(Vlastní) Glowing phantom

Založil tomasus, 28.12.2007, 13:58:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomasus

Octana, mladíka z planety kde se zastavil čas,  potká jednoho nudného dne veliké štěstí. Hned za město spadla obchodní loď, velká obchodní loď. Celé město se seběhlo k troskám, nejdřív se zajímaly o posádku - nikdo nepřežil, pak po nákladu - loď vezla drahý náklad krystalů nikdo nečekal, lidé si je braly a  braly.. JenOctan měl radši než blyštivé kamínky techniku - byl velmi nadějný, již ve 4 letech postavil své první vznášedlo - sice by se dalo přirovnat spíše k  než k jaguáru ale on z něj měl obrovskou radost. A jak se tak kouká, vidí hromadu zvláštně položených dílů a napadne ho desing svého nového projektu. Hromadu posbírá, v tajném skladišti které našel náhodou, když kopnul v jedné z chodeb do zdi, najde experimentální trysky a hurá na věc. Octan nedělá nic jiného než že staví - nechodí do školy, skoro nejí a už vyplácal všechny své úspory. Jenže místo lodi má před sebou pořád tu hromadu trosek a tak se do toho opře ještě víc, má dvě brigády až nakonec.. Postavil Svou první vesmírnou loď ! V servisu si nechá udělat analýzu, jestli je jeho loď schopná dosáhnout aspoň oběžné dráhy a z výsledku je velmi mile překvapen - loď by mohla proletět klidně celou galaxií.. Čas plyne dál, Octan vyrostl  a s ním jeho loď - je čas jí dát nějaké strašlivé jméno a pak ho to napadlo (sám nevěděl jak) - Glowing phantom. Uplyne další rok a Octan se rozhodne jít do války jako žoldák. Na svoji loď, s kterou toho hodně zažil nainstaloval místo obranného blasteru (  ;D ) Pořádná 2 děla a jde k místnímu generálovi, jestli o něj nemá zájem.. Neměl, Octan neměl žádné zkušenosti a tak se vydal do války na vlastní pěst, oni mu pak dají příležitost a tučnou odměnu.. Po dalších 2 letech se z něj stal vážený váleční a se svou lodí  dosáhl neuvěřitelného počtu 324 sestřelů vesměs lehkých stíhaček nepřátel. Když válka za dalších 5 let skončila (částečně jeho zásluhou) sestřelil víc jak 700 (!)  stíhaček, 60 bombardérů a společně s dalšími 3mi loděmi z jeho jednotky "sundal" i 2 křižníky.  V poklidu odešel do důchodu ale  konstrukcí lodí se zabýval dál. Na jeho počest byly pojmenovávána celá města, nespočet stíhaček neslo označení Octan které zaručovalo nejvyšší třídu zbraňových systému... Stala se z něj legenda !

Berte příběh i lod s rezervou, je to můj první "větší" MOC.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

peter

Citace od: tomasus kdy 28.12.2007, 13:58:11Berte příběh i lod s rezervou, je to můj první "větší" MOC.

Beru to s hodně velkou rezervou, ale jak prosím u tebe vypadají ty jiné menší MOCy ???

Citace od: Darth Giovanni kdy 21.05.2008, 10:32:54pěkný návaznost na téma SW, blastery,blasery, křižníky, Darth Vader ;D

Aspoň si to po sobě přečti a oprav ty překlepy. Co se týká návaznosti, tak ať se snažím sebe víc, tak já v tom návaznost nevidím absolutně žádnou. Ostatně asi nejsem sám, když jsi vlastně první po x měsících kdo sem vůbec napsal první reakci :P
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Darth Giovanni

jo promiň asi mi ulítly fakt velkýb nesmysly, jsem říkal že je to moc pěkný. Jestli je tohle malý MOC tak v tom případě stavim větší (mám sklon dělat věci velký, i jednomístný lodě, kdybych se snažil dá se z ní udělat i čtyř místná ale nechávám jedno) Jinak co se stavby lodi týče je dost pěkná, asi se nechám inspirovat a postavím v tomhle stylu nějakou větší. Ale příběh se ti poved, myslim fakt.
Darth Giovanni

ass

Citace od: Darth Giovanni kdy 21.05.2008, 11:16:01
kdybys věděl o nějakém bazaru lega(nejlíp v ČR) tak napiš. Jestli máš přebytek space panáčků rád odkoupím nebo vyměním za jiné (minifig nebo něco jiného)

a) Kdybys trochu zapátral nebo použil vyhledávání, zjistil bys, že tu o tom najdeš všechno, například tady.
    Pokud bys nenašel, po čem toužíš, je zde soukromá inzerce.
b) Vyplň si profil, je to v pravidlech.