Rogue Shadow UCS

Založil JnQ, 01.12.2008, 11:25:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

JnQ

germik

pěkný ;), jen k tomu mohl dát originál lego set pro srovnání velikosti atd.
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

MwK

Citace od: germik kdy 01.12.2008, 12:00:29
pěkný ;), jen k tomu mohl dát originál lego set pro srovnání velikosti atd.
Zdá sa mi že veľkosť nebude iná... :)
Vpodstate to len "prekapotoval" a proporcie sú také isté.
Ale to nemení nič na tom,že je to fakt pekné... :D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

rukay

je to dobrý ...snad ne jen na první pohled
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Allconel

Áno je to skutočne pekná vecička, bral by som to aj ako originál set od lega, aj keď tie kridielka by sa mohli spraviť profesionálnejšie a zaujímalo by ma  či sa zachovali aspoň nejaké pôvodné vlastnosti čo sa týka zdvíhania vonkajšie ho plášťa, teda či tam sú pôvodné rakety a odkladná priestor pre pušky, a samozrejme kabína pre pilota lebo ta na prvý pohľad nevyzerá príliš funkčne  :-\

MwK

Citace od: Allconel kdy 02.01.2009, 10:31:58
Áno je to skutočne pekná vecička, bral by som to aj ako originál set od lega, aj keď tie kridielka by sa mohli spraviť profesionálnejšie a zaujímalo by ma  či sa zachovali aspoň nejaké pôvodné vlastnosti čo sa týka zdvíhania vonkajšie ho plášťa, teda či tam sú pôvodné rakety a odkladná priestor pre pušky, a samozrejme kabína pre pilota lebo ta na prvý pohľad nevyzerá príliš funkčne  :-\
Prepáč za tvrdosť ale zrejme autorovi nešlo oto aby sa stým deti mohli hrať a bolo všetko funkčné... ;)
Osobne si myslím že práve tým že ten model staval podľa kvázy "ozajstnej" predlohy a nedal tam žiadne play-vecičky je super!
Jednoducho UCS... ;)

A hlavne,odkladanie na zbrane tam nedal zrejme preto lebo tá loď je zhruba päť krát väčšia v pomere k minifigom... ;D

Allconel

Citace od: MwK kdy 02.01.2009, 13:27:08
Citace od: Allconel kdy 02.01.2009, 10:31:58
Prepáč za tvrdosť ale zrejme autorovi nešlo oto aby sa stým deti mohli hrať a bolo všetko funkčné... ;)
Osobne si myslím že práve tým že ten model staval podľa kvázy "ozajstnej" predlohy a nedal tam žiadne play-vecičky je super!
Jednoducho UCS... ;)

A hlavne,odkladanie na zbrane tam nedal zrejme preto lebo tá loď je zhruba päť krát väčšia v pomere k minifigom... ;D

Tak aj keď tam nie sú všetky tie play vecičky, minimálne ten kokpit by sa mohol otvárať, samozrejme nemôžem čakať že lego sety budu super dokonalé po vonkajšej stránky a zároveň aj play, to by lego muselo robiť do pomeru oveľa väčšie kúsky, čo mne osobne neprekáža mať veľký set a kvalitný k tomu.
aj keď  ??? kam by som všetko to lego potom dal - ale to asik trápi každého znás.

MwK

Mne to nedá...prepáčte mi ten spam... :(

For Allconel:
Ale v princípe tam ide oto že aj otváranie kokpitu je "play-vecička". ::)

Allconel

Citace od: MwK kdy 06.01.2009, 18:28:23
Mne to nedá...prepáčte mi ten spam... :(

For Allconel:
Ale v princípe tam ide oto že aj otváranie kokpitu je "play-vecička". ::)

Ja si myslím že to nikto za spam neberiem, ale fajn otvorenie kokpitu je možno play , ale keď už ma priehľadný kokpit ten Rogue Shadow, tak nebodol byt tam nejaký pilot ? a najlepšie keby sa ten pilot mohol vyberať a vkladať, bez toho aby sa cela loď rozoberala ?

