(Vlastní) Republiková flotila

Založil Věšák, 17.04.2009, 21:18:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Věšák

Tak tohle je moje momentální (nyní stojící) flotila.

Je tam republic gunship(částečně podle návodu a částečně podle sebe + drobet modifikovanej, tkže není úplně přesnej P: ), dále BTL-B Y-wing (celej vlastní, akorát s několika prvky podle návodu na rebelskej Y-wing) a nakonec V-19 torrent(originální set).

No a aby si kloni zabojovali i jinde než ve vesmíru, mám pro ně i pěchotu - AT-AP(nejnovější přírustek  ::) ) a chodítko z clone battlepacku.

No, myslim že tu jedinou nepřátelskou stíhačku co mám teď postavenou rozsekaj asi celkem v pohodě :)

Fotky gunshipu a Y-wingu v dalších příspěvcích...

Věšák

Republic gunship letí spolu s Kitem Fistem a nějakou jedikou do bitvy... :)

Na křídlech jsou střelci, protože sem myslel že tam maj bejt a až později sem zjistil, že ne. Z přední části sem vyhodil (lépe řečeno sem ho tam ani nedal) kontejner a nahradil ho přepravnim prostorem. No a nedivte se, že tam sou dva druhy klonů...nepyšnim se tak velkou armádou jako třeba MwK :)
A taky sem neměl dost stejnech kokpitů tak sem střílny udělal z toho co dům dal :P

Věšák

BTL-B Y-wing...

částečně je udělán za pomoci návodu na rebel Y-wing
Pilota mám jen jednoho a to ve V-19 takže tady sedí normalní kloni :) střelec se ve střílně může otáčet.
Za astromechem je nákladový prostor
Podvozek celkem splyne se spodkem lodi
Místy to barevně trochu uhejbá, promiňte prosím staviteli-laikovi...stavím z toho co mám a barvy sou mi ve většině případů jedno....tady sem se aspoň snažil o tu žluto-bílou  8)

Uvítám jakékoli rady a přípomínky...

B.A.X.O

je to celkom fajn ;)
k tomu gunshipu by som mal isté výhrady, na môj vkus to jednoducho hraje všetkými farbami...takisto aj tie dve vežičky pri kokpite (nie tie na kridlach) majú odlišné sklá, takže celkový dojem pôsobí velmi zmiešane:(
star wars rulezz

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: B.A.X.O kdy 18.04.2009, 10:07:56
je to celkom fajn ;)
k tomu gunshipu by som mal isté výhrady, na môj vkus to jednoducho hraje všetkými farbami...takisto aj tie dve vežičky pri kokpite (nie tie na kridlach) majú odlišné sklá, takže celkový dojem pôsobí velmi zmiešane:(
Súhlasím, menšia farebnosť by Gunshipu určite prospela viac. Neskúsiš odstrániť tie modré bricky a nahradiť ich bordovými?
Mne sa nepáčia tie strelecké veže na krídlach, to sme už preberali v inom threade. Ale inak dobré.

Věšák

Tak...konečně nám zas běhá internet, tudíž sem si to tu moh přečíst a můžu se vyjádřit.... :)
1.Ty boční věžičky(ne na křídlech) bohužel momentálně upravit nemůžu....nemám dva stejný kokpity :) (hm, ledaže bych někde sehnal nějakýho brickdement, nebo bych si pořídil Vaderův TIE - myslim že rodiče by nebyli nadšený ani z jednoho vzhledem k tomu že sem těd celkem utrácel a měl bych si k tomu ještě zaplatit školní akce.... :( )
2.barvy sou bohužel podobnej důvod.....nemám správný dílky ve sprrávný barvě.... :(
3.Jasně...ty věže na křídlech tam nemaj bejt....njn :) dejme tomu že je to nějaakej novej divnej typ gunshipu :) , ale myslim že to takhle vypadá pořád líp, než kdyby tam byly jen tyhle skla.... ;)
4.A jak se líbí Y-wing? :P
5.btw, republice přiletěla drobná posila...Obi-wan ve svym starfighteru no a taky nějaký protivníci (dva Vulture droidi)

S.t.a.l.k.e.r.

A čo keby si krídla na skúšku urobil rovné, bez streleckých veží??
Y-wing je na  prvý pohľad celkom dobrý, ale na druhý začína vadiť masívny trojuholníkovitý tvar trupu a určitý nepomer k motorom. Ja by som trup zoštíhlil. Farebne je vystihnutý celkom dobre.

