Moje castle sbírka

Založil tnachti, 06.01.2009, 12:08:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tnachti

Několik fotek (jsem mizernej fotograf) mé castle (+/-) sbírky ...

MwK

Hmm,pekná zbieročka! :D
Ale tiež sa mi páči ako to máš uložené... :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

grohl

Ses ani nepochlubil, že toho máš tolik.  :o  Hlavně jsem nečekal, že někdo, koho osobně znám, bude se mnou sdílet fórum, kde se uctívají barevné kousky umělé hmoty.  ;D

Hardegon

Citace od: MwK kdy 06.01.2009, 12:12:28
Hmm,pekná zbieročka! :D
Ale tiež sa mi páči ako to máš uložené... :)

Svatá pravda. Moc pěkný castle sety a skvělé uložení.  :D Ale dokonalosti ubírá jen ta tlačenice  :P

max

Skoro jako v muzeu. Ne skoro, jako v muzeu.

Himleris

Hm,slušná sbírečka 8)

Jose

Krása. Líbí se mi systém uložení. 8) Taková skvělá talčenice. Jako u nás doma. ;D

smiky

Více fascinující než samotná sbírka je její uložení  ;) Ale sbírka je také velmi nádherná , takovou sem si vždy přál  ;D

tnachti

Regály jsem objevil ryze náhodou za pár korun v jednom bazaru ... trochu byl problém s odvozem, ale nakonec jen jedno prasklé sklo. Opravdu škoda, že tam neměli alespoň ještě jeden, abych to tak nemusel hňácat.  :(

Jinak jsem moc rád, že se sbírka líbí; ještě se pokouším o drobná doplnění, aby sety z let 84 - 95 byly kompletní ... ale jde to už pomalu. Též bych rád zkompletoval Vikingy. Nové castle jsou už opět docela povedené, ale finance mají meze, takže jsem si vzal jen pár na ochutnání. 

Z důvodu volného stavění jsem pořídil některé sety vícekrát (např. 6080, 6086, 6090), abych na vystavené nemusel už sahat, tedy jak se znám, je sbírka odsouzena k pomalému zaprášení (regál/neregál).  :'(

K takřka všem setům jsou originál instrukce a cca ke slabé polovině i krabice.

Dovolím si nalákat sběratele do budoucna... jelikož některé instrukce mám vícekrát, tak je určitě dám do prodeje (z větších např. 6085, 6090, 6080). Na krabice se bohužel práší (a kdoví co ještě) na půdě - na vystavení či lepší uskladnění prostor není, a byla by děsná škoda, aby se pomalu v zapomnění zničily, tak je taktéž určitě uvolním k prodeji - vše se pokusím za rozumnou cenu (z větších např. 6085, 6081, 6090, 6077). Jen teď není moc času to řádně zkouknout a nafotit. Určitě to zde na fóru oznámím.