Lego ve Vídni

Založil M@P, 10.01.2008, 17:28:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

M@P

Nemáte někdo prosím tip na nějaký dobrý obchůdek s Legem ve Vídni? Jednou za čas tam zavítám a rád bych zašel někam na jistotu.

MwK

Citace od: M@P kdy 10.01.2008, 17:28:15
Nemáte někdo prosím tip na nějaký dobrý obchůdek s Legem ve Vídni? Jednou za čas tam zavítám a rád bych zašel někam na jistotu.
No pokial nemáš Metro kartu,Toysrus máš prejdený tak o žiadnom lukratívnom mieste na zlavy a nezlavy neviem,respektíve...jedno miesto by tu bolo ale je to daleko od centra:
Po prejdený Viednou zo strany Bratislavy po kalsickej dialnici(alebo zo strany "švechatského letiska")je tam vybudovaný špecialný obchvad okolo vnútornej dialnice a po nom si tam rýchlejšie(dá sa tam ist aj z centra po pomalšej/starej a preplnenej ceste)
Vlastne nemám tušenia ako je to z českej strany(ak pojdeš z centra určite to neminieš,len skôr odboč do prava lebo je tam často zápcha)ale ak ideš z tejto tak už si na výpadovke smerom na Klagenfurt a Taliansko(ber len informatívne lebo medzi tým tie názvy "dedín" nepoznám) a po pravej strane máš strašne vela obchodných domov a v každom je nejaký ten obchod z legom...vlastne všetkým čo sa len dá. ;) A zdá sa mi že tam je velký "Conrád"(obchod z elektronikov ktory by tam mal mat najvačšie viedneské zasúpenie) a dakedy tam bývalo aj druhé Metro(asi už nieje ale je to mierne vodítko na najdenie podla mojho chabého popisu)... ::)
A ak ti možem poradit "trošku" presnejšie tak okolo Prátra to mám zlozené dobre a nič čo by konkurovalo vymenovanému Metru a Toysrusu som tam nevidel,tak túto lokalitu možeš určite vynechat kôli legu(pokial tam za posledný rok niečo významné nepribudlo...)ale pamiatky a samotný Práter sú fajn...
Ale ostatným postrehom z iného miesta vo viedni respektíve vačšieho centra sa tiež nebránim... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Jindroush

Na podzim sem prolez celý centrum a velký kusy ulic okolo (včetně Mariahilfer apod.) a LEGO je na tom srovnatelně špatně jako u nás  ;)

Do SCS nebo SCN jsem nejel.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

M@P

Já většinou jen tak prolézám centrem a vím, že na Mariahilfer je relativně dobře zásobené hračkářství. Možná ale v nějakém z těch shopping center bude nějaké hyperhračkářství. Spíš mě zajímal nějaký obchod, ve kterém je radost utrácet za Lego :).

tomik13

možná skus hračkářství kober u ST, STEPHAN DOM