Akoby som to uz niekde videl, len nie z LEGA...

Založil danny01, 19.10.2007, 16:27:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

danny01

Danny

myth

Pripomína mi to stroj z titulnej strany knihy návodov na Merkur. Vždy som túžil mať dostatok dielikov na jeho postavenie :)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

tomasus

Citace od: myth kdy 19.10.2007, 20:15:44
Pripomína mi to stroj z titulnej strany knihy návodov na Merkur. Vždy som túžil mať dostatok dielikov na jeho postavenie :)
nejenom u návodu, já ho mám i na krabici u babicky, je na výku - krabice obsahuje 3 patra (možná 4) s vaničkama na dílky :) ovšem e kapánek poloprázdná - je to po mamce a jejím bratrovi :)

V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

danny01

Presne to som mal na mysli ;) Ale toto ja FAKT UZASNY KUSOK. Tiez som mal merkur a snival o tom ze nieco take postavim, a to som mal dva trojposchodove a jeden jedno. Rad by som vedel ci to naozaj niekedy niekto zlozil alebo je to len nakreslene ;)
Danny

myth

Pochybujem že niekto za socíku dokázal zohnať dostatočný počet dielikov na stavbu. Maximálne tak to mohli postaviť vo fabrike kde to vyrábali.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

danny01

Asi, aj som chvilku hladal na nete, ale nenasiel som historiu toho obrazku. I ked sa mi zda, ze som kedydi niekde o tom cital... No nevadi, sme na Lego foru vsak?  ::) Ale i tak je vo mne ista nostalgia... Merkur si pamatam z cias detstva ked som o Legu ani len nesnival, no jeho vyvoj stagnuje. Kosticky su proste B.E.S.T!  >:D ;D
Danny

peter

No podle mě se jedná o jeden z mnoha reklamních modelů firmy. Většinu z nich si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách Merkurtoys.cz v sekci Fotogalerie. Jinak další stránky o Merkuru jsou merkur.kreteni.cz.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

danny01

Na merkurtoys.cz som bol, hej tam je historia. Ale ta http://merkur.kreteni.cz je ta ktoru som kedysi videl. Tam je to celkom dopodrobna. Dik za link, mam chvilku do obeda tak idem pokukat ;)
Danny

TomG

Take si ten model pamatuju z krabice merkuru a kdyz jsem byl maly snil sem jako ostatni, ze by bylo fajn si ten model nekdy postavit :)
Only the best can survive.

danny01

To je celkom zaujmava vyzva, co keby ludia z kostek spojili svoje sily a merkurove zbierky a postavili ten bager?  ;D ;D ;D
Danny