zlatochromový C-3PO

Založil Marcel, 07.07.2007, 23:08:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marcel

Dle této galerie je zlatochromový C-3PO pouze přesprejovaný(jinak je to normální panáček) a co mě nejvíce zarazilo je 2. a 4. fotka !!
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=264345

Jindroush

Mno, ale tyhle chromový díly to měly často, že to bylo stříknutý jen z jedný strany (např. zlatonka má zespod normální plast, dtto vnitřky lightsaberů). Prostě technologický omezení.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Marcel

No jo to jsou malé části ale u takhle drahého panáčka to mohli udělat lépe.

Jindroush

To není 'drahý' panáček, to je promo zadarmo. Je neekonomické dělat ho ještě lépe za takovou cenu  8)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Marcel

Citace od: Jindroush kdy 08.07.2007, 00:07:36
To není 'drahý' panáček, to je promo zadarmo. Je neekonomické dělat ho ještě lépe za takovou cenu  8)
jo vlastně jo (on je vlastně u stavebnic)

Peetrs

Citace od: MJager kdy 08.07.2007, 00:04:46
No jo to jsou malé části ale u takhle drahého panáčka to mohli udělat lépe.

Drahého figa z toho udělá až poptávka sběratelů a omezená nabídka. Do té doby jde pouze o "plastového panáčka" s výrobní cenou do 0,5 USD.  ;)  ;D

Colonel32

Citace od: Peetrs kdy 08.07.2007, 09:51:37

Drahého figa z toho udělá až poptávka sběratelů a omezená nabídka. Do té doby jde pouze o "plastového panáčka" s výrobní cenou do 0,5 USD.  ;)  ;D

naprosty souhlas... naklady na vytisteni alpha mox sapphire se imho nijak nelisily od 4.edicniho forestu, jedinej rozdil je v tom, ze ty foresty nemaji vic jak 5kc/kus, ale moc sapphire jsem minuly tyden videl prodavat za 9400, a rikal jsem si, ze to neni zas tak spatna cena

Frco

C32: Myslim ze 95% fora nema tusenia ze rozpravas o magicu.......

Hansel

Citace od: Frco kdy 08.07.2007, 19:20:45
C32: Myslim ze 95% fora nema tusenia ze rozpravas o magicu.......

Já si říkal, proč se ani Peeron ani Lugnet nechytá ;)
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)