(vlastní) Supersport aneb Krutě vytuněný set 8151

Založil jvucka, 13.01.2009, 08:19:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jvucka

Nikdy jsem nebyl fanda Racers, ale zakoupil jsem jedno autíčko pro juniora, protože mi přišlo přiměřené jeho věku - no a dopadlo přesně tak, jak se dalo čekat předem.  ;)
Tatínek měl na celý večer o zábavu postaráno a po přestavbě setu 8151 Adrift Sport vznikl následující supersport. Vážně uvažuji o tom, že rozšířím svůj zájem i na Tiny Turbos.

jvucka

A zatímco si tatínek hrál s juniorovým autíčkem, junior stavěl tramvaj. Šasi jsem mu postavil sám (dlouhé plates a spousta koleček) a nabídl jsem mu, ať postaví autobus. Junior na to, že postaví tramvaj, a skutečně to tramvaj připomíná. Jak vidíte na obrázku, jeho stavební technika není ještě dokonalá, ale sedátka s držátky to má, přední a koncová světla jsou dokonce stranově symetrická a kromě jednoho cestujícího je tam i pan řidič. Vezmete-li v úvahu, že jsou mu přesně dva roky, junior má talent!  :D

Icewalker

Nečekal bych, že z podivných Racers se dá vytunit takovéhle vozidlo. Bylo by fajn, kdyby se tam vešel minifig ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

maeror

Citace od: Icewalker kdy 23.01.2009, 15:54:35
Bylo by fajn, kdyby se tam vešel minifig ;)

Když se vejde do 7613, proč by se nevešel do tohohle? Jen mu bude trochu vyčuhovat hlavička  :D

jvucka

Následující model je produkt tréninku, jak přehozením pár kostiček vznikne na stejném základu zcela jiné auto. Původně to byl krásně aerodynamický supersport a la Pagani Zonda (viz výše) a teď je se z něj stal pořádný hranatý americký bourák z 80. let.
Nyní jsem se pustil do tuningu setu 8158. Nekupte to za 299 Kč! Ale - nejsou ta autíčka trochu slabá?  Taková nedomrlá, už na první pohled se slabým motorem? >:D
Jedno auto už mám hotové a u druhého čekám na objednané dílky. Kdo si myslel, že autíčka ze Speed racers jsou dost nabušená a vytuněná, ten se šeredně zmýlil!  ;D