(vlastni) novy unifikovany typ nakladnich vozidel + Gravedigger

Založil Colonel32, 31.10.2005, 12:09:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Colonel32

.

Mates

Připomíná mi to jeden film, "Lucie postrach ulice", kdy jedna firma měla několik aut pro různé řemeslnické práce... ;D
Být to ve žluté barvě, tak je to tuty!!! >:D ;D

Teddy Bear

Nahodou hezky!
Zvlast ty nakladaky vypadaji opravdu realisticky
Buďte sami sebou!!!

Colonel32

bohuzel, dostatek nahradnich dilu na stavbu takovehle flotily jsem mel pouze v cervene barve...

Colonel32

tak jsem pripojil dalsi model, k chladici dodavce, valniku a hovnocucu pribyl SuperCargo aj s privesem

Police collector

Hezké, asi také zkusím vytvořit univerzální platformu. Ještě by to chtělo mikrobus, policajta, sanitku a pohřebák(když už máš ten kopač hrobu).
Terminated.

Colonel32

nektere veci se proste prekladat nemaji... viz. "Zavodiste vitezneho kola" a "Parkoviste a servisni vez u metra"

Gravedigger se nebude prekladat jako hrobnik. btw, nebude se to prekladat vubec. Je to typ bagru.
KR73CH Gravedigger.

A nakladaky jsou KR73CH Supertuck.

konec diskuse na toto tema, jinak celou diskusi zamknu

Jindroush

Asi by sis měl trochu tu angličtinu popilovat. Otrocké překlady slovíček nedají překlad názvu.

Gravedigger je _jen a pouze_ kopáč hrobů. Viz dictionary.com - to neokecáš. Z PC tady děláš vola zcela bezdůvodně.  ::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Police collector

Citace od: Jindroush kdy 01.11.2005, 10:57:57
Asi by sis měl trochu tu angličtinu popilovat. Otrocké překlady slovíček nedají překlad názvu.

Gravedigger je _jen a pouze_ kopáč hrobů. Viz dictionary.com - to neokecáš. Z PC tady děláš vola zcela bezdůvodně.  ::)

Děkuju :)
Terminated.

TomG

Mne to prijde jako mistni narodni sport, kdy C32 a PC ze sebe navzajem delaji pitomce :)
Only the best can survive.

Colonel32

OD CHVILE, KDY JSEM TEN BAGR VYNALEZL, A POJMENOVAL TENTO TYP BAGRU GRAVEDIGGER, TAK JE TO TYP BAGRU. NESLOUZI NA KOPANI HROBU. JEN SE TAK JMENUJE.

betakaroten

Jestliže je to "obchodní název výrobku", tak to je ovšem jiná ... připrav se na to, že takové názvy se často záměrně komolí ;D (jestli víš, jak se přezdívá skútrům zn.Pionýr, tak ti možná bagr "Hrobokop" přijde roztomilej ;))

Colonel32

tak jsem si pristavel dalsi auticka....

myth

Pekné. Oceňujem hlavne to, že ich C32 robí 4-wide, s dverami a otváracou strechou.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

rdk

Já nevim... Mně přijdou takový moc "generic". Máš na víc ;)

Colonel32

dyk ale vo to prece jde, ne? Postavit si co nejvic nakladaku se stejnou kabinou....

rdk

cembry

At si rika kdo chce co chce, me se tahle 'serie' moc libi, sklapecka je paradni a ten funebrackej vozik... mmm, byla by radost se v nem povozit!  >:D

werrac

Citace od: cembry kdy 23.01.2006, 12:18:11
At si rika kdo chce co chce, me se tahle 'serie' moc libi, sklapecka je paradni a ten funebrackej vozik... mmm, byla by radost se v nem povozit!  >:D
Taky se jednou dockas :-)

KLF

NEPÁČI SA MI TO. Je to prilis jednoduche a ako je vidno - nie vzdy plati, ze v jednoduchosti je krasa.

ADMIN: Trochu jsem to 'zdiplomatičtěl', aby ste se mi tu zbytečně nepoštěkali. Jinak KLF, doporučuji si přečíst toto: http://en.wikipedia.org/wiki/Sword_of_damocles
Terminated.

Colonel32

tak jeste WorldCargo

PS. pokud se vam tento "retro" styl nelibi, tak je to vase vec, nikdo vas nenuti tento thread cist.... a me je to uprime jedno, stavim je pro sebe, a pro lidi, ktery se to libi...

J_BOB

teda, ten nakladiak s tou zdvihacou plosinou a ten s korbou su fakt paradne  :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Llevelyn

Asi za to může můj vztah k autíčkům..ale přijde mi to nějak "jakoznávodupostavený..."
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Hansel

Citace od: Colonel32 kdy 23.01.2006, 13:36:44
tak jeste WorldCargo

PS. pokud se vam tento "retro" styl nelibi, tak je to vase vec, nikdo vas nenuti tento thread cist.... a me je to uprime jedno, stavim je pro sebe, a pro lidi, ktery se to libi...

Tak mně se zrovna retrostyl velmi líbí, ale to, že to někdo zkritizuje, snad není špatné, ne? A když se to někomu nelíbí, tak ať to napíše, já myslel, že od toho tu galerie je.  8)
Ty na začátku se mi líbí více, jsou takové originélnější než ten poslední.
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

tazzy

WorldCargo mi připomíná starý policejní náklaďák, že ses tím inspiroval, C.?

Colonel32

ne jen policejni nakladak, to byl proste klasickej styl pouzitej v nekolika setech - kabina, za ni rozsireni na 5tistud, dva study misto na spani a pak vyfuk... akorat jsem na to hodil tu unifikovanou kabinu....

otaznik

Mě se ty auta docela líběj, hlavně sklápěčka a ta plošina, nelíbí se mi jen jak jsi u všech aut udělal předek, já mám raději světla na brick 1 x 1 with headlight.

Ty auta skvěle zapadnou do townu 80. let a o to jde. To je Colonelův oblíbený styl (i můj).

Colonel32

no, ty svetla nasazeny na brick 1x1 with headlight by mozna vypadaly lip, ale uz by se to prilis podobalo puvodnim setum, ja se snaziil udelat nejakej typ, kterej by byl nezamenitelnej, celkem dobre vypadajici, a pritom snadno postavitelnej, coz se mi myslim podarilo...

myth

Možno by stálo za úvahu zmeniť farbu svetiel z trans-yellow na trans-clear. Žlté predné svetlá sa používali iba vo Francúzsku, nikde inde.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Colonel32

nj, ale trans-clear svetel nemam dost ani na dokompletovani setu, natoz pak na takovehle blbnuti...