Lego prednaska

Založil edward193, 13.08.2007, 18:54:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

edward193

Spoluorganizujem jedno letne odborne sustredenie pre stredoskolakov. Program tvoria jednak prednasky z prirodovednych predmetov, ktore rozsiruju stredoskolske ucivo a jednak (z vacsej casti) zaujimave hry. Rozhodol som sa v ramci odborneho programu uviest aj "alternativnu" prednasku o Legu. A stretla sa s velkym uspechom. Par faktov z historie Lega, obrazky z Brickshelfu, propagacia Kostek a nasich aktivit :), hry v stavani podla planu a samozrejme volna zabava - to sa stihlo za 1,5 hodiny.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

otaznik

Tak to je skvělé, doufám, že se některý účastník objeví na kostkách a rozšíří naše řady.  ;)

rdk

Citace od: otaznik kdy 13.08.2007, 19:46:54
Tak to je skvělé, doufám, že se některý účastník objeví na kostkách a rozšíří naše řady.  ;)

Nemaluj čerta na zeď. ;D >:D

zakm

Podľa mňa to bol výborný nápad oboznámiť mladých ludí s Legom  a pri tom im ukázať že to neni len hračka a venuju sa tomu aj všetky vekové kategorie...
  klobúk dole pred toľkou odvahou . Ja som pôvodne chcel urobiť koncoročnú prezentáciu na tému LEGO ,ale v mojom vekovom období je tráviť svoj volný čas hanba a tak som to radšej nič neurobil   :P :-\
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

inetovka20

Skvělý nápad, skvělý ohlas. Co víc si fanoušek Lega může přát? To je podle mě super, když někdo, kdo má s Legem zkušenosti k tomu přitáhne i neznalé.  :)
Super nápad a velká odvaha, smekám klobouk 8)

" Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl, a když kouká aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je! "  Jan Werich