lego a dovolena :)

Založil chadzi, 27.09.2005, 14:11:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

chadzi

pokud na to ma vase druha polovicka nervy (nebo resp. jestli ji ukecate), tak se v nekterych zapadlejsich koncinach daj najit zajimavy kousky. ja jsem z Kerkyra (Korfu) dovezl 6766 za 45 eur, spoustu 6028 za 1,5 EUR, puvodni grey baseplaty (http://www.peeron.com/inv/sets/628-1) za 7 EUR, atd...

nechal jsem tam 6600 - 93 EUR, 5561 - 90 EUR + naky junior city sety z roku kolem 2000

vsechno MISB, prostrachal jsem snad vsechny zapadly hrackarstvi na vychodnim pobrezi :))

jinak ale v recku tezce vladne playmobil, takze clovek musi mit kliku aby narazil na neco kloudnyho...

KLF

;) To je to, o com som tu pisal v temate TOYS "R" US. Som tam (v Taliansku) nasiel SW sety povodne (Landspeedera som si aj kupil) za relativne nizke ceny. Uplne zasita predajna, mimo mesta pri ceste. ;) A v San Marine som nasiel sety z roku 1999-2000, ale vsetko Junior, takze tie som nebral.

Ja mam v plane (uz dlho, len sa odhodlat a nafta tiez nie je najlacnejsia tusim... ;P ) pobehat dedinky a mensie mestecka tu po vychodnom Rakusku. Mohol by som mat stastie na nejake starsie (viac ako 10 rokov) leziaky....
Terminated.

chadzi

mno ja myslim ze cilena cesta se ti nevyplati, ten cas + naklady na dopravu radsi usetrim a koupim to pres bl  ;) to mi pripomina kdyz lidi se mlati autem do chorvatska + tahnou bagle jidla, kdyz muzou mit leteckej zajezd s polopenzi za 10 ku. asi aby usetrili  ;D ;D ;D

KLF

Citace od: chadzi kdy 27.09.2005, 14:18:32
mno ja myslim ze cilena cesta se ti nevyplati, ten cas + naklady na dopravu radsi usetrim a koupim to pres bl  ;) to mi pripomina kdyz lidi se mlati autem do chorvatska + tahnou bagle jidla, kdyz muzou mit leteckej zajezd s polopenzi za 10 ku. asi aby usetrili  ;D ;D ;D

To je pravda, s tym suhlasim. ;) Ale mozno (som optimista, ja viem ;) ) tam najdem nieco, co je na nete MISB dost drahe... Poviem Ti priklad - bolo to tusim niekedy v roku 1996, bol som tu hned za rohom od Bratislavy v rakuskom Hainburgu v jednom zasitom hrackarstve. Mali tam (v roku 1996) toto. Dodnes si trieskam hlavu...
Terminated.

chadzi

jojo ale to musi bejt klika... ten 7745 si fakt nevychytal :))))

Colonel32

Citace od: KLF kdy 27.09.2005, 14:23:56
To je pravda, s tym suhlasim. ;) Ale mozno (som optimista, ja viem ;) ) tam najdem nieco, co je na nete MISB dost drahe... Poviem Ti priklad - bolo to tusim niekedy v roku 1996, bol som tu hned za rohom od Bratislavy v rakuskom Hainburgu v jednom zasitom hrackarstve. Mali tam (v roku 1996) toto. Dodnes si trieskam hlavu...

v devadesatem sestem? ty vole, ja bych tam nechal sebe jako zastavu, nez se rodice vratej s penezma...

chadzi

to ja taky, ale spis v roce 1986, v 1996 me zajimaly uz jiny veci...

KLF

Citace od: Colonel32 kdy 27.09.2005, 14:29:59
Citace od: KLF kdy 27.09.2005, 14:23:56

v devadesatem sestem? ty vole, ja bych tam nechal sebe jako zastavu, nez se rodice vratej s penezma...

Dark ages... Sice som sa o LEGO zaujimal, ale bol utlm. A Trains ma nezaujimali velmi... Dnes viem, aka to bola vtedy chyba. ;/ A cena bola asi taka, ze "vypredavame tovar"... Nepamatam si uz sice kolko, ale... Ach jo. ;/
Terminated.

Colonel32

Citace od: chadzi kdy 27.09.2005, 14:35:08
to ja taky, ale spis v roce 1986, v 1996 me zajimaly uz jiny veci...

no, ja bych to vzal i kdykoli behem dark ages, a odstartovalo by to u me novou lego eru - vzdyt to je jedna z veci, po kterych jsem od detstvi touzil, a jeste pred rokem jsem ani nedoufal, ze bych ten set mohl nekdy vlastnit... (a tedka si tu prave davam dohromady 6382 - v te dobe jsem vubec netusil, ze nekdy existovala)

KLF

Slint, slint... ;) Ja som na tom bol podobne s Blacktronmi. Som koncom 80tych rokov mal vsetky modely co boli v katalogu. Az v dobe internetu a aj to az niekedy v roku 2000 som sa dozvedel, ze bol este jeden set - 6954. Uz mam aj ten, ale dalo to trochu prace zohnat ho.
Terminated.