(vlastní) Stalingrad

Založil Matthes_CS, 19.11.2007, 19:06:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Matthes_CS

Tak jsem se rozhodl že se konečně s něčím pochlubím a tady to je http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=285982

Stalingrad podle Call of Duty. Není to samozřejmě přesně, ale chtěl bych vědět jak se vám to líbí. Ty první fotky sou trochu rozmazané.

Skyder

Ja som vedel ze tu scenku odniekadial poznam!!! Celkom dobre, este by som urobil tie okolite budovy a figovia mohli byt inej farby  >:D  ale inak je to v pohode. A mas to dobre zasvinene (spinave) takze by som to radsej ocistil a nafotil znovu nez si to niekto vsimne  >:D >:D     ;)
Skyder

tomasus

Jo, tuto  misi si pamatuji.. všichni hezky do fronty, 1 puška na 2 vojáky, tady máš náboje a běž - strč jim je třeba do nosu..  :)

Škoda těch "dresů" , chtělo by to lodičky a nějak akčně tvářícího se vlajkonoše s komiksovou "bublinou" za matičku rus..  ;)
V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

nesquick

je to pěkný ale jak už se řeklo aspon jednu lodičku a na kopec nějáký ty němce u kulometu  ;D

Rewolt

Citace od: nesquick kdy 19.11.2007, 19:22:11
nějaký ty Němce u kulometu  ;D
řekl bych že tam nebyly jen Němci s kulometem ale pokaď si dobře vzpomínám tak tam i rusáci stříleli do ,,vlastních,,

edit: Nepřítel před branami , to sem měl na mysli
It's a trap!

Matthes_CS

rusové zabíjeli zrádce a ty němce sem chěl přistavět na další čtverec ale mám málo šedých

linhi

No zrádce - jak se to vezme - zabíjeli lidi kteří se vraceli z nepovedených a šílených útoků......

Vasyk

Pokud jste viděli film " Nepřítel před branami" , tak ten tuto scénu popisuje docela přesně.

***Banana.com

Citace od: Vasyk kdy 19.11.2007, 20:59:09
Pokud jste viděli film " Nepřítel před branami" , tak ten tuto scénu popisuje docela přesně.

Viděl, a to asi 5x, výtečný film...

Mtron

nechci nějak rýpat do těch fotek, ale kdybych si nepřečetl název řekl bych, že mi to připomíná hru na schovávanou  ;D .... Sorry ....

film byl super  ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

tomasus

Citace od: Mtron kdy 19.11.2007, 21:17:59
nechci nějak rýpat do těch fotek, ale kdybych si nepřečetl název řekl bych, že mi to připomíná hru na schovávanou  ;D .... Sorry ....

V některých misích CoD to tak někdy doopravdy vypadá - vejdeš do domu který připomíná bludiště, všude samý roh za nímž číhá skopčák, granáty už nemáš..  ;D
Nebo pokud jste hrály CtF mód on-line, vezmeš vlajku, všichni spolubojovníci mrtví, ty jsi sám proti 6ti nepřátelům kteří číhají u své vlajky, u tvé vlajky, na věži se sniperkou  ;)

(ale to už je trošku OT  :))

V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

Rewolt

Citace od: Mtron kdy 19.11.2007, 21:17:59
nechci nějak rýpat do těch fotek, ale kdybych si nepřečetl název řekl bych, že mi to připomíná hru na schovávanou 
omh, můj mladší bratr (10) prohlásil že to vypadá jako paintball
It's a trap!