Schlecker

Založil maeror, 04.03.2009, 16:21:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

maeror

Drogerie Schlecker nabízí aktuálně (od 9.3. do 22.3. 2009) možnost objednání 4 setů:
6745 za 450,- Kč
8018 za 1125,-
8019 za 1495,-
8262 za 695,-

Stačí v prodejně vyplnit objednávkový kupón a pak už jenom počkat - loni jsem takhle kupoval oba adventní kalendáře a byl jsem spokojený, oba přišly do týdne.

eNTy

Nevím, jak moc výhodné ceny to jsou vůči běžným cenám, ale letmý pohled na legáčka odhalí, že jejich neakční-běžná cena za 6745 je 424,- a 8262 je 680,-. Pokud tedy někdo loví nejnižší cenu, v drogerii ji nenajde :)

maeror

Nikde jsem netvrdil, že je to nějaké terno. Na druhou stranu je to cena koncová - a vzhledem k tomu, že třeba u nás Legáček není  :) , musel bych si ještě připočítat poštovné, což by mne (pokud bych nekupoval několik setů) nakonec vyšlo na víc, ne?

kroko01

Nic si z toho nedělej,dříve jsem taky dával informace k jejich akcím a byl jsem sepsut,že tam či onam jsou sety ve stejných cenách apod.   -doplněno odkazy na různé internetové obchody.Ale to,že jsem potom srovnával konkrétní nabídky těchto obchodů a většina cen byla vyšší (a to neberu v potaz poštovné a balné)a ty co byly na srovnatelné úrovni,tak jako na potvoru nebyly sety skladem :)   ... Takže po těchto komentářích jsem se již na to vykašlal a už se neangažuji.
   Jinak zastávám názor,že pokud cena LEGA je slušná,tak neřeším, jestli si ho koupím v hračkářství,supermarketu,drogerii nebo masně... a pokud budou mít před Vánocemi opět akci na Adventní kalendáře,tak ji využiju
kroko01

maeror

Nic si z toho nedělám  :)
Z téhle nabídky stejně nic kupovat nechci, ale jak jsem psal - loni jsem ty adventní kalendáře popadl s chutí a letos se na to chystám zase.
A pokud chce někdo srovnávat ceny, tak prosím. Ale já to beru jen jako informaci pro nás z maloměsta, kterým se nechce dávat peníze za poštovné...

5o

Pre mňa je divné, že vôbec drogéria ponúka Lego, ale aj tak je to zaujímavá ponuka, ktorá sa zvyšuje už na 4 sety.
A je to správny prístup, či riešiť cenu plus poštovné, alebo priamy nákup bez poštovného.
Preto lebo Lego...

otaznik

Citace od: kroko01 kdy 04.03.2009, 18:21:44
Nic si z toho nedělej,dříve jsem taky dával informace k jejich akcím a byl jsem sepsut,že tam či onam jsou sety ve stejných cenách apod.   -doplněno odkazy na různé internetové obchody.Ale to,že jsem potom srovnával konkrétní nabídky těchto obchodů a většina cen byla vyšší (a to neberu v potaz poštovné a balné)a ty co byly na srovnatelné úrovni,tak jako na potvoru nebyly sety skladem :)   ... Takže po těchto komentářích jsem se již na to vykašlal a už se neangažuji.
Nesmíš to brát z tohoto pohledu. Bylo to jen doplnění informace. Stejně jako pro někoho mimo Prahu může být výhodnější drogerie, kdo bydlí v Praze, pro toho to můžu být naopak.
Každá informace se hodí.

maeror

Čistě pro informaci: akce pokračuje i v dalším období - od 23.3. do 5.4. 2009 - se stejnými cenami.

germik

Zajímalo by mě jestli tam letos budou zase ty kalendáře ???, v tom případě jaký ???
A jen tak pro zajímavost, kde všude ten Schlecker je?  ???
EDIT: tak sem s potěšením zjistil, že schlecker je v podstatě všude, i u nás :D. Teď jen jestli bude všude i ta akce  :-\
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

maeror

Akce je všude - LEGO nemají skladem, ale na pobočce vyplníš takový kupón, a oni ti to objednají...

A kalendáře - po zkušenostech z let minulých - počítám, že budou ty, co mají vyjít, tj. City a Pirates.

maeror

Nová "akce" od 20.4. do 3.5.

5634 Duplo Krmení v zoo - 1250,- Kč
5538 Duplo Startovní sada - 625,- Kč
5539 Startovní sada - 625,- Kč
7637 City Farma - 1625,- Kč
7636 City Kombajn - 995,- Kč

germik

Citace od: maeror kdy 19.03.2009, 07:58:38
Akce je všude - LEGO nemají skladem, ale na pobočce vyplníš takový kupón, a oni ti to objednají...

A kalendáře - po zkušenostech z let minulých - počítám, že budou ty, co mají vyjít, tj. City a Pirates.
ach jo, a já doufal že bude i castle AK :-[ ale co, třeba se to změní. a zajímalo by mě , kdy budou mít nějaký castle sety.
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Zaha

není to nějaké dražší než obvykle....? :o

maeror

Citace od: Zaha kdy 16.04.2009, 20:48:13
není to nějaké dražší než obvykle....? :o

Dražší než obvykle kde? Jsou to v zásadě doporučené katalogové ceny, farma je dokonce o něco malinko levnější. Jasně, na internetových obchodech to seženeš laciněji, ale zase si musíš připočítat poštovné, v kamenných obchodech (aspoň u nás) je to v podstatě za tytéž ceny...

maeror

Se zpožděním koukám dnes do letáku - akce 4. - 17.5. 2009:

8183-1: Track Turbo RC za 895,-
6241-1: Piráti - Ostrov pokladů za 495,-

maeror

Další akce - od 5.10. do 18.10.2009

7687 City adventní kalendář za 485,-
6299 Pirates adventní kalendář za 485,-
7685 Buldozer za 675,-
7723 Policejní hydroplán za 545,-
6176 Duplo za 425,-

V obchodě vyplníte objednávku, na pobočku vám pak přijde balík. Nově koukám, že drobným písmem dole píší, že náklady na zaslání 1 objednávky činí 55,-Kč. Není to sice špatné poštovné, ale chce to porovnat s nákupem z internetových obchodů - třeba se to bude někomu hodit.

Miketuk

Mně dnes přišly od Shleckera dva pirátský advenťáky a nic si neúčtovali, pouze cenu, tj. 970Kč.

Drakyr

Taky jsem to četl  v jejich nabídce.Mám však lepší tip pro brňáky pokud by jste zajeli  do Bystrce zastávka zologicka zahrada  tak tam je Albert  a hned vedle něj lékárna Slecker  at tam mají tyto sety  neboť  je to obchod se smíšeným zbožím a vzadu je malá lékárna.Tak se tam půjdu mrknout.Byl jsem tam  v sobotu  s přítelkyní  šli jsme  do Alberta  a všiml jsem si toho. Ale  už měli zavřeno :'(

maeror

Citace od: Miketuk kdy 07.10.2009, 21:44:05
Mně dnes přišly od Shleckera dva pirátský advenťáky a nic si neúčtovali, pouze cenu, tj. 970Kč.

Já to měl stejně při loňském nákupu, ale nebyl jsem si jistý, jestli tam o těch nákladech tehdy bylo. Možná je to chyba neinformované obsluhy  >:D