Mikro PF ?

Založil zubrasd12, 18.10.2008, 09:10:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

zubrasd12

Tak toto by ma zaujimalo kde je PF battery box a motorceky

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=3388426

Zeby to bolo v PF mikro prevedeni??? ak ano tak waw, beriem vsetkymi desiatimi.

Šejmus

Já bych to viděl na velkej šedej díl (jak z něj koukají ty křidélka)...

ale to by bylo hustý!
Fool of a Took!

Mellory

Citace od: Šejmus kdy 18.10.2008, 11:57:53
Já bych to viděl na velkej šedej díl (jak z něj koukají ty křidélka)...

Přesně tak, celý podvozek auta = jeden velký PF díl.
Nothing is true. Everything is permitted.

JardaL

A není to celé fake??
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

TomKQT

Citace od: JardaL kdy 18.10.2008, 20:12:12
A není to celé fake??
Já v to doufám, protože tohle by už nemělo s Legem (neřkuli Technic) nic společného. Jeden velký hotový díl, na který se nasadí 4 kola a dá-li Bůh tak ještě asi 10 kostiček pro design a hurá, můžeme jezdit na dálkové ovládání.
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

TomB

Na 100péro to FAKE není.
Už se o tom diskutovalo v sekci 2009 tématu 2009 set list
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

otaznik

Citace od: TomKQT kdy 18.10.2008, 21:13:16

Já v to doufám, protože tohle by už nemělo s Legem (neřkuli Technic) nic společného. Jeden velký hotový díl, na který se nasadí 4 kola a dá-li Bůh tak ještě asi 10 kostiček pro design a hurá, můžeme jezdit na dálkové ovládání.

Takovéhle podvozky tu byly už několikrát, nevidím v tom žádný problém. Komu to nic neříká (třeba mně), tak si to nekoupí.

Mellory

Citace od: TomKQT kdy 18.10.2008, 21:13:16

Pokud se podíváš na měřítko, tak je úplně jasné, že se tyto sety nebudou snažit konkurovat Technic setům... Naopak, cílová skupina se rýsuje poměrně přesně a pro tu jsou sety podobného typu jako stvořené.

Marty713

Přesně tak,
já nejsem žádný technik a nemám žádné pf prvky, ale právě proto bych si tohle koupil, abych si taky zajezdil. :D

Pepan

Citace od: Marty713 kdy 19.10.2008, 13:36:43
Přesně tak,
já nejsem žádný technik a nemám žádné pf prvky, ale právě proto bych si tohle koupil, abych si taky zajezdil. :D

V tomhle máš naprostou pravdu  ;) Ale asi by tě to taky po chvíli omrzelo, univerzálnost a možnost rozvoje je nulová  ;)

TomKQT

Citace od: Pepan kdy 19.10.2008, 14:05:58Ale asi by tě to taky po chvíli omrzelo, univerzálnost a možnost rozvoje je nulová  ;)
To je ten problém, který s tím já mám. A nemluvím o Technic, ale obecně o Legu.

Univerzálnost a možnost rozvoje...

Ale samozřejmě, jestli někdo chce autíčko na dálkové ovládání a koupí si tohle, možná ho to k Legu přiláká. Takže podobná jednoduchá řešení neodsuzuji a je mi naprosto jasné proč s tím Lego přichází (a už nesčetněkrát přišlo). Akorát to neberu jako nic hodného obdivu, jásání a nic symbolického pro značku Lego.
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Mellory

Citace od: TomKQT kdy 19.10.2008, 14:35:53
Akorát to neberu jako nic hodného obdivu, jásání a nic symbolického pro značku Lego.

Copak nad tím někdo (kromě prvních dvou postů) jásá?

Ondra

Tenhle díl je přesně pro děti, postaví si vlastní karosérii, hodí ji na podvozek(Tenhle díl) a jedou  :)

TomKQT

Citace od: Mellory kdy 19.10.2008, 16:20:16
Copak nad tím někdo (kromě prvních dvou postů) jásá?
Nějak to nedává smysl  ;)
Nevím proč, ale evokovalo mi to Dívčí válku od F. R. Čecha, kde je řečeno "muži nám kromě domů, polí, studní, obchodů, jídla, bezpečnosti na cestách, mýcení lesů, látek, medoviny, mléka, výrobků ze dřeva a železa, jantaru, soli, strdí, obětiště, přehrady a zkrocení koňů nedali VŮBEC NIC"
;D