(Cizí) Preparátor

Založil Miketuk, 04.03.2009, 09:57:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Miketuk

Tak tohle je nádhera! Velice se mi líbí krb a vitrínka. Opravdu pěkně uděláno.

Zdroj: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=371304

Hardegon

;D Tohle opravdu pobaví. Moc pěkně provedeno.  :D

maeror

Originální nápad! Jenom nevím, kam si vystaví poslední preparovanou trofej  :D

germik

Všimli ste si hlavy C3PO pod poklopem? >:D ;D 8)
JInak docela pěkné >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

tadeasb

Velice pěkné :D. Uchvátilo mě zejména to paroží. Jediné co se dá vytknout jsou nedomáčklé kostky

grohl

Já jsem hlavně doteď nevěděl, že existuje i Le(go)dní medvěd.

Tharqa

Citace od: grohl kdy 04.03.2009, 17:57:42
Tak jsem to nakonec našel. Je to série Arctic z roku 2000.  http://www.hccamsterdam.nl/brickfactory/theme/index.htm Musíte si vybrat téma Arctic, odkaz přímo na to není.
Jinak chudinka kravička, ještě že nedělají muflona nebo ovečku, protože on by je tam dal určitě jako exponáty taky  :'(

peter

Téda, takovéto hrubé nedostatky mít ;D Každopádně stačilo přijít na loňskou výstavu pořádanou v Brně a jedním z mnoha MOCů byl i výjev z této Lego řady ;)

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

JardaL

Letmo jsem to omrknul. DOtaz: jak se dělá to dřevěné obložení? Je to nějaký brick, bedna či co, nebo nějaká technika?
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

5o

Z každého trochu, ale na budúce skús otázku konkretne na čo myslíš. Na podlahe sú Tiles, na stene bricky a aj bedničky, malé slopes, plates, round plates... atď.
Preto lebo Lego...

peter

Citace od: JardaL kdy 05.03.2009, 00:42:32Letmo jsem to omrknul. DOtaz: jak se dělá to dřevěné obložení? Je to nějaký brick, bedna či co, nebo nějaká technika?

Citace od: 5o kdy 05.03.2009, 06:33:28
Z každého trochu, ale na budúce skús otázku konkretne na čo myslíš.

JardaL nejspíše myslí toto (žlutý kroužek) - viz obr. Ano jsou to bedny a sice tento poměrně nový díl.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

grohl

Citace od: peter kdy 04.03.2009, 19:19:39

Téda, takovéto hrubé nedostatky mít ;D Každopádně stačilo přijít na loňskou výstavu pořádanou v Brně a jedním z mnoha MOCů byl i výjev z této Lego řady ;)

Já tam byl, ale medvěda jsem si nevšiml.
// tady je důkaz- jsem to individuum v hnědé mikině s barevnými obrázky a po pravici mám přítelkyni v pruhované mikině.

blackrabbit

Mě se nejvíce líbí ty bedny ve stěně. Perfektní detail do interiéru  :D

JardaL

Citace od: peter kdy 05.03.2009, 07:59:34
[JardaL nejspíše myslí toto (žlutý kroužek) - viz obr. Ano jsou to bedny a sice tento poměrně nový díl.
Poměrně nový díl - proto mi to nic neříkalo. Díky moc to Peter.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

peter

(OT)
Citace od: grohl kdy 05.03.2009, 08:04:04
Já tam byl, ale medvěda jsem si nevšiml.
// tady je důkaz- jsem to individuum v hnědé mikině s barevnými obrázky a po pravici mám přítelkyni v pruhované mikině.

Díky za shlédnutí mé vesničky ;D
(/OT)