(Vlastní) Obrněný transportér

Založil jakpet, 05.02.2009, 16:45:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jakpet

,,ÓTčko" včera jsem postavil toto monstrum, spodek je bohužel z červených dílů, protože šedých je málo. jestli to do této sekce nepatří, omlouvám se. Na věž mi šedý díly zbyly, tak je šedá, otáčí se na malý točně, nevim číslo, hlaveň se naklápí pomocí malého kolečka na levé straně. Věž se dá otevřít díky malému poklopu, který je nahoře. Fotky jsem nahrál na Rajče.net. kritiku vítám!
galerie:http://jakpet.rajce.idnes.cz/OT_lego/

Shmade

Celkem se mi to líbí, až na to, že jak máš celkem propracovanou věž, tak ten spodek bez detailu vypadá jako kdyby byl z jiného modelu. Stačillo by něco malýho, mřížka, anténka... bylo by to podle mě pak hezčí. Červenou neřešim, Lego mi od malička rozvíjelo představivost :)

jakpet

Díky! se spodkem něco ještě plánuju, ale nechci, aby to bylo nějak moc přeplácaný či aby se mi rozjely proporce. A prosim o radu všechny, kdo jsou schopni poradit(-: problém: rád bych to celý přestavěl na pohánění s pf m motory, ale tyto kola nedávají možnoct ukotvit osu a já nevim o jiném kole dost podobný velikosti, který by pohánění mělo. děkuju předem za rady!

Shmade

Jestli to chceš pohánět, tak problém budeš mít nejen v kolech, ono se ti to tam prostě nevejde... Pokud tedy neméš v plánu ty PF M motory ovládat přes kabel z venčí, to by se ti to tam možná podařilo nějak vměstnat, ale BB tam prostě nenarveš.  :) To spíš začni znovu a motorizaci model přispůsobuj od začátku, tím že model bude zákonitě větší se ti vyřeší i problém s koly (pokud nějaké větší teda máš).

jakpet

máš nejspíš pravdu, pokusim se tam nějak narvat motory a pak to postavim znova i s BB a reciverem