(Vlastní - kamarádovo) Dračí hrad

Založil Siegnord, 10.04.2009, 07:52:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Siegnord

Zdravím kostkaře. Zde bych rád prezentoval kamarádův(Drakyr) Dračí hrad. Tak házejte nějakou kritiku, rád by slyšel nějaké rady. A případně bude reagovat.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=377643

Drakyr

Tak, jak bych začal-  je to moje první stavba. Pro tyto lidi,  co sem posílají příspěvky už dlouho , mají třeba hrady lepší , ale jen proto, že už dlouho staví.  My , co jsme noví a začátečníci , kteří nemají dost kostek a možností , jsme rádi,  alespoň
za to,  co jsme postavili .  ;D A co se týče mého díla , nic moc ,ale jsem šťasten  a rád, že dokážu postavit i  toto málo, bez  nějakého návodu. No, prostě jen podle fantazie. :P

Lego_Radek

No, na mě je to nějak moc chaotické. Někdy méně je více, takže bych to třeba co do rozlohy postavil menší, ale o to více by to mohlo být propracovanější, s menším počtem rytířů (každopádně bych dal pryč toho zeleného, fialového a bledě modrého rytíře či co to je) a jejich takřka sci-fi meče a nechal tam ty orlí rytíře, royaly a ty ze současné řady castle. Taková menší tvrz či hrádek (třeba jen s jedním druhem rytířů - protože jich na to máš podle fotek docela dost) by tedy nebyla k zahození.

Ramtinka

Souhlasím s tím, že na hradě vládne chaos. Těch figů je tam  na můj vkus dost a i jejich různorodost se mi dvakrát nelíbí.  Líbí se mi ten krb, ale nevím jestli bylo nejšťastnější řešení postavit jo doprostřed cesty rytířům... Řekla bych, že se stavitel pokoušel předvést všechen svůj um, bohužel vtěsnal hodně do malého prostoru. A taky se pochlubit množstvím figů... :)

Siegnord

Já osobně si myslím, že velikost by měla být zachována i za cenu barevné roztříštěnosti. Však ono se to s narůstající sbírkou zlepší.  ;)
  Přidávám se však k názorům ohledně figů - těch je příliš mnoho.

alt

ja bych jenom trochu sjednotil rytíře a jinak je to dobre
a upravil bych spodek té věžičky

Fox666111

Dosti chaotické, je tam moc rytířů a chce to sjednotit je jinak by to chtělo více fotek.
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

Ryxe

Rozhodně bych to zmenšil a barevně sjednotil, dále bych se trochu zamyslel nad architekturou a detaily. Například si vezmi to cimbuří. Jeho úkolem bylo obránce chránit, což v tomto případě neplní atd...
Rytířů je tam opravdu moc. Třeba při stavbě dalšího hradu popřemýšlej, kam by se ubytovali.
Nenech se ale kritikou odradit, spíš si ji vem k srdci a věř mi, že příští hrádek může být mnohem lepší. Chce to jen  trénovat a poslouchat rady zkušenějších ;).

germik

Souhlasím s většinou ;D- KK rytíře PRYČ, Udělat to menší a propracovanější, a tu věž či co to tam je, rozebrata zakomponovat do hradu, máš hodně vojáků, a tak by neškodilo nějaký obléhání.
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

5o

Je síce pravda, že je tu veľa rytierov, ale dajme tomu, že sa práve zoznamujú s novými priateľmi a novým hradom, kde budú pôsobiť. Potom si rozdelia služby na stráži a pôjdu spať a na hliadku.
Na obr.03 je pravdepodobne prístavba k starému hradu, a nový majiteľ už má určite nové nápady na vylepšenie svojho sídla. Ako zaujímavý nápad hodnotím v podstate tri stavby napájajúce sa na seba.
Ale opevnenie by som aj ja doporučil zvýšiť.
Preto lebo Lego...

Drakyr

Pokusím  se zlepšit stavění jak cimbuří tak i hradu.Díky za rady  moc mi to pomůže když mi poradí zkušenější stavitelé