(vlastní) Kočár

Založil JimB, 24.09.2008, 18:56:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

JimB

Po třech měsících mám konečně slíbené fotky kočáru. Nemá žádnou reálnou předlohu, imho dokonce balancuje mezi castle a westernem. Opět jsem se snažil udělat ho co nejvíce hratelný- má odklápěcí dveře a otevírání nákladového prostoru, přidal jsem i odklápěcí střechu pro lepší manipulaci s posádkou (2 figové s vybranou pokrývkou hlavy, ne všechny se vejdou) a alespoň částečně řiditelnou přední nápravu. Kočár je zasazen do krajiny s mini-tvrzí bez interiéru a s (pro někoho možná ujetými) květinami. Jen pro představu tahle sranda spolkla něco málo přes 600 dílů.

Fotky nejsou nic moc ale holt bylo zataženo:
1-černobílý pohled evokující starou fotografii (tahle fotka vznikla když jsem na foťáku nevědomky nastavil zvýraznění tmavě růžové a je tu jen proto že patří mezi ty ostřejší)
2-barevný celkový pohled na krajinu
3-boční pohled na krajinu
4-jak to vidí květiny :)
5-boční pohled na kočár
6-zadní pohled na kočár
7-čelní pohled na kočár, fotka jako vystřižená z westernu jen nahradit rytíře banditou a je to
8-pohled dovnitř na posádku
9-odklápěcí střecha
10-pohled na kulisu tvrze

EDIT: Fotky uploadovány na BS, prohlédnout si je můžete zde
Moje BS galerie k prohlédnutí zde

Marty713

Hezký. ;)

Líbí se mi ztvárnění vyjetých kolejí na cestě a celkově tvrz je jako kulisa perfektní.
Doufám, že stejně dobré budou i tvoje výtvory v OCTAN CUPu. 8)

Holkamodrooká

Kdyby k nám někdo přišel na návštěvu a postavil prckovi tenhle kočár, už by ho nepustil. Od malička je totiž "dveřofil"  >:D. Miluje dveře v jakékoliv podobě a obzvláště ty, které jsou funkční.
Hned zítra mu fotky ukážu, protože se mi líbí a budu trnout hrůzou, kdy mi začne vysvětlovat, že takhle postavené dveře prostě musí mít...
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

5o

Mne sa najviac páči práve tá prvá fotka, na ďalších je totiž vidieť, že kočiar je z čiernych kociek. A to ma trochu zmiatlo a zdá sa mi aj osvetlenie trochu slabé, no tie ,,dvere´´ sú zaujímavé. A celkovo je to veľmi dobré a hlavne hrateľné, aj s budovou aj s kvetinami a vyjazdenou trávou.
Preto lebo Lego...

JimB

Děkuji všem za kladné ohlasy. :)
Citace od: Marty713 kdy 24.09.2008, 19:24:38
Hezký. ;)

Líbí se mi ztvárnění vyjetých kolejí na cestě a celkově tvrz je jako kulisa perfektní.
Doufám, že stejně dobré budou i tvoje výtvory v OCTAN CUPu. 8)
Momentálně přemýšlím nad třemi různými scénami, ale největší limit jsou moji figové. Nečekal jsem že ve své zásobě mám tak málo vhodných civilních torz. Každopádně se budu snažit udělat to co nejlepší. ;)
Citace od: Holkamodrooká kdy 24.09.2008, 20:30:01
Kdyby k nám někdo přišel na návštěvu a postavil prckovi tenhle kočár, už by ho nepustil. Od malička je totiž "dveřofil"  >:D. Miluje dveře v jakékoliv podobě a obzvláště ty, které jsou funkční.
Hned zítra mu fotky ukážu, protože se mi líbí a budu trnout hrůzou, kdy mi začne vysvětlovat, že takhle postavené dveře prostě musí mít...
Má prcek rád barvy? Protože Hinge Train Gate v hnědé barvě patří rozhodně mezi ty dražší a vzácnější díly.
Citace od: 5o kdy 24.09.2008, 23:51:41
Mne sa najviac páči práve tá prvá fotka, na ďalších je totiž vidieť, že kočiar je z čiernych kociek. A to ma trochu zmiatlo a zdá sa mi aj osvetlenie trochu slabé, no tie ,,dvere´´ sú zaujímavé. A celkovo je to veľmi dobré a hlavne hrateľné, aj s budovou aj s kvetinami a vyjazdenou trávou.
Černá barva je daná tím, že všechny dílky které jsou potřeba mám právě jen v černé (u obou starých šedých vždycky nějaké nejsou) a taky se k hnědým dveřím nehodí ostatní barvy.
Moje BS galerie k prohlédnutí zde

Holkamodrooká

Citace od: JimB kdy 25.09.2008, 15:57:36
Má prcek rád barvy? Protože Hinge Train Gate v hnědé barvě patří rozhodně mezi ty dražší a vzácnější díly.

No, je to docela darda, ale naštěstí jsou mu barvy šumák, hlavně, že se to otvírá  ;D.
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů