LEGo Indiana Jones: The Videogame

Založil ulrike, 10.09.2007, 17:32:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

ulrike

Během ledna příštího roku by měl vyjít na všechny herní platformy LEGo Indiana Jones: The Videogame. Děla ho stejná firma jak Lego Star wars, takže kvalita by měla být zaručena. Možná je to mířený tak že hra vyjde ve stejný době jako nový sety...

enginehead

Citace od: ulrike kdy 10.09.2007, 17:32:12
Během ledna příštího roku by měl vyjít na všechny herní platformy LEGo Indiana Jones: The Videogame. Děla ho stejná firma jak Lego Star wars, takže kvalita by měla být zaručena. Možná je to mířený tak že hra vyjde ve stejný době jako nový sety...

už to tu bylo.

EDIT: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=12179.0
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na http://dallart.wz.cz

patrix

Tak ako je to s PC verziou, je už vonku ? Na PSP ju už mám...

Lord.obiv

Na pc to buď již vyšlo nebo by to mělo tenhle měsíc vyjít, já sem si zatím sehnal jen demo ale je to fakt boží hra je sní věčí sranda než lego star wars original trilogi ;D
Budiž LEGO

Pepan

Citace od: Lord.obiv kdy 03.06.2008, 13:35:34
Na pc to buď již vyšlo nebo by to mělo tenhle měsíc vyjít, já sem si zatím sehnal jen demo ale je to fakt boží hra je sní věčí sranda než lego star wars original trilogi ;D

Doporučuji spíš sehnat si nějaký program na procvičení češtiny.... :P

peter

Citace od: Pepan kdy 03.06.2008, 14:12:05
Citace od: Lord.obiv kdy 03.06.2008, 13:35:34

Doporučuji spíš sehnat si nějaký program na procvičení češtiny.... :P
http://www.pripravy.estranky.cz/clanky/jazyk-cesky ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Lord.obiv

Trochu jsem asi spěchal a nedával pozor :-X
Budiž LEGO

MwK

Citace od: patrix kdy 03.06.2008, 08:36:21
Tak ako je to s PC verziou, je už vonku ? Na PSP ju už mám...
Predobjednávky sú možné snáď už asi v každom obchode(ktorý je nato zameraný)a na pulty by sa to malo dostať možno už aj koncom budúceho týždna...Ale mňa odrádza toto:1149,-Sk  :P
Asi počkám kým to nebude kolekcia klasiky ako "Lego SW the video game"... ;D ;)

OT:Inak akurát poškulujem po Lego SW II ale včera som si radšej objednal SW:revenge of the sith na PS2(budem hrávať u spolužiaka ;D)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

blackrabbit

Hra Lego Indiana Jones by měla v PC verzi vyjít 6.6.2008  ;)

MasterWindu

Citace od: MwK kdy 03.06.2008, 15:28:11
Ale mňa odrádza toto:1149,-Sk  :P
Asi počkám kým to nebude kolekcia klasiky ako "Lego SW the video game"... ;D ;)
Na to, že SW stálo pôvodne 1499,- je to na Indyho dobrá cena!
Na kolekciu klasiky kľudne počkaj, dávam tomu tak 3 roky  :-X
Dark ages forever ...

Holkamodrooká

Na Indyho se těším jak malá holka, ;D podle dema to bude hodně zábavná hra. Myslím, že brzy zazvoní pošťák s balíčkem. Obě hry Star Wars už máme dohrané, nicméně z nostalgie trochu pošilhávám po Star Wars - The Complete Saga.
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

MwK

Citace od: MasterWindu kdy 04.06.2008, 07:47:26
;D ;D ;D
Som si robil srandu... ;)
Citace od: Holkamodrooká kdy 04.06.2008, 14:17:40
pošilhávám po Star Wars - The Complete Saga.
Máš konzolu?
Lebo na PC sa zase raz vykašlali... :'(

Holkamodrooká

Citace od: MwK kdy 05.06.2008, 14:45:13
Citace od: MasterWindu kdy 04.06.2008, 07:47:26
;D ;D ;D
Som si robil srandu... ;)
Citace od: Holkamodrooká kdy 04.06.2008, 14:17:40
pošilhávám po Star Wars - The Complete Saga.
Máš konzolu?
Lebo na PC sa zase raz vykašlali... :'(

V kombinaci s naší krásnou novou televizí je hrát hry na PS 3 zážitek.  :o

Holkamodrooká

My ho máme doma už od minulého čtvrtka a je to fakt sranda... Dokonce nás to donutilo vytáhnout DVD s Indym a postupně je vstřebáváme  ;D.

