odpružení kol

Založil davda54, 02.11.2008, 12:57:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

davda54

Cuss,

Chtěl bych si postavit nějaké RC auto s odpružením všech kol, ale nevím si s tím rady :'( Na brickshelfu jsem na nějaké narazil, ale byly buďto moc složité nebo nefunkční :-\ Tak se obracím na profíky ;D Neporadili byste mi? S díly by neměl být problém, chystám se vykoupit bricklink >:D

Dikx

TomB

Obracíš se správně.
Asi bych šel 8.11. na Indoor racing, tam se na vše přeptal.
Můžeš si vybrat hodně konstrukcí, nejlepší je si asi udělat vlastní (když to umíš) a nebo použít zavěšení z 8880.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

davda54

Na indoor racing bych šel rád ale PF motory jsou teprve na cestě a do Prahy je daleko... :-\ Na brickshelfu jsem našel toto http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=255179, myslíte že to bude funkční  ???

TomB

třeba přijd jako návštěvník.
A jetli chceš nepoháněné, je to celkem hodně lehké.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

davda54

No právě že je taky problém že je to až v Praze, takže to co je na brickshelfu by mělo být v pohodě ?

TomB

asi jo, zkoušet se mi to nechce, ale měl by si to trochu zpevnit až to postavíš.
Složení mých příspěvků:

davda54

Tak dík, nemohl by to pls někdo postavit a udělat na to nějaké mini auto ??? :-\ Nechce se mi nakoupit díly a pak zjistit že to vlastně nefunguje  :(

TomB

Pokud se aspoň trochu věnuješ techniku, měl bys ty díly mít( možná ty pružiny budou scházet ale ty nahradíš gumičkami)
Složení mých příspěvků:

davda54

bohužel jsem se zrovna zrodil a většinu z těch "hlavních" dílků nemám  :'(

peter

Citace od: davda54 kdy 03.11.2008, 18:52:37bohužel jsem se zrovna zrodil a většinu z těch "hlavních" dílků nemám

Tak to se ti pak nedivím, že si nevíš rady ;D V tom případě se vyprdni na jakékoliv hledání jak by jsi co udělal a zaměř se na nákup pár větších Technic setů (8275, 8297), ať máš vůbec z čeho stavět. Až to budeš mít a budeš sám něco zkoušet, tak pak se teprve ptej :P
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

grohl

Je bohužel pravdou, že ty díly na obrázku z BS jsou všechno povinný základ studless Technic stavitele. Nakupuj jako drak. Mě první rok znovunalezené Lego vášně vyšel na cca 13 tisíc. A i teď, když mám v Technicu přes 25k, mi chybí ještě spousta dílů, které bych občas potřeboval.

davda54

Axlů, liftarmů, pinů... mám zásoby, "pouze" mi chybí tlumiče a linky. No vánoce se blíží takže zásoby se naplní >:D + si zkusím od bratránka "půjčit" jeho krabici study technic >:D kde má také 8455 ;)

otaznik

Citace od: davda54 kdy 05.11.2008, 07:28:39
krabici study technic >:D kde má také 8455 ;)
8455 je jeden z prvních opravdu studless setů...

davda54

já vím, asi jsem to špatně napsal  :-[ má krabici study technic + 8455

davda54

Tak jsem se nakonec rozhodl, že udělám 4x4 plně odpružený auto s odpružením z 8466  :)