Aukro...

Založil patrix, 08.06.2007, 09:23:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 7 Hosté prohlíží toto téma.

patrix

Už dlhšiu dobu sledujem túto aukciu na aukru... Dnes som však narazil na velmi podobnú . Je to iný user, ale minimálne mesto sedí.

Aby som vedel povedať či to je, alebo nieje náhoda, či nedajbože zaradiť to na čiernu listinu, na to nemám skúsenosti z aukra, ale javí sa mi to dosť podozrivo. Sú to presne tie isté figúrky, nafotené na inej podložke a chýbajú k nim iba droidi.

Píšem to sem iba preto, že som si všimol Jenčulu ako prihadzujúceho, nech si dáva pozor.... >:D

lospepos

Já si toho taky všimnul, je to podezřelé. Ale na druhou stranu je to Kladno ...
A Kladno to je to město...

otaznik

Citace od: lospepos kdy 08.06.2007, 09:43:50

No právě, další důvod nic podezřelého odtud nekupovat. Případně se alespoň pořádně vyptat na původ.

patrix

Citace od: otaznik kdy 08.06.2007, 10:55:17
No právě, další důvod nic podezřelého odtud nekupovat. Případně se alespoň pořádně vyptat na původ.

Ale práve teraz o pôvod nejde, pretože sú to len figovia, a sú z rôznych setov, ale ide o to, že ten istý tovar predáva pod rozličnými menami vo viacerých aukciách.

lospepos

Tak tak, jedná se o dvě velmi, opravdu velmi podobné aukce.
Ale na druhou stranu v městě Legu zaslíbeném to asi možné je.

Jarmila

Citace od: otaznik kdy 08.06.2007, 10:55:17
Já si toho také všimnul, je to podezřelé. Ale na druhou stranu je to Kladno ...

Už to vidím v jasných barvách, jak na můj skromný dotaz o původu figurek mi prodejce napíše, že to jsou přebytky z továrny na tvarované plasty a že na to má i doklad o koupi, případně že si s tím přestal hrát, protože už z hraní si s legem vyrostl a tak to prodává. A to jen proto, aby měl na studium na vysoké škole, nejlépe policejní. Ha, ha, ha.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

otaznik

Citace od: patrix242 kdy 08.06.2007, 11:08:04
Ale práve teraz o pôvod nejde, pretože sú to len figovia, a sú z rôznych setov, ale ide o to, že ten istý tovar predáva pod rozličnými menami vo viacerých aukciách.

Jenže v továrně není (prý) problém sebrat tu a tam figurku, díl apod.

peki

Citace od: otaznik kdy 08.06.2007, 16:19:44

Hodně zajímavých možností skýtá také LEGO Employee Shop, viz přiložená účtenka která (předpokládám nedopatřením) zůstala v zásilce výhybek 9 V (4531) . Já jsem je koupil za 700 Kč

patrix

Nemajú tam nejaké volné miesta ?  >:D >:D

Dum Dum

Citace od: patrix242 kdy 08.06.2007, 17:26:33

Slováků je tu hafo které tam pracují volné místa tam jsou ;)
Následuj svou sílu....

***Banana.com

Citace od: peki kdy 08.06.2007, 17:01:21
Citace od: otaznik kdy 08.06.2007, 16:19:44

Hodně zajímavých možností skýtá také LEGO Employee Shop, viz přiložená účtenka která (předpokládám nedopatřením) zůstala v zásilce výhybek 9 V (4531) . Já jsem je koupil za 700 Kč

Ta účtenka je spíše ke cti prodejce, dosvědčuje, že to není kradené. A 700 je i tak krásná cena, sám jsem o nich uvažoval.

Jarmila

Citace od: patrix242 kdy 08.06.2007, 17:26:33

Třeba tady máš možnost se zeptat.  :D Ale musíš si pospíšit.  :D Před 14 dny tam měli volných míst 33, dnes již jen 30. A navíc Úřad práce není moc pružný v aktualizacích volných míst. Třeba už mají plno.  ;D

Jenčula

Citace od: patrix242 kdy 08.06.2007, 09:23:00

Píšem to sem iba preto, že som si všimol Jenčulu ako prihadzujúceho, nech si dáva pozor.... >:D

Aha, tak takhle důkladně jsem to ani nesledoval, bidoval jsem dnes těsně po probuzení... Dík za upozornění. No, oni stejně vylezou dost vysoko, takže se mně to ve výsledku ani netýká. ;)

Rewolt

Citace od: patrix242 kdy 08.06.2007, 09:23:00
Už dlhšiu dobu sledujem túto aukciu na aukru... Dnes som však narazil na velmi podobnú . Je to iný user, ale minimálne mesto sedí.

