Německý účet

Založil Jamesek, 06.03.2008, 08:31:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jamesek

Ahoj, nemá někdo možnost platit z účtu vedeného v německu? Vyjednávám jeden obchod a prodávajícímu se nelíbí IBAN ;) Paypal ani jiné metody také nepřicházejí v úvahu. Peníze ode mne by přišly hned. Děkuji.

MiP

Citace od: Jamesek kdy 06.03.2008, 08:31:00
Ahoj, nemá někdo možnost platit z účtu vedeného v německu? Vyjednávám jeden obchod a prodávajícímu se nelíbí IBAN ;) Paypal ani jiné metody také nepřicházejí v úvahu. Peníze ode mne by přišly hned. Děkuji.

Nějak nechápu, proč nejde použít PayPay...

-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

Colonel32

predpokladam, ze paypay tam pujde

***Banana.com

Citace od: Colonel32 kdy 06.03.2008, 11:08:37

Jak Ty, tak MIP, uvažujete chybně. Pokud nácek požaduje striktně platbu z Reichskonta, tak Paypay nejde.  Platby, které jsem platil Paypay já, totiž Němci naběhnou jako platba od ECard One Ltd. z USA....(info přímo z helpdesku Paypay) Nevím proč to tak je, ale je..Druhá strana mince je ta, že za Paypay příchozí platby si banky německých příjemců evidentně nic nestrhávají, to by totiž Germáni dávno řvali jako tuři. Pokud tedy ten Jameskův skopčák bude rozumný, tak si to nechá vysvětlit..Taky se mi už stalo u pár ustrašenějších Hunů, že se báli bankovních výloh za příchozí Auslandszahlung, po vysvětlení situace ale už nic nenamítali..

šipka

Ohledně strhávání poplatku za paypay při příchozí platbě jsem se bohužel již 2x u němčourů setkal. (je to zhruba týden) Řvali dost ale byla to částka okolo 2 euro takže sice pindali ale vzali to a poslali. Tak asi ne všechny banky to mají stejné. 

Jamesek

Citace od: banana.com kdy 06.03.2008, 12:14:47
Citace od: Colonel32 kdy 06.03.2008, 11:08:37

Jak Ty, tak MIP, uvažujete chybně. Pokud nácek požaduje striktně platbu z Reichskonta, tak Paypay nejde.  Platby, které jsem platil Paypay já, totiž Němci naběhnou jako platba od ECard One Ltd. z USA....(info přímo z helpdesku Paypay) Nevím proč to tak je, ale je..Druhá strana mince je ta, že za Paypay příchozí platby si banky německých příjemců evidentně nic nestrhávají, to by totiž Germáni dávno řvali jako tuři. Pokud tedy ten Jameskův skopčák bude rozumný, tak si to nechá vysvětlit..Taky se mi už stalo u pár ustrašenějších Hunů, že se báli bankovních výloh za příchozí Auslandszahlung, po vysvětlení situace ale už nic nenamítali..

Já sem rád, když mu vysvětlím co chci, natož nějaká složitější argumentace ;)

***Banana.com

Citace od: Jamesek kdy 07.03.2008, 08:03:43
Já sem rád, když mu vysvětlím co chci, natož nějaká složitější argumentace ;)

NJN, stejný příběh, jen pokaždé od někoho jiného. Nic ve zlém, ale nechápu ty, kteří se pustí do obchodů s cizinou, aniž by se uměli pořádně domluvit. V lepším případě je to cesta k negativnímu hodnocení, v horším ke koupi hromady šrotu. Vím i o člověku, který, ač je Ebay veteránem, si díky špatné němčině nevšiml drobného detailu v popisu, a koupil 6276 slepenou dohromady hardcore lepidlem ROTFL ROTFL

otaznik

Citace od: banana.com kdy 07.03.2008, 08:13:28
Vím i o člověku, který, ač je Ebay veteránem, si díky špatné němčině nevšiml drobného detailu v popisu, a koupil 6276 slepenou dohromady hardcore lepidlem ROTFL ROTFL

Detailu v popisu si nemusíš všimnout, i když je to česky.  ;)

***Banana.com

Citace od: otaznik kdy 07.03.2008, 12:22:08
Vím i o člověku, který, ač je Ebay veteránem, si díky špatné němčině nevšiml drobného detailu v popisu, a koupil 6276 slepenou dohromady hardcore lepidlem ROTFL ROTFL

Detailu v popisu si nemusíš všimnout, i když je to česky.  ;)

Přesněji řečeno nebyl to detail fontem velikosti 2, ale jedna věta v popisu položky, který já tedy čtu vždy velmi pozorně - nejeden západoněmecký soudruh má totiž bohužel ve zvyku to nejpodstatnější (Ware ist kein Speck, sondern preislos Dreck) dobře schovat.

otaznik

Citace od: banana.com kdy 07.03.2008, 12:29:18
Přesněji řečeno nebyl to detail fontem velikosti 2, ale jedna věta v popisu položky, který já tedy čtu vždy velmi pozorně - nejeden západoněmecký soudruh má totiž bohužel ve zvyku to nejpodstatnější (Ware ist kein Speck, sondern preislos Dreck) dobře schovat.

To je pravda, většina věcí je prodávána "v dobrém" případně "TOP" stavu, ale skutečnost je často velmi odlišná.

MiP

Ten asi musel mít radost, co?  ;D ;D
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO