Manželka si hraje a je klid !

Založil linhi, 03.04.2008, 22:11:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Dnes se manželka vrhla na synovo lego a postavila nevídanou věc! Schválně vám to ukážu.Na to že nikdy nic nestavěla je to celkem zajímavé.Teda mě to alespoň přišlo legrační s dobrým nápadem - prý technopárty a ten fig co jede na krokouši je prý pod vlivem omamných látek.... imho nevím.. posuďte sami :-)

Skyder

Iba jeden dotaz: Preco maju ti figovia na hlavach svetla?

PS: povedz jej ze ju chvalime, ale techoparty na otvorenom prietranstve nie je dobry napad, asi by som tam prirobil steny  ;D

A este jej povedz ze by sa mohla venovat vignettom.  ;)
Skyder

5o

Na tie svetlá som tiež pozeral, no neviem asi sú viacerý pod vplyvom omamných látok.  :o Ale hlavne- krotitel krokodíla krátko krotil krokodíla - nedal mu žrať a zobral ho na párty.
Preto lebo Lego...

linhi

Tak to, jak mají na hlavách,to nejsou světla,ale mají to být prý pankáči  ;D a volně na prostranství je to protože, to je CZECHTEK 2008 ;D (nebo jak se to píše)  ;D

Skyder

Tak to vysvetluje mnohe. Inac zaujalo ma pouzitie zadneho kridla z JEDI STRAFIGHTERu ako obraz alebo dekoraciu, ak spravne chapem. ;D

Torza nemaju chybu. Nemate doma nahodou nejake polonahe slecny? hodili by sa tam este viac.. ;)
Skyder

Jose

Ta poslední fotečka se povedla. Krokodýl ukončuje party velmi svérázným způsobem. Policie by se mohla inspirovat. ;D
Že to budou pankáči mě napadlo hned. Pěkně provedený. Možná ještě pár figů. Hehe chybí mi tam policejní dohled. Bez toho se přeci žádná juchací akce neobejde.

linhi

No,na všechny vychytávky jsem myslela,jen syn nemá,žádný figy a různý pohárky atd. a taťka ten má zas všechno na výstavě,tak jsem stavěla jen s čeho to šlo.Příště budu lepší  ;D jestli nějaké příště bude  ;D :D ;D

5o

Inšpirovaný Technopárty som chcel spraviť niečo podobné - Depeche Mode party, len som nenašiel čierne diely 50746 (Slope 30 1 x 1 x 2/3). Tak snáď nabudúce.
Preto lebo Lego...