(vlastní) Spaceracer

Založil Shmade, 26.03.2009, 21:09:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Shmade

Tak jsem se nechal inspirovat Togaranem - http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=22987.0 a pokusil jsem se postavit také nějakou vesmírnou závodní loď. Je to můj první space moc (respektive mám rozdělanou ještě takovou základničku, ale nějak jí nejsem schopen dodělat).

Loď není, vyzbrojena respektive pouze lehce pro případ napadení rebely během závodu, zato obsahuje nejnovější navigační přístroje a lokátory potřebné při orientaci během dlouhých závodů v hlubokém vesmíru.


Takže tak, zde je:

Robbed

Lehké vyzbrojení ? a co těch 12 kanónů na křídlech ? >:D
Na první space MOC paráda. Loď s takovými motory bude obtížné porazit.
Akorát mě napadlo pár maličkostí: fig by mohl být trochu hlouběji (zdá se mi že až moc leží), ale chápu že to asi nešlo. A možná ty navigační přístroje bych trochu zmenšil, nebo dal někam, kde budou trochu víc kryté.

Keep buildin' ;) doufám že se brzo pochlubíš i s tou základnou.

Shmade

Na těch "křídlech" to měly být spíš jako nějaké součásti těch motorů, ale uznávám, že to vypadá jak kanóny, takže edit: Loď je vyzbrojena kanóny na eliminaci soupeřů během drsných vesmírných závodů  >:D

Fig leží, protože jak píšeš nebylo místo.


Togaran

Pěkné pěkné :) Ty dlouhé tiles pruhy na bocích vypadají skvěle. Barevná kombinace mi hodně připomíná Blacktron I. A ty motor jsou hodně dobře provedený, hlavně ta zadní červená část s mříží.    ;)
Doufám že se ještě někdo přidá. Mohli bysme třeba na výstavě udělat tribunu s pit stopy závodních lodí.
Těším se na další Space :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr