Věšákova SW sbírka

Založil Věšák, 25.05.2009, 16:56:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Věšák

Tak mi díky Nedovi přibyl do sbírky jubilejní 30.(a rovnou i 31. :P ) SW set, proto sem se rozhodl přidat k honění trik :)

Většina mých setů je celkem malá, to proto, že u nás se velký sady většinou objevily jen na vánoce :(

Tak k fotům:
01 - nejnovější větší setíky
   7674 - V-19 torrent
   7671 - AT-AP walker
02 - Scéna jak vystřižená z filmu ne?
   6206 - TIE Interceptor
   7658 - Y-wing = sláva, konečně rebelskej pilot :)
03 - Takovej mixík
   7660 - Naboo N-1 starfighter and vulture droid = trohu mě mrzí, že sem upřednostnil tohle a pak mi utek Sith Infiltrator...
   7111 - Droid fighter = ten sem sehnal celkem nedávno :)
   7656 - Grievous starfighter
   7119 - Twin-pod cloud car = dík Nede :)
   4477 - T-16 Skyhopper = dík Nede :)
04 - Jediský stíhačky
   7661 - Jedi starfighter with hyperdrive booster ring
   7143 - Jedi starfighter
05 a 06 - povětšinou scénky
   7121 - Naboo swamp = tu sem myslim vymámil z táty v nějakym supermarketu...kvůli planktonům :P
   7251 - Tu sem kupoval kámošovi a neodolal sem a musel sem vzít i jednu pro sebe. Bohužel je to jedinej set z původních E3 setů co vlastnim :(
   7128 - speeder bikes
   4475 - Jabba's message = když mi to ségry dala, byl sem šťastnej....konečně artoo a Threepio, teď když se zamyslim, trochu mě mrzí, že k tomu nemám i jabba's prize, han v karbonitu a Boba Fett by se mi hodili  :'(
   7110 - Landspeeder = můj první SW set, když sem ho dostal, ještě sem ani o SW nevěděl...a světelák sem nabod dopředu jako laser :)
   7113 - Tusken raider encounter
   7103 - Jedi duel = tak tohle sem si neobstaral zrovna čestnym způsobem...bylo mi tehdy 12 a dal sem ho ségře k 18tinám (samozřejmě abych to měl já)...dárek k nezaplacení co?  :-\ no, aspoň sem j to hezky zabalil (jako adventní kalendář :) )
07, 08 a 09 - bitky - a samozřejmě spousta užitečnejch figů :)
   8014 - Clone walker battle pack
   7655 - Clone Troopers battle pack
   8015 - Assasin droids battle pack
   7654 - Droids battle pack
   7670 - Hailfire droid & spider droid = tak tohle je hustý...krabice se starim potiskem a návod z clonewars...
   7668 - Rebel scout speeder
   7667 - Imperial dropship
10 - minimodely
   4493 - Sith infiltrator
   4494 - Imperial shuttle
   4490 - Republic gunship
   4485 - Sebulba's Podracer & Anakin's Podracer
   4492 - Imperial star destroyer
   4488 - Millennium falcon

Armádky budou následovat 8)

rukay

Jó je to pěkný! ;) Ještě přidej nějakej větší set a bude to super!
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Věšák

Takže tady sou slibované armádky, rozdělil sem to na rebely, impérium, separatisty, republiku a nestraníky.
Republika je ještě rozdělena do řad podle etap (1.bez, klonů...epizoda 1, 2.s klony ve staré zbroji a anakinem jako padawanem...epizoda 2 + clonewars, 3.s klony v nové zbroji...epizoda 3)
Me zi nestraníky sem dal jasně nezávislé postavy a droidy(ti by se museli přiřadit skoro ke všem :P )

Celkem je to 66 figů :P

Na fotce 11 je ještě foto krabice a návodu k 7670...nemáte to někdo taky takhle? Nebo mám ojedinělej kus? Možná je to taky tim, že to bylo kupovaný ve Vídni  :-\

2Rukay: větší set možná bude k osmnáctinám :) (otázka je co počítáš za větší) - letos možná k vánocům dostanu x-wing a k osmnáctinám sem si s rodičema tak nějak dohod motorizovaný AT-AT  8)

MwK

Chutná zbieročka. ;)
Najviac sa mi z nej páči Delta 7. ;D Mám ju proste rád...

