Něco pro fajnšmekry....

Založil Peetrs, 08.11.2007, 22:18:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Peetrs

Toto mi dnes přibylo do sbírky!  >:D  8)

Jak se vám líbí?

***Banana.com

7740 Tee je snad nejhezčí 12V, 7750 je velice drahá na Ebay, ale nic mi neříká, třetí set dtto.
Spíš by mne zajímalo, kde jsi je vyhrabal, hádám nekupoval jsi je na Ebay za ty nehorázné sumy?¨

Jinak pokud bych měl volit top list bez ohledu na typ vlaku, bylo by to takto:
1.4558+4547
2.7740+7815++7819+7820
s tím, že 7740 jsem nikdy na vlastní oči neviděl(add-on vagony k němu ano) , a dost možná by se tedy po shlédnutí posunul na první místo.

Colonel32

zajimavy vkus... ja mu naopak nejvic zavidim tu 7760

***Banana.com

Citace od: Colonel32 kdy 08.11.2007, 23:07:18
zajimavy vkus... ja mu naopak nejvic zavidim tu 7760

7760 by pro mne byla zajímavá čistě ve smyslu "někde náhodně levně koupit, na Ebay velice draho prodat"..ovšem chápu, že Ty jako 12V sběratel nejvíce oceníš 7760  ;D

Peetrs

Citace od: banana.com kdy 08.11.2007, 23:05:11
Spíš by mne zajímalo, kde jsi je vyhrabal, hádám nekupoval jsi je na Ebay za ty nehorázné sumy?¨

S obrovským štěstím jsem ty sety vyhrabal cca 10 km od Prahy.  ;D

***Banana.com

Citace od: Peetrs kdy 08.11.2007, 23:13:02
Citace od: banana.com kdy 08.11.2007, 23:05:11

S obrovským štěstím jsem ty sety vyhrabal cca 10 km od Prahy.  ;D

Pořád říkám, že zázraky se dějí..tuhle trojkombinaci v ceně nejméně 800 Eur vyhrabat v ČR, tomu říkám šťastný den..a podle fotek zdá se ve velmi pěkném stavu.. ;)

Colonel32

Citace od: banana.com kdy 08.11.2007, 23:11:23
ovšem chápu, že Ty jako 12V sběratel nejvíce oceníš 7760  ;D

jenze ja nejsem 12v sberatel - jakekoli 12v prislusenstvi prodavam, 12v sety predelavam na 9v - viz muj rychlik 7745 ve svitavach na hlavnim tahu - to nebylo zmenene kvuli vystave, takhle ho mam normalne, vzdyt ja z nej davno prodal i puvodni kola.

betakaroten

Gratuluju! Takhle radikální "vstup do klubu 12 V" se zapíše do dějin. Máš i koleje a příslušenství?

(Jak tak koukám, tendru 7750 chybí kolo... řekněme, že ti to jako sběrateli nedá, začneš to shánět, přitom narazíš na další skvosty, opět kapku nekompletní... a další závislost je tu ;D)

otaznik

Já tě, Peetrsi, asi zklamu, 12V a 4,5V vlaky jdou absolutně mimo mě. Tohle nedokážu (bohužel) ocenit. Kdyby se mi to dostalo do ruky, prodal bych to.

Ale umím si představit tvé nadšení.  ;)

Peetrs

Citace od: betakaroten kdy 09.11.2007, 00:31:20
Gratuluju! Takhle radikální "vstup do klubu 12 V" se zapíše do dějin. Máš i koleje a příslušenství?

(Jak tak koukám, tendru 7750 chybí kolo... řekněme, že ti to jako sběrateli nedá, začneš to shánět, přitom narazíš na další skvosty, opět kapku nekompletní... a další závislost je tu ;D)

To si piš, že budu shánět další 12V sety. Vždy se mi strašně líbily, takže je konečně na čase je začít sbírat.  :D

Mám k tomu hromadu kolejí, elektrické výhybky a semafory a díly z nějakých dalších nekompletních vlakových setů.  I to chybějící kolo se tam myslím najde. Navíc jsem zjistil až teď, že vagóny k 7740 jsou uvnitř osvětlené, to je myslím navíc. Toho kola jsem si jen hned ne všimnul, když jsem to doma radostně vybaloval a hned fotil, abych se mohl chlubit.   8)

Právě stavím kolejiště, tak sem pak hodím foto, jak vypadá výsledek.

Peetrs

Foto z příprav kolejiště. Musel jsem vystěhovat kus obýváku, ale stojí to za to....  :)

Peetrs

Další setíky ze kterých mám opravdu velkou radost! Tentokrát 4,5 V vlaky...  :D

Peetrs

Další přírůstek do mé vlakové sbírečky...  :)

Peetrs

Nový přírůstek do mé vlakové sbírečky.  8) Set je samozřejmě komplet s návodem a částí krabice...  ;)

Peetrs

Nedá mi to a po delší době se zase musím pochlubit novými sety do mé Vintage train collection sbírky. Doufám, že se Vám budou zamluvat...  ;)

mary

Opravdu moc zajímavé a cenné sety,gratuluji  :)