Aby som vedel povedať či to je, alebo nieje náhoda, či nedajbože zaradiť to na čiernu listinu, na to nemám skúsenosti z aukra, ale javí sa mi to dosť podozrivo. Sú to presne tie isté figúrky, nafotené na inej podložke a chýbajú k nim iba droidi.

obávám se že jsme ješťě s nabídkou neskončily  ;D http://www.aukro.cz/item204131789_figy_star_wars.html
It's a trap!

Kubos.cz

...Kladno.....To bude z továrny.

Frco

to je neslušné slovo, keby to aspon predaval postupne, najprv jedno predat a potom dalsie......Takto sa ludia budu divit a vyzera to "cudne" takze ani nemusia prihodit.

svab

K těm aukcím asi tolik : asi před měsícem mne vyslýchali na kriminálce ohledně zakoupení setů Lego někdy v minulém roce, tedy 2006. Zajímali je hlavně věci prodávané bez krabic, návodů a prodej různých částí, které údajně berou přímo někde z linky, takže pokud někdo nakoupí, počítejte s předvolánkou  ;). Zřejmě byl podán podnět z továrny, když zjistili, že se jim toho nějak hodně ztrácí.
      Samozřejmě se nemusí jednat o tento konkrétní případ, ale chci se tady podělit jen o svou zkušenost a informovat neznalé  :) Jinak, v případě zjištění nákupu odcizených věcí, je třeba tyto následně dobrovolně vydat, aby byly vráceny poškozené firmě LEGO.

Dum Dum

Citace od: svab kdy 09.06.2007, 11:31:37
     K těm aukcím asi tolik : asi před měsícem mne vyslýchali na kriminálce ohledně zakoupení setů Lego někdy v minulém roce, tedy 2006. Zajímali je hlavně věci prodávané bez krabic, návodů a prodej různých částí, které údajně berou přímo někde z linky, takže pokud někdo nakoupí, počítejte s předvolánkou  ;). Zřejmě byl podán podnět z továrny, když zjistili, že se jim toho nějak hodně ztrácí.
      Samozřejmě se nemusí jednat o tento konkrétní případ, ale chci se tady podělit jen o svou zkušenost a informovat neznalé  :) Jinak, v případě zjištění nákupu odcizených věcí, je třeba tyto následně dobrovolně vydat, aby byly vráceny poškozené firmě LEGO.

Tak to už je minulost jelikož to tam ted hlídají a každého kontrolují >:D >:D
Nikdo nic vzít nemůže, ale za to ve skladech u Prahy to mu bych moc nevěřil.
A i když člověk je z Kladna, já pokladní doklady předložit mohu sice z těží ale jo ;D vim co člověk prodal nic kradeného nebylo.
Následuj svou sílu....

svab

Myslím si, že některé z prodávaných věcí nějakou dobu "ležely" a teď jdou do prodeje. A s tím "nikdo nic vzít nemůže" bych to nebral moc vážně. Mám zkušenosti z podniku ASUS, kde se kompletují počítače - tedy kovové součástky určitě lépe detekovatelné než plast a i přes veškeré možné opatření věci mizí.  ::)

Jenčula

Tak jsem napsal mail na Aukro a požádal o přešetření registrací a přístupů uživatelů jexxxik a MIKER1965. Uvidíme... >:D

Mimochodem, požádal jsem o zrušení příhozu v jeho aukci a ač v té době byl MIKER1965 přihlášen, nereaguje.
EDIT: Tak můj požadavek na zrušení přihození byl nakonec akceptován...

A TADY máme nového pána do party.  ;D

Dum Dum

Citace od: Jenčula kdy 09.06.2007, 12:58:35
Tak jsem napsal mail na Aukro a požádal o přešetření registrací a přístupů uživatelů jexxxik a MIKER1965. Uvidíme... >:D

Mimochodem, požádal jsem o zrušení příhozu v jeho aukci a ač v té době byl MIKER1965 přihlášen, nereaguje.

