Vlastní vlajky - kde najdu předlohy?

Založil gearcs, 28.03.2008, 14:29:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gearcs

Ahoj, prosím o pomoc, chtěl bych si vytisknout pár vlastních vlajek a nemůžu tady ani na Classic castle najít předlohy (hlavně ty prázdné tvary vlajek...), nevíte, kde bych to našel? Myslím hlavně ty vlajky, které byly u Dragon masters z roku 1993, ale uvítám i jiné.
Taky by mě zajímalo, zda někdo nemá kvalitní fotky husitských vlajek s kalichem, ani tady jsem zatím nebyl úspěšný. Předem všem děkuju za pomoc:)

linhi

Husitské vlajky namám,ale jeden z šikovných lidí zde z kostek (Robbed) mě udělal pěkné návrhy štítů a další šikovný mě je tiskne (Jarda.L) Hodím ti sem jak to vypadá.Pokud bys měl zájem někde si nachat vlaječky udělat rád se přidám.

gearcs

Citace od: linhi kdy 28.03.2008, 14:56:07
Husitské vlajky namám,ale jeden z šikovných lidí zde z kostek (Robbed) mě udělal pěkné návrhy štítů a další šikovný mě je tiskne (Jarda.L) Hodím ti sem jak to vypadá.Pokud bys měl zájem někde si nachat vlaječky udělat rád se přidám.

Díky, dost to spěchá, takže už nemám čas je někde nechat udělat, ale můžu použít ty tvoje návrhy na štíty a poslat ti vlajku hotovou, až ji udělám. Když nikde nenajdu vzor, pokusím se o to sám. >:D

fuli

Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

gearcs

Citace od: fuli kdy 28.03.2008, 15:41:38
Zkus tohle: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=93309
Díky, už jsem to zkouknul a použil - a upravil. Držel jsem se historické předlohy, nevypadá to sice jako LEGO vlajka, ale takovouhle husité skutečně měli. Snad se bude líbit.

Linhi: Díky za ty kalichy, snad tu vlajku taky využiješ :)