*TOP* (Vlastní) Hrad s kulatou věží

Založil linhi, 15.06.2008, 22:23:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Kdo má zvítězit při obléhání hradu Brloh?

pan Hynek Vlk ze Stráže
obránci Brlohu

linhi

Citace od: Aki kdy 26.02.2010, 11:41:54
Jedna z brložských předsunutých stráží právě zahlédla pomalu táhnoucí vojsko pana Hynka Vlka ze Stráže. Bylo doprovázeno větším množstvím kmánů a tak je jisté, že je připraveno hrad Brloh oblehnouti a ztéci.

No tak hrad už je v pohotovosti,dnes jsem vyhnal poddané aby pořádně uklidili ochoz,ten prach musí pryč,tady bude
bitva! 

cendix

Mohl jsi to nechat jako "hrad Brloh v zimě"  ;D

maeror

Šmankote! Dokáži si něco podobného představit (stačilo mi, když u nás měnili okna...), ale raději si to ani nepředstavuji.
A protože předpokládám, že nechceš Brloh předělat na vykopávky Pompejí, přeji hodně síly a pevných nervů!

grohl

Pochválena buď tvá nehynoucí trpělivost.

peter

Doufám, že jsi alespoň pořídil fotku, aby jsi se nad tím někdy později mohl už jen pousmát :D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

linhi

Hrad uložen do krabic,zítra už se veze svozem do Roztok.....  Jen je teď na půdě nějak smutno,budu si muset postavit něco malinkého na rozveselení.... :D

cendix

linhi

Hrad je nainstalován a obléhán......
Moc děkuji za fotky Togoranovi a Danovi,já si foťák nevzal........
Malá ochutnávka,přijeďte raději naživo,uvidíte více.

linhi

Ještě jsem zapoměl dodat že moc děkuji Akimu za jeho práci,pomoc a hlavně za jeho super armádu kterou naverboval do naší vitríny!

Siegnord

:o Fantastické. Skvěle to prokouklo. Dělá to zřejmě ten celkový pohled a detaily. Moc se těším na Roztoky.  :D

Hardegon

Špičková práce. Už se těším, až to uvidim.  :D

Rhox

Na těch fotkách to prostě vůbec nevyzní,ale naživo mi to fakt vyrazilo dech....

Colonel32

Aki je fakt génius. Na jednu stranu umí skvěle stavět, a na druhou má středověk pečlivě prostudován, takže může tvořit díla nejen úžasně vypadající, ale i historicky věrná.

Daniel

Génius třeba jo, ale má trošku problémy s tím, co je obléhání z prava a co je obléhání z leva-zasvěcení ví ;D ;D...sranda ;).
Kluci to mají fakt super. Je pravda, že naživo je to ještě lepší, než na fotkách...asi jako 99% věcí :)

EDIT: když jsem to viděl poprvé naživo (u Linhiho na půdě ještě bez obléhatelů), tak jsem také stál v němém úžasu :)

Aki

Citace od: Colonel32 kdy 08.03.2010, 23:47:04
Aki je fakt génius. Na jednu stranu umí skvěle stavět, a na druhou má středověk pečlivě prostudován, takže může tvořit díla nejen úžasně vypadající, ale i historicky věrná.
Díky za pochvalu, ale tohle je dílo hlavně Linhiho, já mu tam udělal jen trochu křoví.  :-[
Citace od: Daniel alias Legacek kdy 09.03.2010, 07:32:23
Génius třeba jo, ale má trošku problémy s tím, co je obléhání z prava a co je obléhání z leva-zasvěcení ví ;D ;D...sranda ;).
No jo, nikdo není dokonalý. Ještě, že jsem se trafil, alespoň na tu správnou stranu hradu. Pomotal jsem jen stranu ze které se na hrad bude  dívat. Ovšem na druhou stranu by mne nenapadlo, že Linhi tu hezčí a propracovanější stranu přirazí ke zdi aby na ni nikdo neviděl.  >:D

