Vláďovo staveniště, aneb pořád je co dělat

Založil Vlada, 09.10.2008, 21:32:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vlada

Dobrý večer,

rozhodl jsem se ještě sem na Kostky vložit pár fotek z mého staveniště, které vzniklo ve stejné době, jako mé první kolejiště. Čili před čtyřmi roky. Bylo volné místo pod stolem, tak jsem si říkal, že by šlo nějak využít  ;). Staveniště má rovněž rozměr 100 x 80 cm. Jak se mi to povedlo, můžete posoudit sami...

Vlada

A pár detailních fotek na konec ...

Skyder

No podla mna je to super, skvele ladi LEGO a to modelarske prostredie. Je to dokocna aj realny vytvor. Musim iba povedat ze po tom moste ktory konci v "stene" by som nechcel ist vacsiou rychlostou na aute.   ;D

Ale celkovo sa mi to paci, super. ;)
Skyder

Marty713

Páni... :)
Čoveče, tohle je fakt pecka. A když já řikám pecka, tak je to pecka. 8)

mirek

Vláďo, moc pěkné.
Trochu více nasvícené detaily staveniště pro účely fotografování a lze to přímo použít do katalogu LEGA.
Promiň, nedalo mi to a tak jsem detail upravil jen na počítači.

5o

Nádhera, Putzmeistra som chcel postaviť aj ja, len mi nevyšiel čas. Zatiaľ. Ale víkend sa blíži.
Preto lebo Lego...

germik

No fakt super! je to fakt realný! staveniště jak mábejt :o
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Vlada

Moc děkuji za pochvalu  :D. Jsem rád, že se vám staveniště líbí. Tuto stavbu mám v plánu ještě rozšířit. Chtěl bych staveniště uvést do reálnější podoby. Chybí zde například oplocení celého areálu, v současné době to má na starosti securitní Lego služba, ale buďme upřímní, ani ta nedokáže zabezpečit pořádek na staveništi proti nenechavým rukám  ;) ;D. Támhle lopata, támhle kladivo a šroubovák, co kdyby se to jednou hodilo... Vše bude ale již brzo napraveno, protože oplocení objednané z BL je už na cestě  :D.

Pepan

Už to zaznělo několikrát, ale staveniště je opravdu perfektní... spojení modelařiny - terénu a LEGA má velké kouzlo, dalším plusem jsou nádherně doladěné detaily  ;)