Stojí za nahlédnutí - e-shop

Založil macholeg, 11.07.2008, 20:29:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

macholeg

Narazil jsem na tento - http://www.arara.cz/t/browse.php?cat_id=124 , eshop. Ceny jsou, v porovnání s ostatními obchody vesměs o pár korun nižší, jen nabídka není nijak velká  :( a doba dodání skoro u všech položek 2-6 týdnů :P

Džejkob

ruce od toho e-shopu na vlastní nebezpečí :)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Peetrs

Citace od: bambus kdy 11.07.2008, 21:57:27
ruce od toho e-shopu na vlastní nebezpečí :)

Toto jsem nějak nepochopil. Máš s tímto e-shopem nějakou vlastní negativní zkušenost???

stomcova

Taky jsem vygooglovala negativní zkušenost s tímto eshopem. Momentálně to ale nemůžu najít.
Batman, forever...

***Banana.com

Na to ani není Google třeba, stačí se podívat na otřesné chyby v základní gramatice a překladech, které mají na stránkách...Přeložit Motorcycle Chase jako "Motokárová honička", když motorky jsou přímo na obalu, to už musí být extra imbecil... ::)

okerol23

Neviem prečo z toho robíte takú tragédiu, ja som od nich objednával a došlo normálne v poriadku, ceny majú tiež niektoré fajn a čo sa týka tej gramatiky, tak zrejme sú to Slováci žijúci v Česku, pretože je tam pomiešaná čeština aj slovenčina ako som si všimol a slovo chase, má viacero významov, medzi iným aj naháňať, prenasledovať a ten set o tom je. :P

***Banana.com

Citace od: okerol23 kdy 12.07.2008, 13:45:40
Neviem prečo z toho robíte takú tragédiu, ja som od nich objednával a došlo normálne v poriadku, ceny majú tiež niektoré fajn a čo sa týka tej gramatiky, tak zrejme sú to Slováci žijúci v Česku, pretože je tam pomiešaná čeština aj slovenčina ako som si všimol a slovo chase, má viacero významov, medzi iným aj naháňať, prenasledovať a ten set o tom je. :P

slovo chase ano, ale slovo motorcycle rozhodně neznamená motokáru (cart)  ;)

okerol23

Tak toto máš pravdu, to je motocykel, nie motokára