Mini SW

Založil grohl, 14.02.2009, 12:04:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

grohl

//Pokud to tu už někde bylo rozebíráno, tak mě kopněte. Osobně jsem tu nic relevantního nenašel.//

Zajímalo by mě, jestli jsou mezi Vámi sběratelé mini SW a pokud ano, za kolik jste jednotlivé "sety" pořizovali.

Nějak se mi po koupi UCS X-Wingu zachtělo mít ještě tuhle drobotinu.

Díky

Robbed

Mně chybí akorát některé novější (AT-TE, Infiltrator) a ty co u nás nevyšly. Kupoval jsem je za katalogovou cenu v době kdy je prodávali.
Pokud si ale dobře pamatuji, tak Vasykovi se kdysi podařilo koupit některé ty menší za naprosto směšnou cenu.

MwK

Túto sériu osobne ignorujem a už sa mi to darí hodne dlho... ::)
Mam iba mini Sebulbu a Anakina,dva krát,kôli oranžovému sveteľnému meču...

Inak ma to nijak nezaujalo a ničím neoslovilo... :P
Tak ako u UCS mi chýbaju minifigy... ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

S.t.a.l.k.e.r.

Prvé mini sety som kúpil náhodou, cena bola do 7 Euro. Niektoré modely sú celkom podarené, prikladám foto.

stomcova

My hruba před 3 lety kupovali minisety SW v pražském obchodě LEGO v ulici  U průhonu.
Cena za nový originálně balený byla 240,- Kč za kus. Sbírku mini SW jsme zrušili a věnujeme se minifigovým setům.
Batman, forever...

B.A.X.O

Podla mňa sú podarené iba niektoré MINI modely. Napr. At-te, Gunship. MTT aj celkom ide...ale najviac podla mňa odflákli ISD...hrozné, normálne by som v tom ISD nepoznal keby som sa na to nepozeral viac ako minutu a nebolo to tam aj napísané ::) Aj Falcon docela ujde...ale na mini jednoducho nie som
star wars rulezz

grohl

Mně osobně učaroval Republican Gunship a Lambda Shuttle. Povedlo se mi sehnat AT-AT+ ISD+ Lambdu za solidní cenu. AT-AT má trošku větší hlavu, ale pohled  na něj zepředu je skvělý. Lambda potřebovala jen drobné úpravy-stačilo odebrat pár dílků, něco posunout a vypadá mnohem lépe. ISD podle mě není špatný ale zadní část je nepochopitelně seseknutá v ostrém úhlu a trysky by měly být dál od sebe. Jinak jsem ale celkem spokojen. Potřeboval jsem totiž něco na stojan u LCD monitoru a tyhle tři potvory se tam vyjímají skvěle.  ;)

Marty713

Ten Gunship nahoře vypadá jak na dřevoplyn. ;D ;D :) 8)

Věšák

Márty: To bude tim, že to šedý nahoře na tom Gunshipu nepatří ke Gunshipu....je to z toho samýho setu, ale je to trup Y-wingu.  ;) 8)

S.t.a.l.k.e.r.

CitaceMárty: To bude tim, že to šedý nahoře na tom Gunshipu nepatří ke Gunshipu....je to z toho samýho setu, ale je to trup Y-wingu.
To som si pri fotení ani nevšimol, mea culpa.  ;D Určtite som to tam nasadil aby som tento kúsok niekde nestratil.