Inak dokým si nenapísal názov témy "Věšákova", nikdy som si neuvedomoval význam tvojho nicku. ???
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Věšák

Sorry...nějak sem si zvyk, dávat si nick bez hacku a carek...většinou to jinak nejde...tak teď upřesňuji(a upravuji v profilu)...Vesak znamená Věšák :P

dík za pochvalu :) mě osobně se delta 7 taky líbí, a Eta-2 Actis taky....myslim, že jediský stíhajdy se legu dost povedly.... 8)

Věšák

Tak po dlouhé pauze mi taky něco(ale fakt malilinko) přibylo, takže tady jsou moje prázdninové úlovky :)

Foto 1,2,3: 7749 - Echo base
Na tenhle setík jsem si dělal zálusk hned, jak jsem se o něm dozvěděl....nádhera :)

Foto 4
Sithské síly mých figů posílil nový, zatím však ne příliš známý temný lord Darth Bricks ;D
Peace is a lie, there is only passion

P.S.Tímto bych taky rád vznesl dotaz ohledně čísla na kartičce. Myslím, že je to 11, ale nejsem si úplně jist. :-\

Jindroush

Je to nejspíš 11, já občas píšu jako nohou  8)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Věšák

Tak po dlouhé době opět přidávám pár fotek. Jde o vánoční a povánoční přírustky :) Nějak sem doteď neměl chuť fotit :)
Na prvních fotkách jsou 8036 - Separatist Shutle a 8085 - Freeco Speeder.

Dále mi přibylo pár modelů z kiloware(bez krabic, návodů, figů a ne úplně kompletní), ale jsem rád, že je můžu mít alespoň v takovýhle podobě:

Snowspeeder, Flashspeeder, 2 x T-16(i s návodem :) ), STAP, Boga a Millennium Falcon

No a nakonec pár figů:

Rozšíření armády droidů o 6 jednotek (z toho 1 commander a 1 security), dále rebel pilot, pilot AT-ST, Luke a jeden klon se stormtooperskou helmou(nebo stromtrooper s kloním tělem?? :) )

stomcova

Také gratuluji ke přírůstkům do sbírky. Dovolila bych se zeptat, jak to u Tebe vypadá s návody např. u Millenium Falcona, Grievos Chase? V každém případě jen tak dál, těšíme se na další Tvou prezentaci.
Pilně posilujeme stranu rebelů, budu se snažít přidat a ukázat v naší sbírce.
Batman, forever...

Věšák

Citace od: stomcova kdy 07.03.2010, 19:40:46
Dovolila bych se zeptat, jak to u Tebe vypadá s návody např. u Millenium Falcona, Grievos Chase?

Citace od: Věšák kdy 07.03.2010, 13:13:55
Dále mi přibylo pár modelů z kiloware(bez krabic, návodů, figů a ne úplně kompletní),
Bohužel nemám... :'(

stomcova

Díky za info, i ty návody časem budou. V pár případech jsem na tom byla podobně, k Millenium Falconu jsem návod sehnala mnohem později.
Takže držím palce.
Batman, forever...

Věšák

Opět po dlouhé době (jsem hrozně línej fotit :) ) zase přidávám nějaké přírustky:

1)Rebel a Imperial troopers battle packy (8083 a 8084)
2)Imperial speeder bike, kterou jsem si přivezl ze školního výletu do Drážďan :P a několik minimodelů (30005,8028,8219,8031 a 6966)
3)Juggernaut(8098) - co lepšího bych si mohl k osmnáctinám přát, že jo? :)
4)Wampa's cave(8089)
5)Corporate aliance tank droid(7748)
6)Posila pro armádu klonů (2x8014 a 7913)
7)SW Visual dictionary(S exkluzivním Lukem :) ), SW budík(S Chewiem a Stormtrooprem :) ) a několik figů navíc(Ewoci a Imperiální vojáci)

phoenicis

Krásna zbierka. Najviac závidím asi toho 4504 Millennium Falcona  :o
Len tak ďalej ;)