B.A.X.O

Ah tak, ja som si myslel že narážaš tým Y-wingom na 8037 Anakin's Y-wing starfighter http://images4.wikia.nocookie.net/lego/images/thumb/d/d4/8037.jpg/250px-8037.jpg

ale k normálnemu, to velmi spoločné nemá, bohuzial :-\ ale farebne je vystihnutý dobre len ako som povedal ten trup vadí velmi, aj na tretí pohlad.
star wars rulezz

Věšák

Počkat počkat....to si myslel správně....to měl bejt Y-wing z klonovejch válek (stejně jako ten Anakin's Y-wing)...neboli BTL-B Y-wing jak se správně menuje....akorát když sem ho stavěl tk sem eště nevěděl o setu 8037...
2 Stalker: ty si ve svim příspěvku myslel rebelskej Y-wing nebo Y-wing z Clone Wars????

Jo a teď sem si ještě uvědomil, že ten Y-wing má mít ve předu dvě děla....pořád sem si říkal, že je tam dám, až sem na to zapoměl... :)

B.A.X.O

Inak flotila je to fajn, len dal by som k tomu minifigy...nejaké aspoň.
Inak v boji by som asi nasadil svoju flotilu droidov, ale to by asi nefungovalo lebo sú to prevažne pozemné jednotky :-\
star wars rulezz

Věšák

MInifigy vysedávaj v kokpitech apod. ;)
Kdyžtak později můžu přidat fotky minifigů obývajících jednotlivý letouny.... :-\

No moje droidí armáda neni o moc lepší :) jediný vzdušný síly sou ty dva vulture droidi :)

Ale ono lego ani neudělalo nějak extra hodně CIS stíhaček...mám dojem že jen vulture droidy, tri fightery, droid gunship, grievusovu stíhačku a hyena droida...jinak samý pozemní....oproti tomu kolik jich je od republiky je to fkt málo...

B.A.X.O

Citace od: Vesak kdy 20.04.2009, 19:47:34
MInifigy vysedávaj v kokpitech apod. ;)
Kdyžtak později můžu přidat fotky minifigů obývajících jednotlivý letouny.... :-\

No moje droidí armáda neni o moc lepší :) jediný vzdušný síly sou ty dva vulture droidi :)

Ale ono lego ani neudělalo nějak extra hodně CIS stíhaček...mám dojem že jen vulture droidy, tri fightery, droid gunship, grievusovu stíhačku a hyena droida...jinak samý pozemní....oproti tomu kolik jich je od republiky je to fkt málo...

na ten droid gunship sa chystám...je to fakt ja mám v podstate len droid fightera z letectva, vulture droida som nejak nestihol...a z pozemných jednotiek len 7184, 7662, 7155, 7670 a jeden battlepack...a ako si na tom ty s droidmi?

inak viem ze su tam minifigy, myslel som to inak ako ze skor spravit nejaku armadku k tomu alebo akciu...ja sa chystam napr. na taku malu ukazku ze kloni vs. droidi droidov mam 40 a klony 4 ;D takze to este odlozim asi...

no, troska som sa rozpisal. ako vravim tak flotilka je fajn, len mi to skor pripada ako flotila lodí, tak neviem co tam robi at-ap.
star wars rulezz

S.t.a.l.k.e.r.

Citace2 Stalker: ty si ve svim příspěvku myslel rebelskej Y-wing nebo Y-wing z Clone Wars?
Chapem to ako tvoj pokus o MOC. Snazil si sa priblizit modelu Y-wingu z Clone Wars a vobec mi nevadi, ze si uplne presne nevystihol tvar. O tom je MOC, nie?  ;)

S.t.a.l.k.e.r.

Citacena ten droid gunship sa chystám...je to fakt ja mám v podstate len droid fightera z letectva, vulture droida som nejak nestihol...a z pozemných jednotiek len 7184, 7662, 7155 a jeden battlepack...
Droid fighter-a maju v petrzalskom obchodiku, aj MasterWindu ho ma v inzercii.