Tak pozor aby nedošlo k nedoruzumění tak za prvé je to moje aukce a za druhé je to poctivě koupeno v LEGO Employee Shop něco bylo za kus a něco na KW, Jindroushovi jsem účtenky vždy zaslal když je po mě chtěl, tak MĚ RADĚJI VYNECHTE nic kradeného neprodávám a ta stvrzenka co jsem dal Peki je ode mě >:D

Edit: bohužel ale na starší sety účty nemám, nebo vy ano??? A toho debilla co mě nazval FRCO tak bych si vyprosil!

EDIT: DumDum = freeuli
Následuj svou sílu....

Jarmila

Citace od: Dum Dum kdy 09.06.2007, 14:23:31
Citace od: Jenčula kdy 09.06.2007, 12:58:35

Tak pozor aby nedošlo k nedoruzumění tak za prvé je to moje aukce a za druhé je to poctivě koupeno v LEGO Employee Shop něco bylo za kus a něco na KW, Jindroushovi jsem účtenky vždy zaslal když je po mě chtěl, tak MĚ RADĚJI VYNECHTE nic kradeného neprodávám a ta stvrzenka co jsem dal Peki je ode mě >:D

Edit: bohužel ale na starší sety účty nemám, nebo vy ano??? A toho debilla co mě nazval FRCO tak bych si vyprosil!

Ztrácím přehled, KDO JE KDO.

DumDum = jexxxik nebo DumDum = MIKER1965 nebo DumDum = freeuli ? ?

Nejpravděpodobnější varianta mi připadá jako MIKER1965. Ale ta fotka figů je tedy děs a běs. Mne odradilo hlavně to, že tam vlastně není vidět, co je nabízeno. Pár barevných čmouh, které připomínají figy ze SW.  :P

Jenčula

Citace od: Dum Dum kdy 09.06.2007, 14:23:31
EDIT: DumDum = freeuli

Jestli je freeuli Tvůj jediný nick na Aukru, tak beru zpět a omlouvám se, že jsem Tě přihodil k těm dvěma prve vzpomínaným... ;)

Ale jestli je něco na té Jarmily spekulaci...tak běda Ti. >:D

Ravenhorn

Tak já se v tom taky teď už ztratil. Kdo je kdo?
Castle, Pirates a Star Wars.

Jarmila

Citace od: Ravenhorn kdy 09.06.2007, 16:41:31
Tak já se v tom taky teď už ztratil. Kdo je kdo?

Nečteš a pak nevíš.

DumDum se přiznal, že on je "freeuli".  ;)

svab

To máš tak, v dnešní době není důležité kdo je kdo, ale jaký je .......... ;D

Jarmila

Citace od: svab kdy 09.06.2007, 16:55:21
To máš tak, v dnešní době není důležité kdo je kdo, ale jaký je .......... ;D

Ono to souvisí. Pokud vím, že kostkáč má jiný nick na aukru a jiný na kostkách, tak k jeho aukcím budu mít větší důvěru než k neznámému nicku. A že někteří kostkáči prodávají na kostkách už dávno (tedy relativně) a jiní jsou tam nováčky je nabíledni (jasné snad každému).
Taky mám různé nicky pro různé příležitosti. Modří vědí.  ;D

Ravenhorn

Jinak já Aukro nemám rád.

Radši mám mimiaukci a mimibazar
Castle, Pirates a Star Wars.

Tomášek

Citace od: Ravenhorn kdy 09.06.2007, 17:56:39
Jinak já Aukro nemám rád.

Radši mám mimiaukci a mimibazar
Když jsi se tady zmínil o mimiaukci, uvědomil jsem si, že na této stránce jsem nikdy nebyl. Podíval jsem se tam tedy a našel jsem poměrně zajímavou aukci - 4161 - Mickey Mouse.
Procházím DARK AGE.

Dansson

No každému se zamlouvá něco jiného, ale srovnávat mimiaukci  s aukrem je jako srovnávat trabanta s mercedesem, množství aukcí a přehlednost je dosti rozdílná. Ale proti gustu žádný dišputát.