(Vlastní) Krakorec

Založil Ryxe, 16.10.2008, 18:24:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

jak již jsem již předeslal u hradu č. 2,začal jsem stavit hrad jiný, do nějž jsem se snažil vkomponovat vaše rady.Hrad tedy ještě není dokončený(čekám na střechy),ale ještě chystám nějak upravit nádvoří a přilehlé holé zdi (nějaký krámek , studna...)zkusil jsem si také interiéry(ložnici hradního pána a místnost pro hlídku+funkční prevet ;) .snad se vám bude líbit.Byl bych rád,za vaše nápady,rady a připomínky,kterými bych mohl dílko ještě vylepšit

Colonel32

otaznik

Nicméně stavbu bych začal umytím dílů...

linhi

No zlepšuješ své stavby čím dál tím víc! Bude nějaký příkop??

peter

Doufám, že prevét neni ta věc nad tou bránou s černými dvoukřídlými dveřmi ;D Pokud jo, tak se obávám, že do tvého hradu nikdo nepůjde ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Aki

Citace od: peter kdy 17.10.2008, 07:41:26
Doufám, že prevét neni ta věc nad tou bránou s černými dvoukřídlými dveřmi ;D Pokud jo, tak se obávám, že do tvého hradu nikdo nepůjde ;)
Přesně to samé mne také napadlo. Arkýře tam jsou ale minimálně dva, tak třeba je prevét ten druhý....

Jo a taky by to chtělo ten záchůdek zevnitř nějak zakrýt - dveře, závěs apod.

Ryxe

No, nějaký náznak příkopu už jsem tam postavil,prevet je ten arkýř na straně,přední nad vraty slouží pouze jako pro vstup světla,jinak už jsem zastřešil a něco ještě dostavím,tak zbývá už jen nafotit.Snad to stihnu ve čtvrtek. Co se týče čistoty dílků,před stavbou předešlého hradu jsem je namočil v teplé mýdlové vodě a potom je pod proudem opláchl,ale vím,ještě tam nějaké nečistoty zbyly,tak to pro příště napravím

Ryxe

Tak zde jsou slíbené fotky.Na hlavní věži ještě není úplně hotová střecha,ale to brzy dodělám,jinak rád bych ještě něčím doplnil okolí,ale nějak jsem zatím nepřišel na to čím,pokud by jste měli nějaký nápad,velice bych ho uvítal ;)

Colonel32

- Otaznik ti to napise znova, ale proc ho nepredbehnout  >:D Umej si to lego!! Hlavne na tech burpech ta spina primo sedi. A rozhodne nemej tim, ze namocis kostky do mydlove vody a nechas odlezet - protoze to mydlo ti na ty kostky naopak sedne, a budou jeste spinavejsi. Pokud chces davat odmocit, tak pouzij nejaky odmastovac, treba L.O.C. nebo obycejnej Jar.

- Osobne mi prijde, ze cerna bosaz na sedem hrade vypada dost podivne, spis bych doporucil zkusit tmave sedou - ale na druhou stranu se tvuj hrad takhle aspon necim odlisuje od beznych hradu.

Ryxe

-Děkuji za radu jak na to čištění kostek,hned jak budu mít chvilku pustím se do toho

-Co se týká tý černý,byla to zatim jedinná možnost,jelikož tmavě šedé tolik nemám

Colonel32

Pak bych jeste rekl, ze na fotce c. 5 vyslovene bije do oci ta plate, ktera jde prez celou budovu a lame tu bosaz. Bud bych tu plate vlozil pouze dovnitr budovy, a nebo bych to dorovnal pomoci placicek, aby to vychazelo - coz muzes videt napr. na prvni fotce tady: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=16016.0
- potreboval jsem aby budova byla rozebiraci, tak jsem tam musel dat sedou tile 1x2 a pod ni 2x plate 1x2.

Ryxe

Máš pravdu,vidět je to dost.doma si k tomu sednu a opravím to