 28.05.2009, 14:43:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

dadavejdr

Chtěl jsem si postavit nějaké pořádné auto, ale neměl jsem tušení jak bych postavil přední část. Až když vyšel nový Indiana Jones(sanghai chase), tak jsem se trochu inspiroval vzhledem toho žlutého auta. Původně jsem ho postavil jen tak, s různobarevných dílů, jen tak pro představu, ale potom ho předělal na černou barvu. Doufám že se líbí.

Věšák

pěkný, pěkný....jen je škoda, že takhle se tam nedaj dát dva minifigy...  :'(
Ale ten předek je pěknej...

MwK

Zaujímaví Hitlermobil... >:D
Ale ako podotkol Věšák bolo by dobré prerobiť to na dva minifigy.
A zdá sa mi že máš nato aj dostaok priestoru... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

rukay

Já bych ty přední sedačky nechal a na zadní "sedačky" použil hnědé díky, aby to vyniklo. Pak by to auto skutečně vypadalo jako osobní vůz např.: Reinharda Heydricha: Mercedes Benz 320.

PS: obratně jsi se vyhnul svastikám! ;) Gratuluji.
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

hobby

Tady: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=13780.0

Vasyk udělal skvělou německou ponorku; místo svastyky na vlajce tam musel být přiblblý obrázek prasátka. No, já to také považuji za pokrytectví, ale taková už je holt naše civilizace.

Vasyk

Citace od: hobby kdy 29.05.2009, 17:08:03
Tady: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=13780.0

Vasyk udělal skvělou německou ponorku; místo svastyky na vlajce tam musel být přiblblý obrázek prasátka. No, já to také považuji za pokrytectví, ale taková už je holt naše civilizace.

Původně tam byly svastiky přesně tak, jak měla ponorka historicky. Po domluvě s Jindroushem jako s majitelem tohoto fóra jsem si vyrobil vlajku takovou, jaká tam je.
Nejsem žádný zastánce nacismu, ale historii neutečeme. Model jako takový schvaluji se svastikou, protože historicky je to tak správně. Zde na fóru se neobjevila proto, protože někteří nevyzrálí jedinci by řečnili o nacismu a ne o modelu ponorky a tomu jsme s Jindroushem chtěly zabránit, takže asi tak  :).

stomcova

#6
Foto Mercedes Benz 320 kabriolet B Reinharda Heydricha
Batman, forever...

Lego_Radek

Myslím, že tento model je hodně povedený, navíc jsem tady něco podobného neviděl, takže další plus za nápad a originalitu..