Lego education eshop - bohuzel US only :-(

Založil Tynian, 04.06.2008, 19:04:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tynian

http://www.legoeducation.com/store/

Maj tam hodne zajimavy veci, jako treba 2x novej pneumatickej pist za 10 dolacu ... coz je min, nez na bricklinku (ted jsem ho videl nejlevnejs za 6 dolacu used :-)

Ale je tam spousta dalsich skvelejch veci, nenapada vas, jak tam nakoupit? Krome vyletu do USA?

mato92

a nedá sa to ztade proste objednat a zadať štát, v ktorom si ? Inak velmi zaujímavá stránka, poznám ju už dlhšie a niečo si ztade chcem objednať aj ja.
Mám LEGO MINDSTORMS NXT.

Cavelon

Where to buy Vás odkáže na www.eduxe.sk, takže do USA cestovať nebude nevyhnutné. ;)

Tynian

Zkousel jsem to, pri zadani adresy mimo USA napisou, ze tam neposilaj ... co se tyce eduxe, maj super veci (poridil jsem education rozsirujici set, kterej bajecne doplnil moji sbirku specialnich technic dilu), ale na specialni samotny dily nejsou, uz jsem to s nima resil ... dokazou objednat balik neco z doplnkovyho education programu, ale jde vzdy o jedinou soucastku a v mnozstvich cca 200 - 500 kusu, coz neni moc pouzitelny :-( Sice to vyjde levne, ale co pak s tim ... :-(

Kdyby treba mel nekdo moznost objednat v tomhle kramku a pak to dopravit do CR, tak bych se rad pridal :-)

Colonel32

Citace od: Tynian kdy 25.07.2008, 23:07:32
Zkousel jsem to, pri zadani adresy mimo USA napisou, ze tam neposilaj ... co se tyce eduxe, maj super veci (poridil jsem education rozsirujici set, kterej bajecne doplnil moji sbirku specialnich technic dilu), ale na specialni samotny dily nejsou, uz jsem to s nima resil ... dokazou objednat balik neco z doplnkovyho education programu, ale jde vzdy o jedinou soucastku a v mnozstvich cca 200 - 500 kusu, coz neni moc pouzitelny :-( Sice to vyjde levne, ale co pak s tim ... :-(

Kdyby treba mel nekdo moznost objednat v tomhle kramku a pak to dopravit do CR, tak bych se rad pridal :-)

Zorganizuj hromadny nakup...