(Vlastní) Star Wars modely z mini Creator setů

Založil grohl, 15.05.2009, 00:29:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

grohl

Do sekce "Ostatní" asi tolik fanoušků SW nechodí, proto přidávám odkaz na mini B-wing
i sem.
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=15956.msg103713#msg103713

MwK

Citace od: grohl kdy 15.05.2009, 00:29:22
Do sekce "Ostatní" asi tolik fanoušků SW nechodí, proto přidávám odkaz na mini B-wing
i sem.
Veľmi pekne spracované.Nedá sa tomu nič vytknúť. :)

A snáď chodia?
Teda neviem,ale osobne neprehliadnem žiadnu tému,aj keď momentálne mám menej času a prečítam si aktuálne veci až o deň neskor... :P
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Robbed

Citace od: MwK kdy 15.05.2009, 06:06:16
A snáď chodia?
Teda neviem,ale osobne neprehliadnem žiadnu tému,aj keď momentálne mám menej času a prečítam si aktuálne veci až o deň neskor... :P

No já třeba také projíždím skoro všechno, ale pochybuji že to dělají i všichni ostatní.

Jinak B-wing je super, poznal jsem ho hned už v předchozím tématu na první pohled ;).

rukay

No já teda projíždím ty témata všechny. Ale ten b-wing mě teda nic moc nepřijde. :-\ Zdá se mi moc masivní ta střední část u úchytů náklopných křídel. Jinak je to dobrý. :)
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

B.A.X.O

Ako tak má ten B-wing niečo do seba, ale on bol žltý? :-\
Prídu mi zle vyriešené tie dve bočné krídla, sú moc malé a krehké oproti masívnejšej konštrukcii a masívnejšiemu tretiemu krídlu...celkovo to vzbudzuje ucelený dojem len...
star wars rulezz

Šejmus

kdybyste se pořádně podívali, tak byste věděli, že to udělal pouze z tohohle setu

Fool of a Took!

MwK

Presne,grohl je v tomto kúzelník... ;)
A k farbe,nebude náhodou taká,akú si ju majiteľ stíhačky zvolí?
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

rukay

Citace od: Šejmus kdy 16.05.2009, 21:29:27
kdybyste se pořádně podívali, tak byste věděli, že to udělal pouze z tohohle setu

To já samozřejmě vím, ale řekl bych, že má i výrazně lepší modely.
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

grohl

Lepší asi ano, výrazně??? možná taky. Ovci asi hned tak nepřekonám, ale spolu s AAT mi tahle potvora přijde z mých pokusů, uplácat Něco z Hvězdných válek a z velmi omezeného množství dílků, nejlepší.
Jen připomenu dosavadní SW z mini creatorů

Darth Giovanni

AAT: *Hukot*
AT-AT: Skvělě, akorát bych vybral jinak barevný set  ;)
Falcon : Úža
Y-Wing: No nic moc...
Darth Giovanni

Věšák

No...AAT mi taky přijde bezva, AT-AT na mě působí jako nějakej dinosaurus nebo tk něco :P Falcon ujde a Y-wing mi teda nepřijde zas až tak špatnej...rozhodně sou ty modely dobrý, na to z čeho je děláš :)

rukay

Sorry, ale mě nejlepší přijde AAT  :D a nejhorší ten Falcon. Tam jsem se musel zamyslet :-\ :'(.
OZd

peter

Citace od: rukay kdy 18.05.2009, 15:07:39Sorry, ale mě nejlepší přijde AAT  :D a nejhorší ten Falcon. Tam jsem se musel zamyslet :-\ :'(.

Tento názor sdílím i já.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

grohl

rukay

Jó to se zase povedlo! Naboo N-1 je z těch 3 asi nejlepší.   :D
OZd

grohl

ghost963

Reek je super ale ten gunship je divný.