Kamenný "Bricklink" v Berlíně

Založil Vasyk, 31.05.2008, 12:23:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vasyk

Včera jsem se toulal po Berlíně a objevil jsem náhodou  tento kamenný obchod.
Prodávají nové ale i použité staré sety plus velký výběr samostatných dílků.
Takže kdyby někdo byl v Berlíně, tak doporučuji se tam stavit. Bohužel jsem neměl dostatek času na průzkum (špatné parkování  ;D), takže netuším jak jsou na tom ceny . Snad pár fotografií pomůže pro menší představu.

Kontakt:

SPIELZEUGLADEN AN DER KAISEREICHE
SAARSTRASSE 2
Ecke Rheinstrasse
Berlin
12161

Otevírací doba:

Pondělí - pátek : 10 - 18 hod
Sobota : 10 - 14 hod

Tel/Fax - 030 - 740 71 630

PS: Specializují se na LEGO a PLAYMOBIL.

majer

Otevírám trochu staré téma, ale jinak to nejde :)
S nákupem v Německu nemám zkušenosti tak budu rád za každou radu.

Nemáte náhodou někdo zkušenost s tímto obchodem? Chtěl bych se v něm zítra zastavit (nebo v nějakém jiném Berlínském obchodě), ale na netu sem nenašel podrobnější informace hlavně o cenách. Mají obchod na BL (asi 1,5milionu kostek) ale nevím, jestli ceny souhlasí.

Dál se chci zastavit v http://stores.lego.com/en-us/Berlin/LandingPage.aspx . Vyplatí se kupovat něco v originál LEGO store?

Nebo nevíte o nějakém jiném obchodě v Berlíně?

Díky

General1111

a nemaju tam santa fe vagonky alebo bnsf10133 ??? ???

majer

Citace od: matus10133 kdy 22.05.2011, 15:21:42
a nemaju tam santa fe vagonky alebo bnsf10133 ??? ???

Myslím, že měli oboje kolem 45€ za vagon, ale mašinu nevím. Otázka je, jak dlouho to tam budou mít. Byl sem tam v sobotu dopoledne a bylo tam plno.
Jinak ceny různé ale spíš vyšší. Mají jak nové tak staré dílky a hodně staré dílky s potisky a nálepkami. Nechají si to ale zaplatit. Koupil jsem si štít s nálepkou ze setu Pizza  to go 6350 za 1,5€. Na rychlé doplnění je to ale super obchod.

General1111

a nevite ci tam mali 10022 alebo 10025 ??diky

Colonel32

General1111

majer

Citace od: matus10133 kdy 23.05.2011, 14:00:33
Citace od: Colonel32 kdy 23.05.2011, 13:44:06
I pokud by je měli, cena určitě nebude lidová...

http://www.bricklink.com/search.asp?itemID=16855

majer pisal ze cena je okolo 45€ ;)

Ja na ty vláčky moc nekoukal, takže bych nerad někoho uvedl v omyl. Opravdu se ve vláčcích tolik nevyznám, tak to brat trochu s rezervou. Takže nevím, jestli to byli Santa fe. Měli to tam vyskládaný vedle sebe.
Ten BL shop jsou jejich jediný stránky (co sem našel) a v obchodě mají ty ceny ještě víc nasazený, ale zase tam měli sestavené staré sety více nebo méně kompletní viz ty vagóny. Ale vystavenej neměli rozhodně celej BL.

General1111

volakedy ked budem v berline tak  to pojdem pozret... nevite kde presne  v berline je ten obchodik ???

juraj

majer

juraj

vďaka, nejak mi to nechcelo to kaisereiche nájst, pardon za spam

General1111

Super že tammaju aj email napisem im ci tam nemaju tie lega. ;D ;D ;D