Náhradné samolepky

Založil J_BOB, 26.10.2005, 17:29:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

J_BOB

Ahoj ludia rad b ysom sa opytal ci neviete o sposobe ako by sa dali zohnat nahradne samolepky. Pac som ich zopar stratil hlavne z tohoto lega: http://guide.lugnet.com/set/?q=6562_1&v=z ale aj z inych.pls poradte mi dik ;)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

KLF

Bud si ich zozenies na nete (Bl, eBay...), alebo si ich das vyrobit. Scany samolepiek na nete su, takze uz len stiahnut, pripadne upravit vo fotosope a hybaj do Coopexu a za 40.- Sk mas A4 samolepiek na LEGO. ;)
Terminated.

Cavelon

Prípadne si oskenované aršíky vytlač doma, ak máš slušnú tlačiareň. ;)

TomG

Citace od: Cavelon kdy 27.10.2005, 09:01:59

No samolepku si doma patrne nevytisknes, pokud je pruhledna a je tam bila barva. :)
Only the best can survive.

J_BOB

ok diky tak ja idem na net zhanat samolepky co mi chybaju ;) zatial pp a diky za radu ;)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

corelxt

Citace od: TomG kdy 27.10.2005, 09:30:35
Citace od: Cavelon kdy 27.10.2005, 09:01:59

No samolepku si doma patrne nevytisknes, pokud je pruhledna a je tam bila barva. :)

pokud budes mit foto tiskarnu tak to mozny je... umej tisknout na jakykoliv  tisknutelny povrch (pruhledny folie) jakykoliv barvy... obzlast, kdyz maj 7 nebo 13 barev ;)

Cavelon

Veď práve. Mám foto s 9 farbami, ale teraz to nemôžem odskúšať, lebo som mimo domova. O týždeň to skúsim a dám vedieť, či to ide.

corelxt

Citace od: Cavelon kdy 28.10.2005, 14:03:51
Veď práve. Mám foto s 9 farbami, ale teraz to nemôžem odskúšať, lebo som mimo domova. O týždeň to skúsim a dám vedieť, či to ide.

s tou bilou si nejsem stopro jistej ale epsonacky tiskarny ji myslim maj... plus emulzni pruhlednej lak (celkem 13 tanku..)

se mi ta tiskarna moc moc libila, dokonce fotky z toho lezou mnohem lepsi jak digitalniho labu ;D

Jindroush

Je zajímavý, že když jsem v různých grafických studiích poptával přesně tohle, tj. tisk bílé na průhledné, koukali na mě jako na exota (ve stylu - to nejde). Dost by mě tudíž překvapilo, kdyby to nějaké zařízení pro domácnost umělo (vyloučit to nemůžu).  ???

Z grafika.cz:
Citace
Možná s křížkem po funuse - tiskárna s možností tisku bílou barvou skutečně existuje, což mám z první ruky, neboť ji vlastním. Není to klasická inkoustovka, tiskne pomocí barevných pásek, ta bílá zrovna pěkně kryje. Je ale dost zěžké ji získat v EU. jedná se o výrobky ALPS MD, Citizen Printiva a OKI DP.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Cavelon

Citace od: Jindroush kdy 28.10.2005, 17:21:26
jedná se o výrobky ALPS MD, Citizen Printiva a OKI DP.

Už som raz narazil na tie ALPS tlačiarne. Totiž niektoré (typy si už presne nepamätám) vedia tlačiť aj na hocijaké predmety. Ja by som to využil na potlač železničných (TT) modelov. Stroskotalo to ale na nedostupnosti = nemožnosti niekde to kúpiť. :'(

KLF

Citace od: Jindroush kdy 28.10.2005, 17:21:26
Je zajímavý, že když jsem v různých grafických studiích poptával přesně tohle, tj. tisk bílé na průhledné, koukali na mě jako na exota (ve stylu - to nejde). Dost by mě tudíž překvapilo, kdyby to nějaké zařízení pro domácnost umělo (vyloučit to nemůžu).  ???

Domace neviem, ale v Coopexe v Bratislave mi to spravili. Pred rokom (ale snad sa to enzmenilo).
Terminated.