6117 Creator - Set dveře a okna

Založil Holkamodrooká, 27.09.2008, 15:22:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Holkamodrooká

Set: 6117 Creator - Set dveře a okna (http://www.brickset.com/detail.aspx?Set=6117-1), rok výroby 2008.

Balení: Klasická papírová krabice obsahovala čtyři sáčky, v nich 100 dílů.

Hodnocení: Cena 219,- je vzhledem k množství dílů více než příznivá, navíc nové dílky 1x1x3 na okenice mě mile překvapily.
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Colonel32

nemohu si pomoct, ale marne se mezi tim pokousim najit neco, co by vypadalo jako LEGO  :-\

Ondrej

Žádný z těhle oken doma ni nemám , nevěděl jsem že to všechno předělali .
Ani se mi to teda moc nelíbí...

Holkamodrooká

Citace od: Colonel32 kdy 27.09.2008, 15:26:11
nemohu si pomoct, ale marne se mezi tim pokousim najit neco, co by vypadalo jako LEGO  :-\

Plně to chápu, nám to ale ke štěstí stačí  ;).

Citace od: Ondrej kdy 27.09.2008, 15:48:30
Žádný z těhle oken doma ni nemám , nevěděl jsem že to všechno předělali .
Ani se mi to teda moc nelíbí...

Všechny věci časem změní tvar, funkčnost nebo barvu, vyvíjí se. Tak je to i s Legem, i když je to někdy k horšímu... Ale s tímto setem konkrétně já problém nemám  8).
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Zoufalec

Citace od: Holkamodrooká kdy 27.09.2008, 15:22:09
nové dílky 1x1x3 na okenice mě mile překvapily.

Mne zase překvapily nemile, dle mého je to stejně škaredé jako nová hinge na poštovním letadle. Ale zase musím uznat, že pro děcké dovádění je to asi daleko pevnější jak ty staré okenice.

5o

Chápem vaše pocity, mne sa dvojradové okná a dvere tiež nejako extra nepáčia. No pre detičky, ktoré stavajú s Brick 2x4, je to pohodička, lebo v malej ručičke sa dá s veľkým oknom lepšie manipulovať. Ja mám radšej tie jednoradové, v tomto sete ich je síce menej, a to dokonca s vypklápacím oknom, ale aj tak si ho neplánujem kúpiť.
Preto lebo Lego...

peter

To že jsou nové okenice a okna mi zas až tak nevadí - i když vypadají hrozně. Co mi ale opravdu hodně vadí je fakt, že pokud si budu chtít teď udělat okno s okenicemi, tak už mi na to nestačí šířka 4 studů ale díra pro okno musí mít studů 6! :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

gearcs

Citace od: peter kdy 29.09.2008, 08:09:23
To že jsou nové okenice a okna mi zas až tak nevadí - i když vypadají hrozně. Co mi ale opravdu hodně vadí je fakt, že pokud si budu chtít teď udělat okno s okenicemi, tak už mi na to nestačí šířka 4 studů ale díra pro okno musí mít studů 6! :-\
Pro mě je to prakticky nepoužitelné, protože dělám blízko oken další prvky :P