Ako, nie že by som sa cel hádať alebo ťa presviedčať, že pravdu mám ja, to určite nie. Ten set je pekný navonok áno, ale keby som ho staval určite by som tam zakomponoval aspoň ten otvárací kokpit.  ;D

MwK

Dobre... ::)

Ale mne ide oto že "v skutočnosti" bola tá loď veľká a nemala žiadny otvárací kokpit a keby chcel niekto spraviť pilota,teda pilotku Juno Eclipse tak by ju musel spraviť z nejakých brickov,zrejme 1x1,lebo v porovnaní z loďou by musela byť omnoho menšia... ::)

Mne nejde oto presvedčiť ťa o niečom,len ti vysvetliť,že toto bolo UCS,čiže to napodobňovalo "realitu" z hry,a preto to má byť dokonalé,ale nemá sa natom nič otvárať,jedine tak by sa mohol dolný mostík... :)

Allconel

Ak sa s toho dolného mostíka bude môcť dostať až  kokpitu.  ;D ale fakt teraz si nato prišiel žiadny otvárací kokpit stačí to vstupné mólo.  ;)

Darth

Právě jsem dostavěl normální Rogue Shadow. Některé věci má řešené docela dobře (podvozek, vysouvací kanón nebo přístup do kokpitu). Škoda, že se jedná o docela okrajový model z Expanded Universe (a ze hry, kterou hrát nehodlám). Mnohem lepší by bylo, kdyby z EU uvedli nějakou klasiku, přece jen SW Lego nekupují jenom malí caparti, ale i starší sběratelé. Např. taková Moldy Crow s postavičkami Jane Ors, Kyle Katarna a Dark Trooperem phase II a III by se myslím prodávala jako divá. Navíc Moldy Crow se táhne více hrami, od původních Dark Forces (asi nej SW střílečka, co jsem kdy hrál), přes Dark Forces II - Jedi Knight, Jedi knight II a objevila se myslím i v Jedi Outcast (Jedi Academy už nevím).

Nebo nějaký model z knih - Zahnova trilogie o admirálu Thrawnovi je každému, kdo se trochu zajímá o SW známá, staví na ní celá linie EU a je asi nejuznávanější knihou, co ke SW kdy vyšla. Takova loď Wild Karrde s postavičkami Talona, Mary Jade a Luka, pár Vonskrrtu... Nebo můstek s křeslem, admirálem Thrawnem, kapitánem Palleonem, Ysamiliri a Noghriem, to by bylo dioráma (nemluvě o tom, že bychom tak získali bílou admirálskou uniformu, na kterou by se místo Thrawnovy modré hlavičky daly dávat jiné a vytvářet si tak Imperiální velení.
Nebo Landova Lady Luck, klonovací válce a trůnní sál Joruuse C`Baotha, Krtek a space trooper, Noghrijská vesnice s Leiou a C3PO, kavárna na Vortexu..... Prostě možností je nepočítaně. A kdyby do každé stavebnice přidali kupón na slevu na komiks/knihu thrawnovy trilogie, ještě by na tom vydělali i výrobci komiksů (nějaká reedice specielně pro Lego).

Trošku jsem se nechal unést, nechtěl jsem na to zakládat nový topic, tak to dávám sem, protože k těmto myšlenkám mě přivedlo právě dostavění Rogue Shadow - mimochodem, po dlouhé době skvělý systém sáčků, číslované, používají se přesně podle postupu stavby - tak by to mělo vypadat u každé stavebnice.

MwK

No fakt si sa nechal uniesť,ale menoval si toho riadne,najviac by ma potešil ten Kyle alebo Thrawn...
Aj keď osobne by som bral aj Trooperov z Republic Commando,ale snáď sa ich dožijem nejak cez CW...
Citace od: Darth kdy 15.01.2009, 23:13:01
Trošku jsem se nechal unést, nechtěl jsem na to zakládat nový topic, tak to dávám sem, protože k těmto myšlenkám mě přivedlo právě dostavění Rogue Shadow - mimochodem, po dlouhé době skvělý systém sáčků, číslované, používají se přesně podle postupu stavby - tak by to mělo vypadat u každé stavebnice.
Toto príjemne zarazilo aj mňa,dúfam že vtom bude Lego v SW rade pokračovať... :)

Allconel

Ja tiež súhlasím v knihách SW je veľké množstvo klasických inšpirácii pre lego. Čo sa týka Rogue Shadow tak ja ho mám už dosť dlho veľké výhrady snáď mám k nepedantnosti pri minifigoch , Junu beriem ako celkom dobrého minifiga. A tie sáčky chválim tiež tento systém s číslovaním je veľmi dobrý, posledne som, som kúpil AT-TE a nahneval som sa že už na začiatku stavby som musel otvoriť takmer všetky balíčky (okrem jedného tuším )  proste v tých balíčkoch je chaos preferujem tie čísielka.