(Vlastní) Dělo z Clone Wars

Založil tadeasb, 18.12.2008, 20:10:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tadeasb

Tak jsem shlédnul film Clone Wars a rozhodl jsem se postavit dělo které se objevuje hned na začátku filmu. Jsem začátečník a je to jeden z mých lepších výtvorů.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

MwK

Predpokladám že to má byť Republic Artillery Gun... ;)
Ak áno,tak si myslím že sa ti to celkom vydarilo. :)
Jediné čo mi pripadá že by sa mohlo zmeniť je umiestnenie sedačky strelca,pretože nech hľadám ako hľadám nenašiel som "ľavostrannú" verziu...
A ešte osobne by som skúsil delo oživiť nejakou farbou(najlepšie republikovou bordovou) a tieto kocky by som vyrovnal... ;)

Ale myslím že je to podarené dielo,poviem len tak ďalej,hlavne neprestávaj a nabudúce viac fotiek a možno aj zapracované v nejakej tej dioráme...  >:D ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Togaran

Pěkný dělo, nemám co dodat, snad jen více fotek a posaď tam střelce :) Chvíli mi trvalo než sem si uvědomil jak je velké :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

germik

Citace od: Togaran kdy 18.12.2008, 21:03:25
Pěkný dělo, nemám co dodat, snad jen více fotek a posaď tam střelce :) Chvíli mi trvalo než sem si uvědomil jak je velké :)
Souhlasím , střelec by se tam hodil. A protoože jsem ten film taky shlédl, tak souhlasím že je to docela dobrý
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Sith

taky souhlasím. Mě by nikdy nenapadlo udělat něco takového z lega. Vážně je to hezky a věrně udělané
jen tak dál :D
STAR WARS sběratel

rukay

Je to docela pěkný a hlavně velikostně není špatný, ale je nutný aby bylo zespodu podepřený...nedrží samo? To by byla určitě škoda.
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

tadeasb

Podepření je nutný protože když tam není tak to sice stojí ale stačí se toho nešikovně dotknout a spadne to  :(

tadeasb

poopravil jsme tu sedačku a tak sem dávam další fotky

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Vasyk

Citace od: tadeasb kdy 20.12.2008, 13:33:44
poopravil jsme tu sedačku a tak sem dávam další fotky

Nevypadá to zle, možná bych ještě přistavěl nějaký ovládací pultík k té sedačce. Přeci jen, dělo se nebude ovládat pouze tím, že tam ten voják bude jen tak sedět ne..   ;)

tadeasb

z fotek to možná není vidět ale je tam páčka 

Allconel

Ako kopia je to dobre, ale hneď som si všimol, že táto verzia je do výšky a originál animovaný nevyzerá až tak vysoký. Je to uhlom fotenia ale aj dĺžkou tvojich "chodidiel".

tadeasb

na brickshelfu jsem objevil lepší verzi republic artillery gun : http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=376533

Darth Giovanni

No, k tomu dělu  z Brickshelfu, je sice asi lepší, protože má delší hlaveň a celkově je větší. A navíc, je tam "posazen" správný minifigový klon( Clone Gunner, z Clone Walker Battle Packu, jak každý asi ví.)
Darth Giovanni

rukay

To je trpělivostí a hlavně větším množstvím dostupných dílků- odhodlání rozebrat několik už postavených stavebnic za cenu skvělého děla z The Clone Wars. Na něco takového bych se já nikdy neodhodlal. :'(
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

tadeasb

Citace od: Darth Giovanni kdy 04.04.2009, 18:40:07
A navíc, je tam "posazen" správný minifigový klon( Clone Gunner, z Clone Walker Battle Packu, jak každý asi ví.)
toho jsem v té době ještě neměl bylo to myslim okolo vánoc a to se battle pack ještě neprodával  ;) Jinak ten na brickshelfu je na jiný úrovni. Dílky na to lepší dělo bych měl a rozebrat nějaký set by mi nedělalo problém ale bude to spíš tím že nejsem tak dobrý stavitel