(Vlastní) Royal hrad

Založil Marcel, 16.02.2009, 14:05:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Marcel

Omlouvám se, že jsem nesplnil slib že vytvořím Castle komiks(dlouho jsem neměl pořádný foťák).Tak se to pokusím napravit. ;)

Mladý princ po útoku na hrad jeho otce, dlouho přemýšlel co bude dělat,kam půjde...
Naštěstí si ale vzpomněl na svého strýce,rozhodl se vydat se na jeho hrad. Ale kudy? Dlouho, předlouho bloudil světem, když se na něj jednoho dne usmálo štěstí a potkal královskou výpravu, která se právě vracela na hrad, přidal se k nim, až došel před bránu hradu.Stráže ho zavedly ke králi, princ mu vše řekl, a král celý rozzlobený ze smrti svého bratra, začal připravovat armádu a požádal trpaslíky o pomoc v boji proti skřetům.
                                                                                                                                                          Pokračování příště...

Doufám že se Vám to bude líbit.Veškeré komentáře jsou vítány.
1.fotka: Princ před branami strýcova hradu
2.fotka: Princ se strýcem
3.fotka: Interiér hradu

Marcel

fotky hradu a okolí

Colonel32

teda, Linhi nebo Aki to zatim neni, ale jinak uz pred tebou moc dalsich jmen nebude...

alt

hrad je povedený ale co mě zaráží je to proč  je brána zavřená na závoru z venčí

Marcel

To je kvůli tomu,že se ta brána jinak sama otevírá ;D,ale neni problém to přehodit ;).

linhi

Ano,je to impozatní stavba,pěkné a uhlazené,myslím že další hrad již bude opravdu super.

Šejmus

Kdybych ti hodně křivdil, tak řeknu že je to originální...
ale takhle je to ještě mnohem víc :)
Fool of a Took!

Shi-So

Citace od: Colonel32 kdy 16.02.2009, 14:22:49
teda, Linhi nebo Aki to zatim neni, ale jinak uz pred tebou moc dalsich jmen nebude...

No, ale Akimu uz se to tlaci na paty (Linhi promine, nevybavim si ted zadnou jeho stavbu :-[)
A pokud je ti 14 tak klobouk dolu, tohle uz vypada jako opravdu pekna historicka stavba....
Ma predlohu v nejake realne?

linhi

Lumpe! :-) Co Brno?    >:D

gearcs

Hned jsem podle té dřevěné hradby poznal, o koho jde. Bravo, na to, že je hrad z většiny postavený z panelů jsi z toho vymáčkl, co šlo. Možná ještě víc. Těším se na další stavby :D

Shi-So

Citace od: linhi kdy 16.02.2009, 16:31:06
Lumpe! :-) Co Brno?    >:D

Aha, no vidis..... :'(
Stara hloupa Sisa ...... :-[
Tak jo Aki, Linhi ,Marcel (ale ujistuji te, ze ja bych za takove treti misto dal i ted-31 let, pul kralovstvi :D)

Robbed

Parádní hrad! nemám co vytknout. Hlavně se mi líbí že máš propracované i okolí. Často se totiž stává, že někdo něco postaví a plácne to jen na čistou baseplate.
Těším se na pokračování ;).

Colonel32

Citace od: Robbed kdy 16.02.2009, 19:04:28
Parádní hrad! nemám co vytknout. Hlavně se mi líbí že máš propracované i okolí. Často se totiž stává, že někdo něco postaví a plácne to jen na čistou baseplate.

Aby tedy autor nezačal usínat na vavřínech, tak bohužel to propracované okolí musím naopak vytknout. Je naprosto nereálné, aby se v obranném perimetru nacházely takové křoviny, či dokonce stromy. Pokud by snad politická situace dala pánovi hradu a posádce věřit, že absolutně žádný útok nehrozí, začalo by okolí hradu pomalu zarůstat náletovými dřevinami -  ale tomu však naprosto neodpovídá koncentrace a připravenost vojáků na hradbách.

Marcel

Moc všem děkuji za kladné hodnocení.Realnou předlohu to nemá stavěl jsem jen podle fantazie a panely jsem používal hlaně kvůli tomu,aby tam nebyly jen rovné zdi..

linhi

100% souhlasím s Coloníkem,ale je to hezké na pohled a o to jde..

Marcel

Citace od: Colonel32 kdy 16.02.2009, 19:13:09
Citace od: Robbed kdy 16.02.2009, 19:04:28

Aby tedy autor nezačal usínat na vavřínech, tak bohužel to propracované okolí musím naopak vytknout. Je naprosto nereálné, aby se v obranném perimetru nacházely takové křoviny, či dokonce stromy. Pokud by snad politická situace dala pánovi hradu a posádce věřit, že absolutně žádný útok nehrozí, začalo by okolí hradu pomalu zarůstat náletovými dřevinami -  ale tomu však naprosto neodpovídá koncentrace a připravenost vojáků na hradbách.

Okolí je tam kvůli tomu,aby to nebylo tak prázdné a ze stejného důvodu jsou tam i vojáci, aby nebyly prázdné zase hradby.Je to fantasy hrad, nic co by muselo nutně odpovídat realitě ;).Ale přesto děkuji.Alespoň vím čeho se příště třeba nějak vyvarovat ;).

Fox666111

Počkej Marceli až tě budu dobývat tak postavím obléhací stroje co největší! >:D >:D
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

otaznik

Moc hezké a vzhledem k tvému věku excelentní! Těším se, co předvedeš příště!

Hardegon

Z přední strany to má opravdu atmosféru.  :D To by byla škoda i dobýjet  >:D

germik

Fakt hezké, hlavně nejrůznější detaily :) :o
ještě bitvu se skřety a je to eňo ňuňo.
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Lojza5

ovsem kam dat vsechny figy? ;D
pro bitvu by to chtelo zvlast upravene okoli ;)

Eddie

Má to nějaké pokračování?Hrad je úplně super.Taky bych chtěl takhle stavět.
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..

Lojza5

hrad je skvělý, nemám co dodat!
(Ale v kombinaci vojáci=okolí souhlasím s Coloníkem) ;)

Platí pro všechny, takže píšu sem: Neříkejte mi Coloník.