Já,rukay a moje SW

Založil rukay, 04.05.2009, 12:29:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

rukay

Rád bych reagoval na téma: Cena vaší sbírky- to si s tim Legem hrajete, nebo ho jen takhle vrstvíte? Máte panáčky pojmenovaný? Vymyšlený jejich příběhy? Děláte někdy bitvy s jiným druhem hraček, aby jste všechno Lego rozebrali a pak měli půl roku co stavět? Já jo! Došel jsem i tak daleko, že jsem panáčkům postavil základnu. Teď ukážu ty nejzajímavější věci.

1.) na AT-AT přistane helikoptéra CW-7044 a panáčci se pak skrz předělaný trup dostanou na zem. (Pod těma klonama je další místnost, kterou jsem tam postavil a obvykle tam umisťuji 4 další sněžné klony. Všichni se pak po laně dostanou dolů)

Vydržte ješte nekončim! ;D

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

rukay

1.) Hned na tomhle snímku můžete vidět hasičské dělo u přistávací plochy pro případ pádu stíhačky.
2.)Na tomhle obrázku je Luk na mojí vlasnoručně zkonstruovaný stíhačce. Luk dostal taky nějaké té úpravy a asi se přidal k temné straně síly.
3.)panáčci společně pracují na údržbě Falconu

OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

rukay

1.)Celou "posádku" jak jsem tomu říkal jako malý chrání zmenšený gunganský štít
2.)Kdysi mělo hodně panáčků ještě takovéhle vesty z pravé kůže kterou jsem dostal z jednoho zničeného pásku. Teď už mají oblečení akorát někteří
3.)+4.) Tohle je vůz na doplňování paliva a munice stíhačkám. Munice jsou ty béžové bedny a ani nevím proč jsem to tak zavedl.

OZd

rukay

1.) Tohle je záběr na most přes fiktivní řeku. Jako ochranu jsem použil energodržáky.
2.) Robot pro droidy vyrobený z bionicla i s plamenometem, což je pro droidy výhodná zbraň-můžou pálit i přes vlastní řady- jsou přeci z kovu.
3.) Upravený Slave I - uvnitř je nyní velká střela, tajná komora, raketomety, komora na seismická torpéda a pořád se zde vešel prostor pro Sóla v karbonitu. (na přání přiložím více fotek)
4.) Vysílač varující základnu před útoky.
OZd

rukay

1.)Popeláři pracují na úklidu
2.)+3.)Ordinace+operační sál
4.)Kapitáni mojí "posádky"
OZd

rukay

1.) Panáčci mají svoje pokoje. Dřív jsem měl jednu postel na panáčka, ale jak panáčci přibývali...
2.)+3.) Nad ubikacemi je jídelna i s výdejnou ;D
4.) K celému komplexu je připojeno AT-TE. :)

OZd

rukay

První tři fotky jsou záběry na upravený AT-TE
4.)+5.) Fotky jsou záběry podvodní základny i s raketovými sily.
A poslední fotka je metoda připojení AT-TE k základně.

Na přání připojím snímky jakékoli části základny.

Díky za trpělivost než jsem to sem nacpal a už můžete přispívat. Nezapomeňte na otázky u první části. ;) ;)

OZd

Věšák

Je to pěkný....slint slint :)
Líbí se mi ten nápad s bioniclem jako strojem pro droidy....je to netradiční :)
Jen bych měl výtku k první části...fotky sou tak trochu nekvalitní.... :-\ nenašly by se kvalitnější? :)

rukay

Nejsem vůbec dobrej fotograf  :(  :( a hlavně mám i špatnej foťák. Skusim co se dá dělat...ale vidim to bledě  :'(.  Dám tam kratší závěrku! :)
OZd

Hardegon

Z toho všeho jsem trochu rozpolcený. Zdá se mi, třeba mi to vyvrátíš, že sis jen v pokoji rozestavěl sety, jejich části nebo vlastní, z dílů "co dům dal", a hraješ si s tím a že ti to přišlo zajímavý a hurá s tím na net. Se sbírkou to nemá moc společného.  :-\

Ale jak říkám, je to z dílů "co dům dal". Tak tam máš figy ze všeho možného, díly hýří barvami, dokonce jeden fig měl ulomenou ruku (  :'( ).

Mám rád, že pouštíš fantazii z řetězu a zkoušíš co dovedeš, ale tohle mě moc nezaujalo. Navíc mi moc nesedí styl fotek, když fotíš detail malého prostoru. Dát jednu velkou fotku (kvalitnější) kde by bylo vidět všechno a k tomu pár detailů by bylo asi lepší...

( A hrubka v názvu neni moc hezká  :P )

rukay

Za tu hrubku si sypu popel na hlavu  :-[ :-[ :-[.  A už to nebudu pitvat. :)
   Rád bych věděl na kterém snímku ten fig nemá ruku. Asi je to jeden z válečných veteránů- stavím si vlastní figurky a některý jsou víc jak 8 let starý možná i víc a tak když se sešlo jedno s druhým vznikli tři "veteráni" - figurky ze všeho možnýho.
   Jo a k tomu, že to jsou jen sety naplácaný na sebe.  >:( To tedy rozhodně ne! Jen chápu, že to tak mohlo působit, když jsou tam vlastně kromě pár setů postavený skoro všechny. A taky to není z dílů co dům dal. To je jen zeď- pak už ty díly vážně docházeli. Takže kromě základních modrých a červených je ještě pořád hodně co stavět.  Navíc nemám rád -jak už jsem řekl- když se všchny sety daj na hromadu a pak se udělal fotky načež se řekne..."moje SW sbírka". :P i když by se to podle krytiky Hardegon nemělo lišit od toho mého "výtvoru".
   Za ty fotky se omlouvám...skusim to do zejtra napravit. ;)
OZd

Hardegon

Ulomená ruka je tady na třetí fotce, chlápek v hnědý pilotní bundě.  :'(

Neříkám že plácáš sety a nic víc. Jen mi z těch fotek přijde, že k set upravíš, přistavíš k němu třeba část základny z různých dílů a hurá válka. ( A taky se mi nelíbí jen nasekaný sety, ale pokud de o sbírku, tak bych čekal, že se tím budeš chlubit a tohle dáš jinam.)

Ale jak jsem psal. Ukaž nám to jako celek, aby byla představa o kompletním výtvoru, a pak třeba uznam, že jsem se mýlil.  ;)

rukay

Panáčka je mi velice líto  :'( hned musím koupit novou ruku, což se samozřejmě nevyplatí nechat si poslat je to takže by z toho mohl bejt i novej set...nějakej menší! A kompletní snímek bude po 10 květnu.
OZd

rukay

Tak tady jsou "pokud možno celkové" snímky.
OZd

MwK

Keď vidím ten celkoví pohľad tak to nieje až také zlé... ;)
Tiež musím uznať že sety máš dobré,zvlášť tie väčšie,a to "osedlanie" dinosaura sa mi celkom pozdáva...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

rukay

Už se mi tam ale nevejde Hvězdný Destruktor  :'( ,který je momentálně po dílcích.
OZd

Věšák

Mě se to taky líbí...člověk získá přehled :)
No a při pohledu na ty větší sety člověku nezbývá než slinit  :P , já např mám větších setů dost pomálu  :'(
Přeju úspěchy v rozšiřování sbírky i základny :)

stomcova

Přejeme hodně přírůstků do sbírky a těšíme se na Tvou prezentaci dalších setíků sbírky.
Batman, forever...