B.A.X.O

Citace od: Stalker kdy 20.04.2009, 20:34:55
Citacena ten droid gunship sa chystám...je to fakt ja mám v podstate len droid fightera z letectva, vulture droida som nejak nestihol...a z pozemných jednotiek len 7184, 7662, 7155 a jeden battlepack...

ano odtiaľ ho aj mám...rozmýšlal som že ich ešte pár naberem.
star wars rulezz

Věšák

Ty jo..chvilku tu nejsem a hned se tu objeví bouřlivá diskuse :)

Stalker: jasně...já jen že se tu vyskyt trochu informační šum a nějak mi přišlo že v tom figurujou dva typy y-wingu :) ale jo...je to MOC

B.A.X.O: No, já měl ještě nedávno stejnej počet battledroidů jako klonů....9, ale teď mám nově to AT-AP a už mám o dva kloný víc :) no ale vlastně do toho nepočítám superbattledroidy(4).

Jinak droidy mám ze setů: 7121 (Naboo Swamp), 7670 (Halfire droid and spider droid) a 7654 (battlepack).
No a z nefigovejch droidích setů mám 7660 (Naboo N1 and Vulture droid) a 7111 (Vulture droid)...

Ty chodítka sem tam dal aby se nemyslelo, že má republika jen lodě ;) :P  ;D

No, o těch armádkách popřemejšlim....uvidíme :)

O jakym obchůdku je řeč? (taky bych se možná mrknul :P mlask :) )

Věšák

B.A.X.O

Citace od: Vesak kdy 20.04.2009, 21:23:33
Ty jo..chvilku tu nejsem a hned se tu objeví bouřlivá diskuse :)

Stalker: jasně...já jen že se tu vyskyt trochu informační šum a nějak mi přišlo že v tom figurujou dva typy y-wingu :) ale jo...je to MOC

B.A.X.O: No, já měl ještě nedávno stejnej počet battledroidů jako klonů....9, ale teď mám nově to AT-AP a už mám o dva kloný víc :) no ale vlastně do toho nepočítám superbattledroidy(4).

Jinak droidy mám ze setů: 7121 (Naboo Swamp), 7670 (Halfire droid and spider droid) a 7654 (battlepack).
No a z nefigovejch droidích setů mám 7660 (Naboo N1 and Vulture droid) a 7111 (Vulture droid)...

Ty chodítka sem tam dal aby se nemyslelo, že má republika jen lodě ;) :P  ;D

No, o těch armádkách popřemejšlim....uvidíme :)

O jakym obchůdku je řeč? (taky bych se možná mrknul :P mlask :) )

no tak neviem. ten obchod je na slovenku, podla prízvuku tipujem že si s ČR takže...obchod je fajn mám ho niekolko desiatok metrov od domu, často tam chodím a s predavačom sa dá výborne pokecať...najviac mu vďačím asi za 7184 na ktoré som naozaj hrdý, a ešte aj za at-te (nové) ktoré mu zostalo z minulého roka...ma tam aj V 19 torrent a tak, v podstate má teraz to čo ide teda najnovsie modely, ale napr. ma vypredany 8014 alebo resp. uz mu to dodavatel prestat dodávať a to som trošku sklamaný:( nemám zatial ani jeden.
star wars rulezz

Věšák

Tak uvidíme kdybych měl náhodou cestu přes slovensko :)
No ale koukal sem na toho Windua....má tam celkem pěkný věci, no ale poštovný by pravda asi bylo trochu dražší....  :(

P.S.njn sem čech :) kdybys měl pochyby, stačí nakouknout do profilu ;)  >:D

Věšák

Citace od: Stalker kdy 20.04.2009, 20:34:55

Já naštěstí objevil droid fightera letos v jednom českym internetovim obchůdku...sem rád že sem ho objevil :)

Věšák

Tak sem se rozhoupal a dávám sem fota...

Z gunshipu sem odstranil ty blbosti co byly na křídlech :)
Jiný úpravy se nekonaly(např. v barvě)...nejsou dílky  :'(
A pro B.A.X.A sem stvořil drobnou akcičku :) (nedělám to často tak prosím o soucit :P )

Tak vojáci a jediové se vylodili z gunshipu a narazili na průzkumnou droidí jednotku....
Velitel volá posily, ale má to marný....jeden klon sejmul droida, druhej pálí raketu proti spider droidovi. Jedika taky jednoho battledroida zkosila a na zbytek už se řítí Kit Fisto  >:D

Kostkám zdar  :P