7695 Mars hnus

Založil Šejmus, 26.08.2007, 20:44:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Šejmus

Proč? : proč jsem si koupil tento set? Po prázdninové absenci lega jsem potřeboval něco finanče nenákladného (nemám tolik money) z čeho bych mohl mít radost. Upoutal mě nový kosmonaut, sklo kokpitu a na první pohled celkem dost dílků (za tu cenu).

Dojmy po rozbalení: ,návod,dánský vzduch,10*2 placatej bílej čudlíkovanej, dva pytle, SAMOLEPKY!!!  :-\
Stavba: nesmírně složitá  ;D
Dojmy po stavbě: Nenávidím samolepky! Zde dokonce nahrazují MOTORY! To mě pěkně naštvalo! poté se mi naprosto nelíbí ufoun (který má svítit ve tmě ale moc nesvítí(téměř vůbec)), a nedoléhající sklo kokpitu (chtěl bych něco uzavřeného) . Pak se mi nelíbí laserová zbraň stíhačky, ale zbytek je cool ;D. Závěrem bych upozornil na klamavou informaci na krabici (hlava figa je jiná než ve skutečnosti).

Hodnocení:  Snad na díly a kvůli minifigovi... jinak to ani nevypadá moc hrozně a za tu cenu se to snad vyplatí (některé méně časté dílky).

EDIT: fota

pro pár dalších fotek see my bs gallery http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=274329

Pak díky za upozornění - nechal jsem ho pod silnou lampou a už to jakž takž šlo, ale to nic nemění na tom že je k ničemu (snad jako dekorace).
Fool of a Took!

otaznik

Toho ufona je určitě potřeba nejdříve mít pod světlem, aby rozumně chvíli svítil ve tmě.

Když překročím subjektivní hodnocení setu, tak by to chtělo u recenze fotky nebo alespoň nějaké odkazy. Takto je to kandidát na smazání.

Kubos.cz

Ty sety se mi nelíbí . Aspon to vozítko a malý letadlo vypadají jako kdyby to poslavilo 5 letý decko. Některý děti by to postavili i líp

otaznik

Citace od: Kubos.cz kdy 26.08.2007, 22:16:08
Ty sety se mi nelíbí . Aspon to vozítko a malý letadlo vypadají jako kdyby to poslavilo 5 letý decko. Některý děti by to postavili i líp

Hmmm, některý patnáctiletý by to ale nepostavili vůbec, možná ani s návodem, že?

BTW: víš vůbec, co je to "cooker", když to máš v podpisu?  ::)

Mellory

Sorry Šejmusi, ale mně ta recenze moc vtipná nepřišla.

Edit: hrubka
Nothing is true. Everything is permitted.

betakaroten

Podle celkového ustrojení "kokpitu" mám dojem, že jde o létající sarkofág. Nechť kosmonaut odpočívá v pokoji, budiž mu mezihvězdný prostor lehký.

otaznik

Citace od: betakaroten kdy 26.08.2007, 23:14:07
Podle celkového ustrojení "kokpitu" mám dojem, že jde o létající sarkofág. Nechť kosmonaut odpočívá v pokoji, budiž mu mezihvězdný prostor lehký.
Třeba má displej na hledí helmy a stroj ovládá např. pomocí hlasu. Chce to jen trochu fantazie.  :P
Mně se Mars Mission docela líbí.

Colonel32

nebo ma budiky promitane na predni sklo. Kdyz to maji corvetty, tak proc by to nemohla mit hvezdna lod...

***Banana.com

Citace od: Colonel32 kdy 27.08.2007, 07:30:41
nebo ma budiky promitane na predni sklo. Kdyz to maji corvetty, tak proc by to nemohla mit hvezdna lod...

Proč na přední sklo, HUD už dnes je i v helmách...

MwK

No recenzia je,je...no dala by sa aj lepšie! :-\
Bez dobrého fotáku by som do toho ani nešiel ale no,aspon som trochu poimformovaný.
V každom prípade k Mars legu mám neutrálny vztah...ale vzorku budem chciet určite(možno aj túto)lebo mám vzorky zo všetkého,okrem SW! ;D
A ked tak rozmýšlam tý martania by mohli byt aj nejaká cudzia rasa do mojho sveta.Tak už len preto si to kúpim! ::) ;D ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Šejmus

Tak teda díky všem, aspoň už jsem zase zmodřel co se psaní recenzí týče, mimochodem myslím že bez kosek a brickshelfu bych stavěl mnohem horší mocy (pořád to sice není nic moc, ale lepší se to). Pokud to bude někdo chtít smazat tak v poho... jenom bych sem možná dřív (snad už v úterý) hodil ty fota (zezadu, zespoda...).

p.s.: cooker je vařič (sporák)
Fool of a Took!

Kubos.cz

CitaceHmmm, některý patnáctiletý by to ale nepostavili vůbec, možná ani s návodem, že?

Ja bych to teda nepostavil to mužu říct klidně. Vzdyt jsem zatím nepostavil ani žádnej MOC. Z víc jak 20kostek  ;)