(Vlastné) Problémy na červenej planéte

Založil kejo, 08.11.2008, 14:48:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kejo

No? co na to hovorite, Uz to mam dlhsiu dobu postavene, konecne som sa dostal k tomu aby som to upol :)

peter

Tak k tomuhle je zde na fóru snad jen jediná kompetentní osoba, která se k tomu může vyjádřit. Z tohoto důvodu se i já komentáře zdržím ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

kejo

Citace od: peter kdy 10.11.2008, 09:05:50
Tak k tomuhle je zde na fóru snad jen jediná kompetentní osoba, která se k tomu může vyjádřit. Z tohoto důvodu se i já komentáře zdržím ;D

A ta osoba je...? :)

Šejmus

Hezký  ;D
akorát bys měl dodělat terén do čtverce (takhle to podle jistých puritánů není vignetta)
Fool of a Took!

Robbed

Podle mě by spíš stačilo přidat popis, takhle nejde moc poznat o co jde.
Pokud to dobře chápu, tak jde o červy či příšery podobně jako nannan's black fantasy (příklad tady, tady a tady). V téhle omezené velikosti se to ale lehce splete s hromadu pneumatik.

kejo

Citace od: Robbed kdy 10.11.2008, 16:23:55
Podle mě by spíš stačilo přidat popis, takhle nejde moc poznat o co jde.
Pokud to dobře chápu, tak jde o červy či příšery podobně jako nannan's black fantasy (příklad tady, tady a tady). V téhle omezené velikosti se to ale lehce splete s hromadu pneumatik.

to poznam, tym som sa inspiroval, no a nemal som tych pneumatik velmi vela, tak som sa pkusil spravit aspon nieco  :)

germik

aha a ja sem si myslel že je to skladka pneumatik na rudé planetě ??? >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

kejo

Citace od: germik kdy 11.11.2008, 13:33:04
aha a ja sem si myslel že je to skladka pneumatik na rudé planetě ??? >:D
;D ;D no, chcel som spravit tie zuby cercene, ale nemal som tolko kociek, inac by to bolo asi jasne..