Potřebuji radu

Založil Ondrej, 31.07.2008, 14:24:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ondrej

Sehnal jsem si kopu kostek od kamarádky,ale bez návodů takže dávám dohromady podle dílků a internetu. Kde bych mohl zjistit z kterých setů jsou tyto dvě desky , hledal jsem na brickfactory ale nějak marně...

Colonel32

Ondrej

Moc díky,nebylo to těžký no...

Ondrej

Tak je to set 6391 ,děkuju za pomoc s hledáním

Mičánek

Citace od: Ondrej kdy 31.07.2008, 14:24:35
Sehnal jsem si kopu kostek od kamarádky,ale bez návodů takže dávám dohromady podle dílků a internetu. Kde bych mohl zjistit z kterých setů jsou tyto dvě desky , hledal jsem na brickfactory ale nějak marně...

Peeron není špatný ale dost často je šíleně pomalý (a to mám připojení 6.000 Mbit/s). Proto raději používám http://www.bricklink.com/catalogTree.asp?itemType=P. Vše je vzájemně provázané a tak se dají najít všechny sety které určitý dílek obsahují, které dílky sety obsahují, kolik je tam postaviček a z jakých dílků jsou postavičky složené. Vše do posledních podrobností. Také se dá najít kdo určitý set nebo dílek prodává, kolikrát se nabízel za půl roku a jeho současná cena u všech nabízejících prodejců. Také nejnižší, nejvyšší a průměrná cena.

Ondrej

Děkuju , ještě se pořádně neorientuju kde co sehnat. Snad Vás brzo nebudu otravovat jasnejma věcma

otaznik

Citace od: Ondrej kdy 31.07.2008, 16:17:30
Děkuju , ještě se pořádně neorientuju kde co sehnat. Snad Vás brzo nebudu otravovat jasnejma věcma

Já jsem hlavně zvědavej na ten set 6391, v jakém bude ve finále stavu - obsahuje totiž dost unikátních dílů. Baseplate máš, to je základ.

Džejkob

tak tohle je bezva kousek pro sběratele a super díly pro stavitele
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Ondrej

Citace od: otaznik kdy 31.07.2008, 20:33:01
Citace od: Ondrej kdy 31.07.2008, 16:17:30

Já jsem hlavně zvědavej na ten set 6391, v jakém bude ve finále stavu - obsahuje totiž dost unikátních dílů. Baseplate máš, to je základ.

Ještě čekám na další polovinu,takže zatím nevím jak moc kompletní bude, doufám že bude kompletní roleta ,zbytek bych dokázal nahradit. Pošlu fotky až bude hotovo . Ještě jsem v tom našel sety 6259 ,6405, 6646 , 6350 a od kamaráda jsem sehnal 6669 a 8810 . Fotky dodám po kompletaci

Ondrej

8810Tady jsou poslední přírůstky do sbírky , jsou to 8810 Technic ,8828 Technic a momentální stav rozestavěného města