Daniel

Citace od: Aki kdy 09.03.2010, 07:49:03
No jo, nikdo není dokonalý. Ještě, že jsem se trafil, alespoň na tu správnou stranu hradu. Pomotal jsem jen stranu ze které se na hrad bude  dívat. Ovšem na druhou stranu by mne nenapadlo, že Linhi tu hezčí a propracovanější stranu přirazí ke zdi aby na ni nikdo neviděl.  >:D
Jo, to jsem si chtěl jen tak rejpnout ;D, sorry ;).
Ale s tím hradem máš pravdu, z druhé strany se mi to také líbí ještě o trošku víc. jenže přes ty vysoké části by vůbec nebylo vidět do hradu, takže si myslím, že nakonec je umístění takhle lepší :). I když nejlepší by bylo, kdyby to bylo někde uprostřed, když je to hezké ze všech stran...

Colonel32

Citace od: Aki kdy 09.03.2010, 07:49:03
Díky za pochvalu, ale tohle je dílo hlavně Linhiho, já mu tam udělal jen trochu křoví.

Přestaň se podceňovat, když tě dávám ostatním za vzor  >:D

Aki

Tu je několik záběrů na mojí armádku dobývající Brloh.
Některé záběry není možné na výstavě vidět, tak si myslím, že by to tady mohlo být.

maeror

No, jestli Brlohu něco chybělo, tak to byl právě život. Tohle je úžasné!

Aki

Citace od: linhi kdy 08.03.2010, 08:39:03
Díval jsem se nyní na fotky na BS a musím říci, že mi tam výrazně chybí fotky odvrácené strany hradu!

link

Ryxe

No pánové, vážně se Vám to povedlo,dobývání hradu ještě dodalo šmrnc. Líbí se mi zpracování bitvy, je tam spousta zajímavých momentů ;)

linhi

Citace od: Aki kdy 11.03.2010, 17:58:06
Citace od: linhi kdy 08.03.2010, 08:39:03
Díval jsem se nyní na fotky na BS a musím říci, že mi tam výrazně chybí fotky odvrácené strany hradu!

link

Ty aby sis nerejpnul :-) ,něco vyhrabu a dodám,jinak pro ostatní k tomu obléhání - musel jsem ještě 15 ozbrojenců odvézt domů,aby nebyl hrad přeplňen. Ještě jsem přemýšlel že by jsme udělali anketu zda hrad vydržel či podlehl.
Při rozebíracím víkendu by se pak podle toho možná něco nafotilo.....

Colonel32

Marcel

Opravdu dobrá práce, moc se vám to povedlo, ostatně jako celé castle diorama (ostatní diorama a modely jsou ale také super).

Hardegon

Citace od: linhi kdy 11.03.2010, 18:45:01
Ty aby sis nerejpnul :-) ,něco vyhrabu a dodám,jinak pro ostatní k tomu obléhání - musel jsem ještě 15 ozbrojenců odvézt domů,aby nebyl hrad přeplňen.

A tím se stáváš oblíbeným vladařem, který si vojsko stáhne a na hradby vyžene nebohé rolníky...  >:D

Gibur

Proradní vlci,dejte jim co proto obránci Brlohu  >:D
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

linhi

Tak anketa je jen o 2 hlasy! Přibík z Pořešína který hájí hrad Brloh se jen tak nedá! Hlasujte!  >:D

linhi

Tak dnes jsem dostal mail z Classic castle a je to pro mě a Akiho pocta chtějí psát o hradu Brloh a o obléhající armádě..   Potřebuji tedy zdatného angličtináře který pomůže přeložit mail z classic castle - raději doslovně a hlavně přeloží mou a Akiho odpověď. Tímto ještě jednou děkuji Akimu že oblehl můj hrad,jinak koukám že v anketě vedu pane vlku :-) Tak prosím pište SZ ohledně té angličtiny. Děkuji.

Aki

Mimochodem, stále by to chtělo dodat fotky té druhé strany!

peki

Citace od: Aki kdy 11.03.2010, 17:58:06

link

Můžu zítra to vaše diorama celé otočit  ;D