kostky

Založil spar, 23.06.2008, 19:04:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

spar

Ahoj,jsem tady nový je mi 11 a lego castle se mi fakt líbí.Potíž je v tom že nemám moc stejnobarevnejch a správnejch dílků.Chtěl bych se vás tedy zeptat kde se dají koupit dobré dílky a docela levně.Dík. :)
mám rád lego :)))))))

Skyder

Dobre dieliky sa daju kupit i cez nasich clenov, ktory predavaju dieliky aj na tejto stranke /napis mi SS, poviem ti napriklad ktori su to/.Alebo sa daju kupit cez Bricklink, avsak tento sposo kedze si dost mlady neodporucam. Myslim ze samy predajcovia Ti sem skor ci neskor napisu.  ;)
Skyder

spar

No,ale čet sem tady že sou tady i 13tiletý ;D

otaznik

Ale jedna věc je brouzdat tady na fóru a druhá je objednávat díly (ze zahraničí).

spar

jo ale jak se tak dívám že jsou ty kostky docela drahý,kolik myslíte že můžou stát kostky na menší hrad?

smiky

Citace od: spar kdy 24.06.2008, 17:31:57
jo ale jak se tak dívám že jsou ty kostky docela drahý,kolik myslíte že můžou stát kostky na menší hrad?
Definuj slovo menší hrad.Pro některé je menší hrad 32x32 úpro některé zas 64x64.Ale kostky na menší hrad 32x32 by vyšli hodně draho.Jestli chceš mít hrad propracovanější tak by vyšli ještě dráž.POdle mě by se to mohlo pohybovat mezi 7000 až 9000 Kč....

linhi

No přesně tak,ale jde také o to z jaké barvy chceš stavět.Doporučuji pro tebe začít třeba s mixem černé a šedé.Samotná šedá je pekelně drahá.Jde také o to kolik si představuješ že do toho investuješ,nebo ti to budou platit rodiče?
Myslím že není problém abych ti něco koupil při nákupech na mé hrady na BL,ale raději bych to domluvil s rodiči.

spar

no,tak rodiče by mi to ASI nekoupily,ale zas je fakt že nejsem úplně na nule lega mám docela dost ale třeba tý světle a tmavě šedý moc neni ale nějaká jo.

linhi

Proč nemáš v profilu vyplněnou adresu? Pokud se třeba s někým z kostek dohodneš tak ti třeba něco přímo v místě něco prodá ne?

spar

jo,zaregistroval jsem se asi před dvěma dny jěště jsem to nějak nestih.