MwK

Citace od: Holkamodrooká kdy 21.06.2008, 20:20:13
My ho máme doma už od minulého čtvrtka a je to fakt sranda... Dokonce nás to donutilo vytáhnout DVD s Indym a postupně je vstřebáváme  ;D.
A mali ste v ňom ten letáčik o SW Clone Wars? :)
Myslím ten,že by mala vyjísť hra... >:D

Marty713

Tak jsem si to objednal, počkal, dneska to přišlo, zaplatil, nainstaloval, zahral a asi po dvou hodinach hrani se to seklo. FÁÁÁjn! Tak sem to restartoval, spustil znovu... přišlo mi, že hra už není tak plynulá (  :'( :-\ :'( >:( ), ale šla... hrál jsem dál, stisknul esc (vtup do menu/pauza) a zase se to seklo. FÁÁÁjn! Tak jsem to restartoval, znovu spustil, znovu hrál, nebylo to plynulý a když jsem opět stisknul esc, zase se TO SEKLO!!!!!  :-\ >:( >:( >:( :'( :'( :'( já už nevim... po třetí to zkoušet nemusim...  :'( >:( >:( :'( :-\

Holkamodrooká

Citace od: Marty713 kdy 27.06.2008, 17:43:32
Tak jsem si to objednal, počkal, dneska to přišlo, zaplatil, nainstaloval, zahral a asi po dvou hodinach hrani se to seklo. FÁÁÁjn! Tak sem to restartoval, spustil znovu... přišlo mi, že hra už není tak plynulá (  :'( :-\ :'( >:( ), ale šla... hrál jsem dál, stisknul esc (vtup do menu/pauza) a zase se to seklo. FÁÁÁjn! Tak jsem to restartoval, znovu spustil, znovu hrál, nebylo to plynulý a když jsem opět stisknul esc, zase se TO SEKLO!!!!!  :-\ >:( >:( >:( :'( :'( :'( já už nevim... po třetí to zkoušet nemusim...  :'( >:( >:( :'( :-\
Tak tomu se hochu říká smůla...  :( :( :(

Jose

A co patch ten neni? Obvykle pomůže. A nebo nový ovladače pro kartu stahnout. Jó holt jsou věci mezi zemí a Billem...

otaznik

Citace od: Jose kdy 27.06.2008, 21:01:11
A co patch ten neni? Obvykle pomůže. A nebo nový ovladače pro kartu stahnout. Jó holt jsou věci mezi zemí a Billem...

Přesně tak, jako první bych zkusil ovladače (juknout se do readme, jestli sami vývojáři něco nedoporučují).

Royde

Mohl by mi někdo ohledně této hry dát nějaké rady? Zasekl jsem se na jednom místě a nevím, jak dál. Kompletní návod jsem zatím nikde nenašel.

rdk

Citace od: Royde kdy 17.09.2008, 11:29:24
Mohl by mi někdo ohledně této hry dát nějaké rady? Zasekl jsem se na jednom místě a nevím, jak dál. Kompletní návod jsem zatím nikde nenašel.

UTFG 8)

http://mycheats.1up.com/list/overview/3165287/5/1/lego_indiana_jones__the_original_adventures/pc

Holkamodrooká

Citace od: Royde kdy 17.09.2008, 11:29:24

S mužem to máme asi dva měsíce dohrané a na 100%  ;D, tak kdyby sis nevěděl rady ani po prostudování linku od rdk, klidně se ozvi.

Royde

Díky moc oběma. S angličtinou si sice moc netykám, ale snad z toho něco vydedukuju. Kdybych nepochodil, uzvu se přes soukromou zprávu  ;).