S@H - double charge

Založil eNTy, 23.07.2008, 15:59:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

eNTy

Pokud jste v posledních dnech/týdnech nakupovali na S@H, zkontrolujte si výpis z účtu. Mně byla částka stržena dvakrát. Podle formulace omluvného mailu, který jsem dnes obdržel nešlo pravděpodobně o ojedinělý problém a asi více objednávek v určitém čase bylo chargováno na kartě dvakrát. 
Částka bude refundována do pěti dnů. Jako omluvu dává LEGO kredit ve výši 5 liber/ 7 Euro na příští objednávku.
Při té příležitosti jsem s ředitelkou zákaznického oddělení protočil pár mailů o S@H v čechách a nakonec dostal od českého zaměstnance mail s tímto odstavcem:

Pro Vasi informaci, v brzke dobe by mela Ceska Republika byt pridana k zemim, kam bude mozne zasilat LEGO zbozi.
Verime, ze tim opadne mnozstvi starosti. Momentalne jeste nemame presne datum, od kdy tomu tak bude, ale pocita se s dobou do 12 mesicu.

Takže nic nového, čas uvedení S@H v ČR je vždy T+jeden rok  ;D

No, ne že by teď bylo uvedení S@H v ČR nějak zajímavé, s padajícím USD se čím dál více vyplatí nakupovat v USA. I přes dopravu a šílená cla a DPH je to levnější než kdekoliv v EU.
Možná, kdyby to tu spustili před pěti lety, teď už si IMHO každý prošlapal své cestičky a S@H se velkého obratu nedočká - alespoň ze strany českých AFOLů.

Vasyk

Také mi to strhli dvakrát. Dnes jsem obdržel mail s omluvou. Už jsem se chystal na pobočku banky s reklamací, ale nedostatek času udělá své.