(vlastni) moje vlastní verze Y-wingu a minizákladna

Založil Mart5ty, 04.09.2008, 17:56:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mart5ty

můj první MOC na tematiku SW a druhý celkově :), je určen k útoku na větší přepravní lodě blastery na křídlech, k obraně proti stíhačům slouží dvě otočná děla a jedno pevné pod kokpitem, disponuje třemi motory, největší umožňuje skok do hyperprostoru, dále je u modelu minizákladna a vznášedlo pro průzkum okolí

je to jednoduchý model, ale myslím, že do hangárů rebelů by zapadl, snad se bude alespoň trochu líbit

Džejkob

docela zajímavý.U toho Y-wingu by možná bylo dobrý ty křídla (nebo trysky ???)by chtělo trochu upravit, do toho Y-wingového tvaru. Jinak na první sw MOC je to slušný
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Colonel32

Ne nezbytne. Proto se to prece jmenuje "moje vlastni verze". Imho zajimave.

Mart5ty

Citace od: bambus kdy 04.09.2008, 19:24:00
docela zajímavý.U toho Y-wingu by možná bylo dobrý ty křídla (nebo trysky ???)by chtělo trochu upravit, do toho Y-wingového tvaru. Jinak na první sw MOC je to slušný

křídla jsou tak úmyslně oproti pravému, který má na tomto místě trysky, trysky jsou u mé verze za astrodroidem a sou tři u sebe

STARHAWK

zauimavy dizajn, ale s Y-wingom by som to neporovnaval - podla mna to nema, az na pohlad zhora, ziadne tvary Y-wingu

ako vlastny design starfightera je to zauimave ale neda sa povedat ze by to bolo prerobene z Y-W, je to napr. moc ploske hlavne v kokpite

Sith

fakt je to hezky musis mit fantazii a jde postavit cokoli (v tom je krasa lega ;))

jinak by mě zajimala z jakych setu je to poskladany ???
STAR WARS sběratel

Džejkob

asi to bude směsice starý X-wing, imperial AT-ST rebel snowspeeder old a droid fighter
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Mart5ty

Citace od: bambus kdy 11.11.2008, 15:43:12
asi to bude směsice starý X-wing, imperial AT-ST rebel snowspeeder old a droid fighter

přesně tak :)